PilkeSali - Juhlatilat - Happens

PilkeSali - Juhlatilat

Tilavuokra alk. 30€/tunti

PilkeSali - Juhlatilat

Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa. Se parhaiten juhlii, joka PilkeSalissa juhlii.  

Haluatko tuiketta tulossa olevaan yksityistilaisuuteesi? Juhlasalissamme on järjestetty useat onnistuneet syntymäpäivät, muistotilaisuudet, yhtiökokoukset sekä palaverit, mutta mikset juhlisi täällä myös firman pikkujouluja tai ristiäisiä? 

Perhejuhlista yrityksesi kokouksiin – PilkeSalissa viihtyvät kaikki! Puistolan aseman läheltä löytyvässä juhlasalissamme on istumapaikkoja 45 henkilölle ja tilaan voit halutessasi tuoda omat juomat ja ruoat. Lisäksi tilasta löytyy niin mikrofonit kuin pianokin – täytyyhän juhlissa nyt saada puheet pidettyä ja väki vakuutettua! 

Voitte vieraidesi kanssa keskittyä olennaiseen, kun tarjoilut ja palvelut tilaisuuteenne järjestää Pilken catering-palvelut. Voit pitopalvelun yhteydessä tilata myös osaavan henkilökuntamme avustamaan ja tarjoilemaan. Housujenkin nappi aukeaa viimeistään, kun ammattilaiset tuovat ruokaa pöytään sitä mukaa kuin edellinen lautanen loistaa tyhjyydellään!

Meillä kokoukset ja juhlat valmistellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa – toiveet ja erityispyynnöt huomioiden. Tervetuloa viettämään mutkatonta tilaisuutta PilkeSaliin! 

Yhteystiedot

Pitopalvelu Pilke myyntipalvelu p. 09 6227 7888
Maatullinkuja 4, 00750 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 30€/tunti

Tuntivuokra 30 €/tunti

Päivävuokra klo 8(9)-17

  • arkisin 150 €
  • sunnuntaisin 200 €
  • max. 50 henkilöä

Koko päivän vuokra klo 10-02

  • viikonloppuisin 250 €
  • max. 50 henkilöä

Lisäpalvelut

Pilke silmäkulmassa kohti kokousta? Kun haluatte nauttia sujuvasta kokouspäivästä, tilatkaa maistuvat menut meiltä helposti etukäteen. Hyvä ruoka, paremmat tulokset!

ÄänentoistoAstiastoBuffetCateringHenkilökuntaOmat juomatOmat ruoatVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko tarjoilut tapahtumaasi?

Tapahtumat

Pitopalvelu Pilke

Pitopalvelu Pilke on Helsingin Tapulissa sijaitseva catering-yritys, jolla 14 vuoden kokemus pitopalvelutyöstä. Juhlat ja palvelut järjestetään aina asiakkaan kanssa yhdessä - tilaisuuden luonne ja toiveet huomioiden!

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. 30€/tunti
Katso tarjoustiedot