Ravintola Kaari - Viinitupa ja sauna - Happens

Ravintola Kaari - Viinitupa ja sauna

Heidehofintie 2, 01300 Vantaa

5-50Tilavuokra alk. 60€/tunti

Ravintola Kaari - Viinitupa ja sauna

Kaaren kellarissa koetaan kultaakin kalliimpia hetkiä.

Paitsi, että Ravintola Kaari toimii hulppeana juhlasalina suurillekin tapahtumille, talomme kätkee sisälleen myös ihastuttavan Viinituvan, joka soveltuu niin edustustilaksi kuin kokouskäyttöönkin. Viinitupa ja saunaosasto toimivat yhdessä loistavana juhla- ja illanviettopaikkana 10-40 henkilön tilaisuuksille.

Virkistyspäivä virkistäytymällä vai pikkujoulut kera pikkuohjelman? Kruunaa ilta kotoisasti kuumenevan kiukaan äärellä! Kellarimme saunaosastolla on kaksi erillistä n. 10 henkilön saunatilaa pukuhuoneineen. Yhdessä Viinituvan kanssa kellari on monipuolinen tila, jonka varustuksesta löytyy televisio sekä videotykki ja valkokangas.

Lisäksi Viinituvan oma keittiö laitteineen mahdollistaa paitsi tilaisuuksien ruokailut, myös erilaiset aktiviteetit. Nauti räätälöidystä teemaillallisesta rennosti seurustellen tai haasta vieraasi leikkimieliseen kokkisotaan!

Tarjoilemme hetkiä, jotka säilyvät sydämessänne ikuisesti ja tarjoiluita, jotka valloittavat sydämenne lopullisesti. Tiedustele tarjouspyynnössä esimerkiksi erilaisista kokousmenuista ja juhlabuffeteista! Sekä tietenkin asianmukaisista juotavista kuplivista kuohuviin, kylmistä kuumiin.

Valoisat tilamme koristellaan tilaisuuteen sopivin somistuksin ja suomalaista käsityöntaitoa pääsee ihailemaan salimme sisustuksessa sekä kalusteissa. Kerro ideasi tarjouspyynnössä, me toteutamme sen!

Yhteystiedot

Heidehofintie 2, 01300 Vantaa

Ravintola Kaari myyntipalvelu

010 321 0520
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 60€/tunti

Viinituvan päivävuokra alk. 250 € tai 30-60 €/h riippuen tilaisuuden tyypistä ja osallistujamäärästä.

Saunatilojen päivävuokra alk. 300-400 €. Tiedustele tilojen yhdistämisestä tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Anna juhlien löytää luoksesi! Meidän kauttamme voit tilata pitopalvelun myös haluamaasi tapahtumapaikkaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä.

A-oikeudetBuffetHenkilökuntaSaunaSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Kaari

Ravintola Kaari on moderni ja tasokas tapahtumakokonaisuus Vantaalla. Yrityksellemme on myönnetty Chaine des Rotisseurs-arvomerkki osoituksena korkeatasoisesta ammattitaidostamme ja kiinnostuksestamme ruokakulttuurin kehittämisessä.

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. 60€/tunti
Katso tarjoustiedot