Pietari Underground - Kvartira - Happens

Pietari Underground - Kvartira

Haukilahdenkatu 2D / Hämeentie 103, 00550 Helsinki

1-30Yksityistilat alk. 375€

Pietari Underground - Kvartira

Skandinaavialaisen pelkistettyjen, avaroiden ja modernin tilojen aika on ohi.

1950-luvun Venäjällä syntynyt undergroundkulttuuri edusti Pietarissa kaikkea sitä, mikä poikkesi yhteiskunnan tiukoista ideologisista ja esteettisistä raameista. Mitä jos järjestäisit yksityistilaisuuden kiehtovan erilaisessa tilassa, jossa on paljon mielenkiintoista katseltavaa ja jopa hämmästyttäviä, hullunkurisia yksityiskohtia?

Boheemia tunnelmaa loistavalla sijainnilla!

Pietari Undergroundin tilat ovat tyyliltään venäläisen yltäkylläisiä ja boheemin tunnelman täyteisiä. Yllätä ystäväsi tai työkaverisi ja koe pietarilaisen undergroundkulttuurin elinvoimainen henki aivan Helsingin keskustan tuntumassa!

Tilan kapasiteetti

Kun varaat käyttöösi koko tilakokonaisuuden, voit järjestää Pietari Undergroundissa jopa 100 henkilön yksityistilaisuuksia, juhlia ja tapahtumia. Henkilökuntamme on valmiina auttamaan tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Kuten undergroundkulttuurin henkeen kuuluu, mikään ei estä meitä tekemästä juuri sitä, mitä haluamme!

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 2D / Hämeentie 103, 00550 Helsinki

Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. 375€

Puolikas päivä alk. 375 €/6h

  • Tilavuokra klo 9-15 tai klo 18-00

Marras-Joulukuussa viikonloppuisin (pe-la) vuokrataan vain koko Pietari Underground kokonaisuutta. Tilavuokra ei sisällä siivousta.

Lisäpalvelut

Haluatko rikkoa rajoja entisestään?

Tilamme on muokattavissa tarpeidesi mukaisesti. Pyydä rohkeasti muutosta sisustukseen tai valaistukseen ja mikäli tarvitset lisää pöytiä tai muita somistuksia, me autamme sinua! Underground -termin mukaisesti taiteella ja ilmaisulla ei ole rajoja. Harva haluaa kosketuksiin tämän salaperäisen kulttuurin kanssa…

Omat juomatOmat ruoatSomistusVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Pietari Underground

Pietari Underground on sielukas yksityistila Helsingin Hermannissa. Tämä lähellä keskustaa, hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva viihtyisä ja intiimi tila mahdollistaa monenlaisten pienimuotoisten juhlien ja tapahtumien järjestämisen.

tarjousYksityistilat alk. 375€
Katso tarjoustiedot