Antell Explorer - Kolumbus Auditorio - Happens

Antell Explorer - Kolumbus Auditorio

Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki

50-235Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Antell Explorer - Kolumbus Auditorio

Kolumbus luuli matkustaneensa Intiaan, mutta saapuikin… Ruoholahteen.

No, näin historiallista tapahtumaa ei todellisuudessa tapahtunut, mutta se on varmaa, että Ruoholahdessa sijaitsevan Kolumbus Auditorion puitteet mahdollistavat yrityksellenne historiallisen upean yksityistilaisuuden!

Tilavassa Auditoriossamme on mahdollisuus järjestää tilaisuus isollekin ryhmälle, sillä istumapaikkoja löytyy jopa 235 henkilölle. Mietihän, että lähes kolminkertainen määrä Kolumbuksen alkuperäisestä miehistöstä olisi mahtunut istumaan mukavasti tähän valtavaan tilaan.

Auditoriossa käytössänne ovat mikrofonit, iso valkokangas ja lisäksi esityksen voi heijastaa myös salin sivuseinille. Kameran avulla hybridikokouksen järjestäminen onnistuu helposti ja pintarakennuksen aulatilassa voitte nauttia monipuolisista kokoustarjoiluista väljästi ja viihtyisästi. Auditoriossa järjestät siis kaikenlaiset tapahtumat seminaareista koulutuksiin ja kokouksista rennompiin tilaisuuksiin.

Kaikki asiakkaamme ansaitsevat tuekseen kunnollisen miehistön! Henkilökuntamme auttaa sinua kokousjärjestelyissä alusta loppuun saakka ja tarjoiluista huolehtii ammattitaitoinen keittiötiimimme. Antellin ruoka paitsi maistuu erinomaiselta, myös näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä!

Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus ja erinomaisen työyhteisön rakentaminen. Nämä näkyvät asiakkaillemme mm. suomalaisten raaka-aineiden suosimisena ja mutkattomana asiakaspalveluna. Herkullisten ruokaelämysten lisäksi huolehdimme tarvittaessa asiakasyritystemme aulapalveluista.

Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden rakentaminen!

Yhteystiedot

Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki

Antell Explorer myyntipalvelu

020 770 2251
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Hinnat alkaen 20 €/hlö sisältäen kokouskahvit ja tilan. Tarkempi hinta vaihtelee tapauskohtaisesti riippuen kokoustilasta ja tarjoiluista.

Lisäpalvelut

Tiesitkö, että kauttamme voit tilata ja noutaa herkulliset tarjoilut kokouksiin ja muihin yrityksesi tilaisuuksiin?

Nyt tiedät!

Vaikka et kokoustaisikaan meillä, toimitamme tilaisuuteenne maittavat eväät, joiden avulla jaksaa puida kokouksen kuumia perunoita vaikka koko päivän. Valmistamme myös juhlavat sesonkiherkut ja muut ennakkotilattavat juhlatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Antell

Antellin ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia makunautintoja ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot