Pietari Underground - Komnata - Happens

Pietari Underground - Komnata

Haukilahdenkatu 2D / Hämeentie 103, 00550 Helsinki

6-55Päivävuokra alk. 575€

Pietari Underground - Komnata

Tiesitkö, että yhteiskunnan yleisiä asenteita vastustavaa undergroundkulttuuria edustavia ihmisiä pidettiin 1950-luvun Pietarissa umpihulluina?

Entäpä sitä, että kyseisen vastakulttuurin yleistyessä kaupunkiin alkoi muodostua erilaisia kokoontumispaikkoja, jossa lukuisat taitelijat ja muusikot loivat heille tärkeitä muistoja, elämyksiä ja ihmissuhteita?

Ihailtavaa ja voimaannuttavaa, eikö? Kuvittele, miten upean, rajoja rikkovan tapahtuman he olisivat järjestäneet salamyhkäisessä, näyttämönomaisessa Komnatassa.

Komnata sopii kokouksille, ruokailuun, tanssimiseen ja kaikenlaiseen juhlimiseen!

Emme yritä vihjata mitään, mutta tämä erityinen ympäristö voisi toimia melkoisena inspiraationa vaikkapa jollekin tiimille ideoimaan ja kehittämään yrityksen toimintaa kokouksen merkeissä. Toki undergroundkulttuuriinkiin kuuluu, että jotkut asiat pysyvät visusti oman porukan hulluina päähänpistoina.

Neljä metriä korkea Komnata on rujon teollinen, samettisen pehmeään ja hämyiseen muuntautuva yksityistila, jonka monipuolisuus mahdollistaa kaikenlaiset kokoontumiset!

Tilan kapasiteetti

  • 70 henkilöä
  • Yhdistettynä pienempään yksityistilaan jopa 100 henkilöä

Henkilökuntamme on valmiina auttamaan tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Kuten undergroundkulttuurin henkeen kuuluu, mikään ei estä meitä tekemästä juuri sitä, mitä haluamme!

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 2D / Hämeentie 103, 00550 Helsinki

Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 575€

Puolikas päivä alk. 475 €/6h

  • Tilavuokra klo 9-15 tai klo 18-00

Päivävuokra alk. 575 €

  • Tilavuokra klo 12-00

Tilavuokra ei sisällä siivousta.

Lisäpalvelut

Haluatko rikkoa rajoja entisestään?

Tilamme on muokattavissa tarpeidesi mukaisesti. Pyydä rohkeasti muutosta sisustukseen tai valaistukseen ja mikäli tarvitset lisää pöytiä tai muita somistuksia, me autamme sinua! Underground -termin mukaisesti taiteella ja ilmaisulla ei ole rajoja. Harva haluaa kosketuksiin tämän salaperäisen kulttuurin kanssa…

ÄänentoistoOmat juomatOmat ruoatSomistusVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Pietari Underground

Pietari Underground on sielukas yksityistila Helsingin Hermannissa. Tämä lähellä keskustaa, hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva viihtyisä ja intiimi tila mahdollistaa monenlaisten pienimuotoisten juhlien ja tapahtumien järjestämisen.

tarjousPäivävuokra alk. 575€
Katso tarjoustiedot