Hotelli Arthurin ravintola Helsinki - Varaa täältä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-250Ryhmämenut alk. 21,00€/hlö

Ravintola Arthur

Pikkujoulut, perhejuhlat, yritystapahtuma tai muu ruokailutilaisuus?

Tule viettämään yksityistä aamiaisseminaaria kehutun hotelliaamiaisen äärelle tai nauttimaan rauhallisesta kabinettiruokailusta keskelle Helsingin ydinkeskustan sykettä!

Vuonna 2020 uudistettu Ravintola Arthur on saanut tunnustusta runsaasta ruokailutarjonnastaan ja keskeisestä sijainnistaan. Tämä tunnelmallinen ravintola sijaitsee perinteikkään Hotelli Arthurin katutasossa. Hotellin perustaja Arthur Hjelt totesi aikoinaan, että elämän perusasiat ovat yksinkertaisia ja nautittavia. Luomme monipuoliset ruokailuelämykset yhä tätä periaatetta noudattaen.

Ravintola Arthurin kabinetti

Kabinettimme on oiva valinta, kun haluat järjestää unohtumattomat illalliskutsut, pikkujoulut tai joululounaat. Ravintolamme kolme valoisaa kabinettia voi varata erikseen tai kabinetit voidaan yhdistää yhdeksi yhteiseksi kokonaisuudeksi, jolloin tilat muuntautuvat jopa 100 henkilön käyttöön.

  • Kolme kabinettia 30-50 henkilölle
  • Kabinetit yhdessä 100 henkilöä

Hjelt-sali

Pienempiin illallisiin, cocktailtilaisuuksiin ja erilaisiin perhejuhliin suosittelemme Hjelt -salia. Hjelt sopii hyvin myös karonkkojen järjestämiseen. Hjeltin viereisessä aulassa hoituvat kätevästi kahvitarjoilut. Ruokatarjoilut voidaan järjestää Ravintola Arthurissa.

  • 28-32 henkilöä

Juhlamenu tai kokoustarjoilu? Tilauksesta!

Ravintolassamme voit järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia isommillekin ryhmille. Ryhmäruokamenut ovat saatavilla sekä noutopöydästä että pöytiin tarjoiltuna. Myös arkisempi ryhmämenu hoituu vaikkapa kaupunkikierroksen tai kokouksen jälkeen!

  • Koko ravintola yksityistilaisuuksiin 250 henkilölle

Ole mukana tekemässä hyvää

Hotel Arthurin omistaa Helsingin NMKY:n tukisäätiö, jolle myös kaikki hotellitoiminnan voitot ohjataan. Helsingin NMKY:n tukisäätiön ainut tehtävä on sääntöjensä mukaan tukea lasten ja nuorten toimintaa. Käyttämällä Hotel Arthurin palveluita olet mukana tukemassa arvokasta työtämme.

Yhteystiedot

Vuorikatu 19, 00100 Helsinki

Hotel Arthur myyntipalvelu

09 173 44200
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Ryhmämenut alk. 21,00€/hlö

Esimerkkimenu:
  • Itämaista katkarapu-nuudeli-kasviskeittoa M, G
  • Paistettua maalaisbroilerin rintafileetä ja paholaisen hilloa,
    porkkanaa, kasvis-kvinoaa M, G
  • Tuorehedelmäsalaattia M, G
Hinta noutopöydästä alk. 21,00 €/henkilö (min. 20 hlö) ja pöytiintarjoiltuna alk. 25,00 €/henkilö (min. 10 hlö).
Aamiaisseminaarit kabineteissamme alkaen 20,00 €/hlö. Hinta sisältää kabinetin runsaan noutopöytäaamiaisen sekä tilavuokran. Voit myös pyytää erikseen tarjousta ryhmälounaasta tai kabinettiruokailusta. Kabinetit on mahdollista varata yksityiskäyttöön ryhmille kesäkauden ulkopuolella klo 13:30 alkaen. Kabinettilounas tarjoillaan alkaen hintaan 14,70 €/hlö sisältäen kabinetin tilavuokran.

Lisäpalvelut

Ovatko seuralaisesi kauempaa tai olisiko muuten vain mukava jäädä nauttimaan Helsingistä pariksi päiväksi? Räätälöimme sinulle mielellämme majoitustarjouksen!

Kuuluuko ryhmäänne halukkaita esiintyjiä tai innokkaita viihdyttäjiä? Mahtavaa! Ravintolamme kabinetteihin on mahdollisuus saada piano ja puhemikrofonit ohjelmaa varten.

A-oikeudetA-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringCocktailEsteetönEsteettömyysHenkilökuntaHotelliMajoitusPöytiintarjoiluRavintolaSisälläTarjoilutVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Ravintola Arthur

Ravintola Arthur Helsinki on toiminut vuodesta 1927, jolloin avattiin siihen aikaan Hospizina tunnetun hotellin suuren suosion saavuttanut ruokala. Jo kanta-asiakkaamme kirjailija Aino Kallas kertoi kirjassaan kaipaavansa kaikkien Helsingin ruokapaikkojen joukosta Hospizin hyvää, yksinkertaista ja yksilöllistä kotiruokaa. Nykyisellä paikallaan Ravintola Arthur on toiminut vuodesta 1957.

Tutustu ravintolaan
UKK

Voiko lounaalle tilata erilaisia ryhmämenuja?

Kyllä voi. Ryhmäruokamenut ovat edullisia, arkisempaan ruokailuun sopivia menuja ravintolassamme. Menut on tarkoitettuja ryhmille esimerkiksi Helsinki- tai teatterivierailun yhteydessä, sekä kokoustajille työpäivän jälkeen. Ryhmäruokamenut on saatavina sekä noutopöydästä että pöytiin tarjoiltuna.

Onko ravintolassa pysäköintimahdollisuutta omalle autolle?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme