Antell Martintalo - Kabinetti Margaretha - Happens

Antell Martintalo - Kabinetti Margaretha

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

4-20Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Antell Martintalo - Kabinetti Margaretha

Margaretha johtaa juurensa kreikan kielen sanasta ”helmi”. Arvaat varmaan mihin tämä on menossa? 

Näin on – Antell Martintalon sopivan yksinkertainen Kabinetti Margaretha on todellinen helmi.  

Yhtiökokous, vuosikokous, edustustilaisuus, palaveri, koulutustilaisuus, neuvottelu, luento tai isomman ryhmän ruokailutilaisuus? Meillä järjestät helposti minkä tahansa näistä, tai vaikka kaikki! 

Kabinetti Margaretha, vai pitäisikö sanoa Martintalon helmi, on varusteltu videotykillä ja sopii maksimissaan 20 henkilön tilaisuuksiin. Onnistuneen tilaisuuden kruunaavat Antellin monipuoliset ja huolella valmistetut tarjoilut. 

Sijaintimme Vantaalla, lähellä niin Helsingin kuin Espoon rajaa, on helposti saavutettavissa, saavuit sitten mistäpäin tahansa. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus ja erinomaisen työyhteisön rakentaminen. Nämä näkyvät asiakkaillemme mm. suomalaisten raaka-aineiden suosimisena ja mutkattomana asiakaspalveluna.  

Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden rakentaminen! 

Yhteystiedot

Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa

Antell Martintalo myyntipalvelu

020 770 2248
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Hinnat alkaen 20 €/hlö sisältäen kokouskahvit ja tilan. Tarkempi hinta vaihtelee tapauskohtaisesti riippuen kokoustilasta ja tarjoiluista.

Lisäpalvelut

Tiesitkö, että kauttamme voit tilata ja noutaa herkulliset tarjoilut kokouksiin ja muihin yrityksesi tilaisuuksiin? Nyt tiedät! Vaikka et kokoustaisikaan meillä, toimitamme tilaisuuteenne maittavat eväät, joiden avulla jaksaa puida kokouksen kuumia perunoita vaikka koko päivän. Valmistamme myös juhlavat sesonkiherkut ja muut ennakkotilattavat juhlatarjoilut.

Joko olet aivan hiilenä? Kokouspäivän päätteeksi sauna lämpiämään ja lauteille rentoutumaan. Antell Martintalosta löydät saunatilat isommillekin ryhmille. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

BuffetHenkilökuntaPöytiintarjoiluTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Antell

Antellin ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia makunautintoja ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880.

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot