Ravintola Loop / Catering

Lapinlahdenpolku 8D, 00180 Helsinki

Menut alk. --,-- €/hlö

Ravintola Loop / Catering

From waste to taste!

Täysi vatsa, onnellinen sydän ja sitäkin onnellisempi planeetta. Hävikkiruokaravintola Loopissa valmistetaan kauppiailta ja tuottajilta pelastetuista hävikkiuhan alaisista raaka-aineista korkealaatuista, kaunista ja maukasta ruokaa.

Olemme ruokkineet vierailijaryhmiä ja juhlavieraita sekä järjestäneet pop up-tempauksia, säilöntäiltoja ja kokkisotia. Olemme osallistuneet tapahtumiin, messuihin ja festareihin sekä valmistelleet ikimuistoisia juhlia häistä karonkkailtoihin.

Loopin konsepti on ainutlaatuinen, kiinnostava, aidosti ilmastoystävällinen ja hyvin harvinainen kansainvälisestikin. Asiakkainamme onkin ollut yksityishenkilöitä ja yrityksiä ympäri maailman!

Konseptimme mukaan käytettävissä olevat ainekset tarkentuvat valmistuspäivänä. Tästä syystä menuissamme ei yleensä ole täsmennetty ruoka-annosten nimiä tai sisältöä. Otamme toki vastaan toiveita ja huomioimme etukäteen ilmoitetut allergiat ja erityisruokavaliot. Tilaisuuden voit järjestää Loopissa, Lapinlahden muissa tiloissa tai missä tahansa muualla pääkaupunkiseudulla. Kerro siis meille mitä olet järjestämässä – autamme enemmän kuin mielellämme!
Kun valitset Loopin, pelastat planeettaamme suupala kerrallaan.

 

Yhteystiedot

Lapinlahdenpolku 8D, 00180 Helsinki

Ravintola Loop

044 988 9568
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Menut alk. --,-- €/hlö

Lisäpalvelut

Haluaisit olla osana Loopin ainutlaatuista ja aidosti ilmastoystävällistä catering-palvelua, mutta tila pääkaupunkiseudulta on kateissa? Ei hätää, Ravintola Loopista voit vuokrata myös yksityistilat! Yhdessä kohti parempia juhlia!

  • Yksityistilat
AstiastoBuffetCateringCocktailFood TruckPöytiintarjoilu

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Loop

Ravintola Loop on Suomen ensimmäinen hävikkiruokaravintola Helsingin Lapinlahdessa. Food Resque -automme lähtee joka aamu kierrokselle lähialueen kauppoihin ja pelastetusta ruoasta Loopin kokkitiimi loihtii herkullista gourmet-tason ravintolaruokaa. Vanha mielisairaalarakennus ja sitä ympäröivä miljöö on upea nähtävyys jo itsessään. Käy kävelyllä ja tule nauttimaan Lapinlahden runsaasta tarjonnasta - etenkin ainutlaatuiseista hävikkiruostamme!

Tutustu yritykseen
tarjousMenut alk. --,-- €/hlö
Katso tarjoustiedot