Pitopalvelu Pilke - Happens

Pitopalvelu Pilke

Tilausmenut alk. 31,90 €/hlö

Pitopalvelu Pilke

Tapaksia, streetfoodia vai tarjoillaanko ajanhermoilla täysin vegaaninen kokonaisuus? Mitä ikinä valitsetkaan, nälkäiseksi eivät vieraasi jää. 

Testattu ja hyväksi todettu! Pitopalvelu Pilke tarjoaa parhaat menut niin arkeen kuin juhlaan. Tarjoilumme palvelevat juuri sinua ja tilaisuuttasi – oli se millainen tahansa. Valitse makuhermojasi houkutteleva valmismenu tai yhdistele ruokia mielesi mukaan. Löydät meiltä kattavasti erilaisia vaihtoehtoja!

Juhlamenuissamme koreilee muun muassa sokerisuolattu lohi ja timjamimarinoitu punajuuri. Tapaksista voiton saattaa viedä Espanjalainen perunamunakas serranokinkun kera tai ehkä mieli tekisi sittenkin paahdettuja kanankoipia ja chorizo-hodareita avocado-juustosalaatilla. 

Onko sinulla jo valmis visio? Mahtavaa! Voit myös pyytää räätälöintiä täysin teidän näköiselle menukokonaisuudelle. Toiveet ovat tehty toteutettavaksi. Kippis onnistuneille tarjoiluille ja tilaisuudelle! 

Yhteystiedot

Pitopalvelu Pilke myyntipalvelu p. 09 6227 7888
Maatullinkuja 4, 00750 Helsinki

Hinnat

Tilausmenut alk. 31,90 €/hlö

Esimerkkimenu Sadonkorjuu 31,90 €/hlö sis.

  • Metsäsieni-kaprissalaattia (L,G)
  • Paahdettuja juureslastuja & pinjansiemeniä vuohenjuustosalaattipedillä (G)
  • Sokerisuolattua lohta & sinappikastike (L,G)
  • Maalaiskananpoikasalaattia & anjovis-cremekastike (L,G)
  • Haudutettua porsaanposkea bbq (L,G)
  • Yrttiperunat (L,G)
  • Maalaispatonkia & yrtti-tuorejuustoa (L)

Minimitilaukset 10 henkilöä. Kerro ruokatoiveistasi tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Kaikki valmiina tarjottimella! Vuokraa meiltä astiat, juhlaliinat ja somistukset tilaisuuteesi. Tilaamalla lisäpalvelut kauttamme olet huoletta myös juhlien jälkeen, sillä astiavuokraan sisältyy astioiden palautus likaisena. Toimitamme halutessasi kaiken suoraan juhlapaikalle ja noudamme juhlien jälkeen pois – helppoa kuin herkkujen teko! 

Vai nauttisitteko kuitenkin täytekakusta ja tunnelmasta mieluummin kotoisassa PilkeSalissa? Helsingin Tapulissa sijaitsevaan terassilliseen juhlasaliimme mahtuu jopa 50 henkilöä. Kysy lisää tarjouspyynnössä.

AstiastoBuffetCateringHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistus

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko tilaisuudelle sopivan paikan?

Tapahtumat

Pitopalvelu Pilke

Pitopalvelu Pilke on Helsingin Tapulissa sijaitseva catering-yritys, jolla 14 vuoden kokemus pitopalvelutyöstä. Juhlat ja palvelut järjestetään aina asiakkaan kanssa yhdessä - tilaisuuden luonne ja toiveet huomioiden!

Tutustu yritykseen
tarjousTilausmenut alk. 31,90 €/hlö
Katso tarjoustiedot