Puksu Room / Dance Room

Yksityistilat alk. --,--€

Puksu Room / Dance Room

Tilaa juoma talon vaihtuvasta drinkkimenusta ja bailaa niin kovaa, että se kaatuu lattialle! Eikös se näin yleensä mene?

Puksu Roomin yksityiskäyttöön varattavassa Dance Roomissa vietät ikimuistoista iltaa jopa 50 henkilön porukalla. Tilassa onnistuvat niin synttärit, polttarit kuin yritystilaisuudetkin – tai ainakin vähintään niiden jatkot!

Musiikki pauhaamaan ja jalat vipattamaan, tämän yksityistilan yökerhomainen tunnelma vie takuulla mennessään! Kodikas, kutsuva ja laadukas, pukinmäkeläisen lähiön perinteet ja siistin nykyaikaisen kuppilan yhdistelmä – Puksu Room on kuin viihtyisä olohuone.

Yksityistilaisuus ravintolassa on helppo ja huoleton tapa järjestää juhlat. Kuka nyt ei haluaisi juhlia suuressa ravintolakokonaisuudessa vain oman porukan kesken? Me Puksu Roomilla hoidamme kaiken cateringista juomatarjoiluun ja henkilökunnasta koristeluihin, ohjelmaan sekä siivoukseen. Kaada huoletta lattialle siis kaverinkin juomat!

Juomatarjontaa Puksu Roomista löytyy perinteisestä hanakaljasta kausierikoisoluisiin, joiden lisäksi piristystä ja vaihtelua tuo vaihtuva drinkkimenu. Virkistävien juomien kylkeen maistuu takuulla esimerkiksi talon raikkaat salaatit ja tapakset. Ei hätää, tarjonnastamme löytyy myös tuhdimmat herkut ribseistä Butter Chickeniin!

Jotta tekeminen ei lopu kesken meiltä löytyy mm. biljardipöytä, beer pong-pöytä sekä kahdeksan tikkataulua. Näistä vasta juhla-olympialaiset saakin muovattua! Lisäksi järjestämme myös Cocktail-koulutuksia osaavien baarimestareidemme johdolla.

Puksu Roomista voit varata ravintolan kolmesta tilasta tilaisuuteenne sopivimman tai yhdistellä tiloja tarpeidenne mukaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Puksu Room myyntipalvelu p. 050 447 8284
Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. --,--€

Myyntitakuu on summa, jonka täyttyessä ruoka- ja juomamyynnistä sinulta ei veloiteta erikseen tilavuokraa. Jos tarjoiluiden summa jää myyntitakuu summaa pienemmäksi, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

Meiltä voit varata tilat myös kokouksiin ja kokouspaketteihin saat vaikuttaa täysin itse. Aamupalat, lounaat, iltapäiväkahvit… kaikki onnistuu!

A-oikeudetÄänentoistoSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Puksu Room

Puksu Room on pitkät perinteet omaava ravintola ja yksityistilakokonaisuus Helsingin Pukinmäessä. Henkilökuntamme on iloista ja työntekijämme ovatkin ylpeytemme. He ovat aina iloisia ja saavat varmasti hymyn sinunkin huulille. Löydät meidät Pukinmäen aukiolta, aivan juna-aseman vierestä!

Tutustu yritykseen
tarjousYksityistilat alk. --,--€
Katso tarjoustiedot