Puksu Room - Game Room - Happens

Puksu Room - Game Room

Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

5-40Myyntitakuu alk. 300€

Puksu Room - Game Room

Kaikki pelit ja vehkeet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Kodikas, kutsuva ja laadukas, pukinmäkeläisen lähiön perinteet ja siistin nykyaikaisen kuppilan yhdistelmä – Puksu Room on kuin viihtyisä olohuone.

Yksityistilaisuus ravintolassa on helppo ja huoleton tapa järjestää kaikenlaiset kokoukset, merkkipäivät, polttarit ja muut juhlat! Me Puksu Roomilla hoidamme kaiken cateringista juomatarjoiluun ja henkilökunnasta koristeluihin, ohjelmaan sekä siivoukseen.

Kokousta päivällä ja biletä illalla!

Tiloistamme löytyy mm.

  • Baaritiski
  • Ruokasali
  • Yksityinen huone, joka toimii erinomaisesti kokouskäyttöön
  • Iso terassi
  • Seitsemän TV-näyttöä
  • Karaokelaitteisto
  • Mikrofoneja
  • Äänentoisto

Ja jotta tekeminen ei todellakaan lopu kesken, meiltä löytyy myös mm. biljardipöytä, beer pong-pöytä sekä kahdeksan tikkataulua. Näistä vasta olympialaiset saakin muovattua!

Hyvät tarjoilut ovat tilaisuuden perusta.

Keittiömme kauden mukaan vaihtuvat menut ovat saavuttaneet suuren suosion ja tarjoammekin erilaisia vaihtoehtoja tilaisuuteenne mielellämme. Juomatarjontaa Puksu Roomista löytyy perinteisestä hanakaljasta kausierikoisoluisiin, joiden lisäksi piristystä ja vaihtelua tuo vaihtuva drinkkimenu. Virkistävien juomien kylkeen maistuu takuulla esimerkiksi talon raikkaat salaatit ja tapakset. Ei hätää, tarjonnastamme löytyy myös tuhdimmat herkut ribseistä Butter Chickeniin!

Puksu Roomista voit varata ravintolan kolmesta tilasta tilaisuuteenne sopivimman tai yhdistellä tiloja tarpeidenne mukaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

Puksu Room myyntipalvelu

050 447 8284
Näytä numero

Hinnat

Myyntitakuu alk. 300€

Myyntitakuu 300 € on summa, jonka täyttyessä ruoka- ja juomamyynnistä sinulta ei veloiteta erikseen tilavuokraa. Jos tarjoiluiden summa jää myyntitakuu summaa pienemmäksi, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

Meiltä voit varata tilat myös kokouksiin ja kokouspaketteihin saat vaikuttaa täysin itse. Aamupalat, lounaat, iltapäiväkahvit… kaikki onnistuu! Lisäksi järjestämme myös mm. cocktail-koulutuksia osaavien baarimestareidemme johdolla.

A-oikeudetBuffetCateringHenkilökuntaSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Puksu Room

Puksu Room on pitkät perinteet omaava ravintola ja yksityistilakokonaisuus Helsingin Pukinmäessä. Henkilökuntamme on iloista ja työntekijämme ovatkin ylpeytemme. He ovat aina iloisia ja saavat varmasti hymyn sinunkin huulille. Löydät meidät Pukinmäen aukiolta, aivan juna-aseman vierestä!

Tutustu yritykseen
tarjousMyyntitakuu alk. 300€
Katso tarjoustiedot