Puksu Room

Yksityistilat alk. --,--€

Puksu Room

Tarvittaessa koko perheen ravintola ja parhaimmillaan jotain ihan muuta!

Puksu Room on pitkät perinteet omaava pukinmäkeläisten olohuone, jossa järjestät kaikenlaiset kokoukset, merkkipäivät, polttarit ja muut juhlat! Me Puksu Roomilla hoidamme kaiken cateringista juomatarjoiluun ja henkilökunnasta koristeluihin, ohjelmaan sekä siivoukseen.

Puksu Roomin tilakokonaisuuteen mahtuu jopa 350 vierasta. Eipä tule montaa tapahtumaa mieleen, jota meillä ei voisi osallistujamäärän puolesta järjestää!

Kokousta päivällä ja biletä illalla! Tiloistamme löytyy mm. baaritiski, ruokasali sekä yksityinen huone, joka toimii erinomaisesti kokouskäyttöön. Iso terassi loistavalla paikalla mahdollistaa virvoittelun myös ulkona. Lisäksi tiloistamme löytyy kattava tekniikka. Seitsemällä TV-näytöllä, karaokelaitteistolla, mikrofoneilla ja äänentoistolla kaikki on mahdollista! Mikäli meidän soittolistamme eivät nappaa, saat tottakai laittaa omat Spotify-listasi pauhaamaan.
Keittiömme kauden mukaan vaihtuvat menut ovat saavuttaneet suuren suosion ja tarjoammekin erilaisia vaihtoehtoja tilaisuuteenne mielellämme. Juomatarjontaa Puksu Roomista löytyy perinteisestä hanakaljasta kausierikoisoluisiin, joiden lisäksi piristystä ja vaihtelua tuo vaihtuva drinkkimenu. Virkistävien juomien kylkeen maistuu takuulla esimerkiksi talon raikkaat salaatit ja tapakset. Ei hätää, tarjonnastamme löytyy myös tuhdimmat herkut ribseistä Butter Chickeniin!

Puksu Room tarjoaa loistavat puitteet kaikenlaisille juhlille ja yksityistilaisuuksille. Puksu Roomista voit varata ravintolan kolmesta tilasta tilaisuuteenne sopivimman tai yhdistellä tiloja tarpeidenne mukaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Puksu Room myyntipalvelu p. 050 447 8284
Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. --,--€

Myyntitakuu on summa, jonka täyttyessä ruoka- ja juomamyynnistä sinulta ei veloiteta erikseen tilavuokraa. Jos tarjoiluiden summa jää myyntitakuu summaa pienemmäksi, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

Järjestämme myös Cocktail-koulutuksia osaavien baarimestareidemme johdolla.

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Puksu Room

Puksu Room on pitkät perinteet omaava ravintola ja yksityistilakokonaisuus Helsingin Pukinmäessä. Henkilökuntamme on iloista ja työntekijämme ovatkin ylpeytemme. He ovat aina iloisia ja saavat varmasti hymyn sinunkin huulille. Löydät meidät Pukinmäen aukiolta, aivan juna-aseman vierestä!

Tutustu yritykseen
tarjousYksityistilat alk. --,--€
Katso tarjoustiedot