Puksu Room - Happens

Puksu Room

Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

50-350Koko päivän myyntitakuu 2000€

Puksu Room

Tarvittaessa koko perheen ravintola ja parhaimmillaan jotain ihan muuta!

Puksu Room on pitkät perinteet omaava pukinmäkeläisten olohuone, jossa järjestät kokoukset, merkkipäivät, polttarit ja muut juhlat! Me Puksu Roomilla hoidamme kaiken cateringista juomatarjoiluun ja henkilökunnasta koristeluihin, ohjelmaan sekä siivoukseen.

Puksu Roomin tilakokonaisuuteen mahtuu jopa 350 vierasta. Eipä tule montaa tapahtumaa mieleen, jota meillä ei voisi osallistujamäärän puolesta järjestää!

Kokousta päivällä ja biletä illalla!

Puksu Room tarjoaa loistavat puitteet kaikenlaisille juhlille ja yksityistilaisuuksille. Puksu Roomin kaikki kolme tilaa mahdollistavat yhdessä monenlaisten tapahtumien järjestämisen. Tiloistamme löytyy mm.

  • Baaritiski
  • Ruokasali
  • Yksityinen huone, joka toimii erinomaisesti kokouskäyttöön
  • Iso terassi
  • Seitsemän TV-näyttöä
  • Karaokelaitteisto
  • Mikrofoneja
  • Äänentoisto

Ja jotta tekeminen ei todellakaan lopu kesken, meiltä löytyy myös mm. biljardipöytä, beer pong-pöytä sekä kahdeksan tikkataulua. Näistä vasta juhla-olympialaiset saakin muovattua!

Hyvät tarjoilut ovat tilaisuuden perusta.

Keittiömme kauden mukaan vaihtuvat menut ovat saavuttaneet suuren suosion ja tarjoammekin erilaisia vaihtoehtoja tilaisuuteenne mielellämme. Juomatarjontaa Puksu Roomista löytyy perinteisestä hanakaljasta kausierikoisoluisiin, joiden lisäksi piristystä ja vaihtelua tuo vaihtuva drinkkimenu. Virkistävien juomien kylkeen maistuu takuulla esimerkiksi talon raikkaat salaatit ja tapakset. Ei hätää, tarjonnastamme löytyy myös tuhdimmat herkut ribseistä Butter Chickeniin!

Yhteystiedot

Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

Puksu Room myyntipalvelu

050 447 8284
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Koko päivän myyntitakuu 2000€

Esimerkiksi 200 henkilön tapahtuma = Myyntitakuu 10 €/hlö.

Myyntitakuu on summa, jonka täyttyessä ruoka- ja juomamyynnistä sinulta ei veloiteta erikseen tilavuokraa.
Jos tarjoiluiden summa jää myyntitakuu summaa pienemmäksi, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

Meiltä voit varata tilat myös kokouksiin ja kokouspaketteihin saat vaikuttaa täysin itse. Aamupalat, lounaat, iltapäiväkahvit… kaikki onnistuu! Lisäksi järjestämme myös mm. cocktail-koulutuksia osaavien baarimestareidemme johdolla.

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Puksu Room

Puksu Room on pitkät perinteet omaava ravintola ja yksityistilakokonaisuus Helsingin Pukinmäessä. Henkilökuntamme on iloista ja työntekijämme ovatkin ylpeytemme. He ovat aina iloisia ja saavat varmasti hymyn sinunkin huulille. Löydät meidät Pukinmäen aukiolta, aivan juna-aseman vierestä!

Tutustu yritykseen
tarjousKoko päivän myyntitakuu 2000€
Katso tarjoustiedot