Pietari Underground / Komnata*

Tiesitkö, että yhteiskunnan yleisiä asenteita vastustavaa undergroundkulttuuria edustavia ihmisiä pidettiin 1950-luvun Pietarissa umpihulluina?

Entäpä sitä, että kyseisen vastakulttuurin yleistyessä kaupunkiin alkoi muodostua erilaisia kokoontumispaikkoja, jossa lukuisat taitelijat ja muusikot loivat heille tärkeitä muistoja, elämyksiä ja ihmissuhteita?

Ihailtavaa ja voimaannuttavaa, eikö? Kuvittele, miten upean, rajoja rikkovan tapahtuman he olisivat järjestäneet salamyhkäisessä, näyttämönomaisessa Komnatassa.

Pietari Undergroundin suurempi tila, Komnata, on avoin ja korkea tila, joka sopii mainiosti yksityisten esitysten, keikkojen sekä erilaisten kokouksien ja seminaarien järjestämiseen. Emme yritä vihjata mitään, mutta tämä erityinen ympäristö voisi toimia melkoisena inspiraationa vaikkapa jollekin tiimille ideoimaan ja kehittämään yrityksen toimintaa kokouksen merkeissä. Toki undergroundkulttuuriinkiin kuuluu, että jotkut asiat pysyvät visusti oman porukan hulluina päähänpistoina.

Neljä metriä korkea Komnata on monipuolinen yksityistila, johon mahtuu jopa 70 henkilöä. Tämä rujon teollisesta samettisen pehmeään ja hämyiseen muuntautuva tilamme sopii myös ruokailuun, tanssimiseen ja kaikelaiseen juhlimiseen.

Nimensä mukaisesti Pietari Undergroundin tilat ovat tyyliltään venäläisen yltäkylläisiä ja täynnä hauskoja ja hullujakin yksityiskohtia. Yllätä ystäväsi tai työkaverisi ja koe pietarilaisen undergroundkulttuurin elinvoimainen henki aivan Helsingin keskustan tuntumassa!

Kun varaat myös tilakokonaisuutemme pienemmän yksityistilan, voit järjestää Pietari Undergroundissa jopa 100 henkilön yksityistilaisuuksia, juhlia ja tapahtumia. Henkilökuntamme on valmiina auttamaan tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Kuten undergroundkulttuurin henkeen kuuluu, mikään ei estä meitä tekemästä juuri sitä, mitä haluamme!

Aloita persoonallisen tapahtuman suunnittelu ja lähetä tarjouspyyntö jo tänään!

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 2D / Hämeentie 103, 00550 Helsinki

Hinnat

Päivävuokra 575€

Puolikas päivä 475 €/6h

  • Tilavuokra klo 9-15 tai klo 18-00

Päivävuokra 575 €

  • Tilavuokra klo 12-00

Tilavuokra ei sisällä siivousta. Siivouksen voi ostaa erikseen hintaan 100 €.

Lisäpalvelut

Haluatko rikkoa rajoja entisestään? Tilamme on muokattavissa tarpeidesi mukaisesti. Pyydä rohkeasti muutosta sisustukseen tai valaistukseen ja mikäli tarvitset lisää pöytiä tai muita somistuksia, me autamme sinua! Underground -termin mukaisesti taiteella ja ilmaisulla ei ole rajoja. Harva haluaa kosketuksiin tämän salaperäisen kulttuurin kanssa…

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Pietari Underground

Pietari Underground on sielukas yksityistila Helsingin Hermannissa. Tämä lähellä keskustaa, hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva viihtyisä ja intiimi tila mahdollistaa monenlaisten pienimuotoisten juhlien ja tapahtumien järjestämisen.

tarjousPäivävuokra 575€
Katso tarjoustiedot