Puksu Room - Dance Room - Happens

Puksu Room - Dance Room

Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

5-50Myyntitakuu alk. 300€

Puksu Room - Dance Room

Tilaa juoma talon vaihtuvasta drinkkimenusta ja bailaa niin kovaa, että se kaatuu lattialle! Eikös se näin yleensä mene?

Puksu Roomin yksityiskäyttöön varattavassa Dance Roomissa vietät ikimuistoista iltaa jopa 50 henkilön porukalla. Tilassa onnistuvat niin synttärit, polttarit kuin yritystilaisuudetkin – tai ainakin vähintään niiden jatkot!

Musiikki pauhaamaan ja jalat vipattamaan, tämän yksityistilan yökerhomainen tunnelma vie takuulla mennessään! Kodikas, kutsuva ja laadukas, pukinmäkeläisen lähiön perinteet ja siistin nykyaikaisen kuppilan yhdistelmä – Puksu Room on kuin viihtyisä olohuone.

Yksityistilaisuus ravintolassa on helppo ja huoleton tapa järjestää juhlat.

Kuka nyt ei haluaisi juhlia suuressa ravintolakokonaisuudessa vain oman porukan kesken? Me Puksu Roomilla hoidamme kaiken cateringista juomatarjoiluun ja henkilökunnasta koristeluihin, ohjelmaan sekä siivoukseen. Kaada huoletta lattialle siis kaverinkin juomat!

Juomatarjontaa Puksu Roomista löytyy perinteisestä hanakaljasta kausierikoisoluisiin, joiden lisäksi piristystä ja vaihtelua tuo vaihtuva drinkkimenu. Virkistävien juomien kylkeen maistuu takuulla esimerkiksi talon raikkaat salaatit ja tapakset. Ei hätää, tarjonnastamme löytyy myös tuhdimmat herkut ribseistä Butter Chickeniin!

Dance Roomissa puitteet on kunnossa!

Dance Room on täydellinen paikka rennoille juhlille. Tilasta löydät mm.

  • Sohvaryhmiä
  • Korkeita pöytiä
  • Tilaa oleskeluun tai tanssimiseen
  • Istumapaikat 30 henkilölle

Tilan kruunaa värikkäät valot, discopallo sekä karaokelaitteisto! Minkä kappaleen sinä valitset?

Yhteystiedot

Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

Puksu Room myyntipalvelu

050 447 8284
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Myyntitakuu alk. 300€

Myyntitakuu on summa, jonka täyttyessä ruoka- ja juomamyynnistä sinulta ei veloiteta erikseen tilavuokraa. Jos tarjoiluiden summa jää myyntitakuu summaa pienemmäksi, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

Meiltä voit varata tilat myös kokouksiin ja kokouspaketteihin saat vaikuttaa täysin itse. Aamupalat, lounaat, iltapäiväkahvit… kaikki onnistuu! Lisäksi järjestämme myös mm. Cocktail-koulutuksia osaavien baarimestareidemme johdolla.

A-oikeudetÄänentoistoSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Puksu Room

Puksu Room on pitkät perinteet omaava ravintola ja yksityistilakokonaisuus Helsingin Pukinmäessä. Henkilökuntamme on iloista ja työntekijämme ovatkin ylpeytemme. He ovat aina iloisia ja saavat varmasti hymyn sinunkin huulille. Löydät meidät Pukinmäen aukiolta, aivan juna-aseman vierestä!

Tutustu yritykseen
tarjousMyyntitakuu alk. 300€
Katso tarjoustiedot