Passe - Juhla- ja kokoustila - Happens

Passe - Juhla- ja kokoustila

Lyhtytie 8 B, 00750 Helsinki

1-30Tilavuokra alk. 300€

Passe - Juhla- ja kokoustila

Etsitkö kodikasta juhlatilaa, mutta et jaksaisi siivota kotiasi vieraita varten, saatikka juhlien jälkeen? Tai ehkä olet vailla raikasta työtilaa ahkeralle tiimillesi?

Vietä juhlat, kokoukset tai saunailta edustavissa mutta kodikkaissa yksityistiloissa Passessa! Juhlatilaisuus kuluu tyylikkäässä olotilassa rentoutuen, välillä terassilla jäähdytellen ja takkatulen ääressä seurustellen. Kokouspöydän ääressä suunnitellaan maailmanvalloitusta ja jääkaapissa odottavat tarjoilut nautitaan palkinnoksi hyvästä työstä. Eikös kuulostakin aika passelilta?

Tilamme sopivat loistavasti 16–20 henkilön yksityistilaisuuksille ja sään salliessa lisätilaa tuo viihtyisä terassi kalusteineen. Pidä lyhyempi päiväpalaveri tai juhli pidemmän kaavan kautta. Ehkä välissä on kuitenkin hyvä päästellä höyryjä?

Passen höyrysaunan lauteilla leppoisasta lämmöstä nauttii kerrallaan jopa 10 henkilöä. Jos ruoanlaitto on intohimosi, odota, kun pääset tarjoilemaan tilan täysin varustellussa keittiössä valmistamiasi herkkuja ihastuttavasta tarjoiluluukusta. Ruokasi menevät takuulla kuin kuumille kiville!

Tilamme on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja tarjoilukeittiömme täydellisellä astiastolla. Yksi asia on ainakin varmaa: kun tilaisuus alkaa etukäteen kylmään tuoduilla juomillanne, saa tärkeä päivänne parhaan mahdollisen startin.

Yhteystiedot

Lyhtytie 8 B, 00750 Helsinki

Passe myyntipalvelu p. 050 056 5118

050 056 5118
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 300€

Tilavuokra iltaisin klo 17-22

  • su-to 300 €
  • pe-la 400 €
  • lisätunnit 80 €/h

Tilasta poistuttava viimeistään klo 01:00. Pyyhkeitä voi vuokrata hintaan 3 €/kpl.

Vuokraa tila päiväksi kokouskäyttöön ma-pe klo 9-16 hintaan 160 €!

Lisäpalvelut

Etkö mahdollisuudesta huolimatta halua kokata omassa tilaisuudessasi? Ymmärrämme täysin. Välitämme toiveidenne mukaan valmiin cateringin kaikenlaisiin juhliin ja kokouksiin! Kysy lisää tarjouspyynnössä.

ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Juhlatila Passe

Juhlatila Passe on erilaisiin yksityistilaisuuksiin soveltuja kodikas ja viihtyisä tilakokonaisuus. Passessa on järjestetty lukuisia saunailtoja, kokouksia, yritystapahtumia ja juhlatilaisuuksia.

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. 300€
Katso tarjoustiedot