Yksityistilat alk. --,--€

Puksu Room / Game Room

Kaikki pelit ja vehkeet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Game Roomissa järjestät tapahtuman jopa 100 henkilölle.

Kodikas, kutsuva ja laadukas, pukinmäkeläisen lähiön perinteet ja siistin nykyaikaisen kuppilan yhdistelmä – Puksu Room on kuin viihtyisä olohuone.

Yksityistilaisuus ravintolassa on helppo ja huoleton tapa järjestää kaikenlaiset kokoukset, merkkipäivät, polttarit ja muut juhlat! Me Puksu Roomilla hoidamme kaiken cateringista juomatarjoiluun ja henkilökunnasta koristeluihin, ohjelmaan sekä siivoukseen.

Kokousta päivällä ja biletä illalla! Tiloistamme löytyy mm. baaritiski, ruokasali sekä yksityinen huone, joka toimii erinomaisesti kokouskäyttöön. Iso terassi loistavalla paikalla mahdollistaa virvoittelun myös ulkona. Lisäksi tiloistamme löytyy kattava tekniikka. Seitsemällä TV-näytöllä, karaokelaitteistolla, mikrofoneilla ja äänentoistolla kaikki on mahdollista! Mikäli meidän soittolistamme eivät nappaa, saat tottakai laittaa omat Spotify-listasi pauhaamaan. Ja jotta tekeminen ei todellakaan lopu kesken, meiltä löytyy myös mm. biljardipöytä, beer pong-pöytä sekä kahdeksan tikkataulua. Näistä vasta olympialaiset saakin muovattua!

Keittiömme kauden mukaan vaihtuvat menut ovat saavuttaneet suuren suosion ja tarjoammekin erilaisia vaihtoehtoja tilaisuuteenne mielellämme. Juomatarjontaa Puksu Roomista löytyy perinteisestä hanakaljasta kausierikoisoluisiin, joiden lisäksi piristystä ja vaihtelua tuo vaihtuva drinkkimenu. Virkistävien juomien kylkeen maistuu takuulla esimerkiksi talon raikkaat salaatit ja tapakset. Ei hätää, tarjonnastamme löytyy myös tuhdimmat herkut ribseistä Butter Chickeniin!

Puksu Roomista voit varata ravintolan kolmesta tilasta tilaisuuteenne sopivimman tai yhdistellä tiloja tarpeidenne mukaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Puksu Room myyntipalvelu p. 050 447 8284
Pukinmäenaukio 4, 00720 Helsinki

Hinnat

Yksityistilat alk. --,--€

Myyntitakuu on summa, jonka täyttyessä ruoka- ja juomamyynnistä sinulta ei veloiteta erikseen tilavuokraa. Jos tarjoiluiden summa jää myyntitakuu summaa pienemmäksi, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

Meiltä voit varata tilat myös kokouksiin ja kokouspaketteihin saat vaikuttaa täysin itse. Aamupalat, lounaat, iltapäiväkahvit… kaikki onnistuu!

Jotta tekeminen ei lopu kesken, meiltä löytyy mm. biljardipöytä, beer pong-pöytä sekä kahdeksan tikkataulua. Näistä vasta olympialaiset saakin muovattua! Lisäksi järjestämme myös Cocktail-koulutuksia osaavien baarimestareidemme johdolla.

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Puksu Room

Puksu Room on pitkät perinteet omaava ravintola ja yksityistilakokonaisuus Helsingin Pukinmäessä. Henkilökuntamme on iloista ja työntekijämme ovatkin ylpeytemme. He ovat aina iloisia ja saavat varmasti hymyn sinunkin huulille. Löydät meidät Pukinmäen aukiolta, aivan juna-aseman vierestä!

Tutustu yritykseen
tarjousYksityistilat alk. --,--€
Katso tarjoustiedot