Ravintola Loop

Lapinlahdenpolku 8D, 00180 Helsinki

Ravintola Loop

Sitä saa, mitä tilaa!

Hävikkiruokaravintola Loopissa valmistetaan kauppiailta ja tuottajilta pelastetuista hävikkiuhan alaisista raaka-aineista korkealaatuista, kaunista ja maukasta ruokaa.

Haluatko auttaa meitä ylläpitämään toimintamalliamme, jolla pyrimme lisäämään sekä ekologisesti että sosiaalisesti positiivisia vaikutuksia? Tule meille lounaalle, brunssille tai tilaa catering-palveluita kauttamme!

Suomen ensimmäinen hävikkiruokaravintola, Ravintola Loop, perustettiin Helsinkiin vuonna 2016. From Waste to Taste -hanke taistelee ilmastonmuutosta vastaan pelastamalla viikottain tuhansia kiloja ruokaa, joka on vaarassa joutua hukkaan.

Loopin konsepti on ainutlaatuinen, kiinnostava, aidosti ilmastoystävällinen ja hyvin harvinainen kansainvälisestikin. Asiakkainamme onkin ollut yksityishenkilöitä ja yrityksiä ympäri maailman! Konseptimme mukaan käytettävissä olevat ainekset tarkentuvat valmistuspäivänä. Tästä syystä menuissamme ei yleensä ole täsmennetty ruoka-annosten nimiä tai sisältöä.

Nauti lasillinen kylmää olutta terassillamme! Tiesitkö, että leipä on suurin yksittäinen hävikkituote? Kuluttajat ovat tottuneet laajaan valikoimaan tuoretta leipää, joten hävikkiä syntyy väistämättä. Leipää jää hävikkiin niin paljon, etteivät edes ruoka-aputoimijat tai hevostilat pysty ottamaan kaikkea vastaan, joten me päätettimme etsiä leivälle uusia käyttökohteita. Saammeko esitellä: Wasted – olutta hävikkileivästä.

Ravintoa myös sielulle! Galleria Loopin vaihtuva taidenäyttely elävöittää Loopin seiniä. Eikä tässä vielä kaikki! Loopissa ja Lapinlahdessa voit järjestää juhlia, aamiaistilaisuuksia, lehdistötilaisuuksia, virkistyspäiviä – ihan mitä vaan. Jos ravintolan tilat eivät riitä, Lapinlahden Lähteellä on erilaisia tiloja vuokrattavana, jonne Loop voi hoitaa tarjoilut. Teemme myös ilmastoystävällisiä tarjoiluja pääkaupunkiseudulla yrityksiin ja yksityisjuhliin.
Tervetuloa muuttamaan maailmaa ateria kerrallaan!

Yhteystiedot

Lapinlahdenpolku 8D, 00180 Helsinki

Ravintola Loop

044 988 9568
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Brunssi 19,50€/hlö

Lisäpalvelut

Maailmanpelastaja kuulolla? Ravintola Loopista voit vuokrata myös pitopalvelun! Catering-palvelumme toimittaa tarjoilut juhliin ympäri pääkaupunkiseudun. Vähemmän hävikkiä, enemmän maistuvaa ruokaa!

  • Catering-palvelu
  • Yksityistilat
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringPöytiintarjoilu

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko tarjoilut juhliisi?

Tapahtumat

Ravintola Loop

Ravintola Loop on Suomen ensimmäinen hävikkiruokaravintola Helsingin Lapinlahdessa. Food Resque -automme lähtee joka aamu kierrokselle lähialueen kauppoihin ja pelastetusta ruoasta Loopin kokkitiimi loihtii herkullista gourmet-tason ravintolaruokaa. Vanha mielisairaalarakennus ja sitä ympäröivä miljöö on upea nähtävyys jo itsessään. Käy kävelyllä ja tule nauttimaan Lapinlahden runsaasta tarjonnasta - etenkin ainutlaatuiseista hävikkiruostamme!

Tutustu yritykseen
tarjousBrunssi 19,50€/hlö
Katso tarjoustiedot