Ravintola Misteli - Pitopalvelu - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-1000Menut alk. 20€/hlö

Ravintola Misteli - Pitopalvelu

Kuvittele mielessäsi täydellinen juhlatilaisuus.

Vieraat nauttivat, järjestelyt onnistuvat sujuvasti ja hetkeksi unohdat kaiken muun. ”Ja ne tarjoilut… voisin elää niillä joka päivä!”

Näppärästi ja hymyillen! Näin pitopalvelumme toimii. Kaikenkokoiset tilaisuudet onnistuvat käsissämme ammattitaitoisesti. Valmistamme laadukkaista raaka-aineista herkullisia ruokia ja kirsikkana kakun päällä saat kauttamme myös erilaiset makeat ja suolaiset kakut!

Oletteko järjestämässä juhlat? Tai kokousta yrityksellenne? Onko hääpäivä jo tiedossa, mutta pitopalvelu puuttuu?

Ei hätää, Misteli räätälöi juhlanne, kokouksenne tai minkä tahansa tilaisuuden juuri sellaiseksi kuin toivotte! Henkilökunnallamme on kokemusta tilaisuuksien järjestämisestä melkein kaikissa pääkaupunkiseudulla olevissa juhlatiloissa. Mistelin toivotat huoletta tervetulleeksi myös kotiisi.

Perinteisistä ruoista erikoisempiin herkkuihin, suomalaisista mauista uusiin tuttavuuksiin – monipuoliset menumme sopivat niin buffet-tyylisiin tilaisuuksiin kuin illallisjuhliinkin. Kun laatu on taattu, voit huoletta valita kestosuosikkisi tai kokeilla vaikka jotain aivan uutta!

Palvelemme pääkaupunkiseudun lisäksi myös lähiseudun kunnissa. Suunnitellaan yhdessä täydelliset juhlat!

Yhteystiedot

Ruosilantie 10, 00390 Helsinki

Misteli myyntipalvelu

044 986 3626
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Menut alk. 20€/hlö

Mistelin menuvalikoimasta löytyvät menut jokaiseen tilaisuuteen. Kaikki ruoka-annoksemme on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Räätälöimme menun juuri teidän tarpeisiinne ja otamme asiakkaan ajatukset ja ideat huomioon, yksityiskohtia myöten.

Esimerkkimenu alk. 20 €/hlö

  • Lohivoileipäkakku
  • Kinkkuvoileipäkakku
  • Leipäjuusto-Granaattiomenasalaatti
  • Sinappidressing
  • Pikkuleipävalikoima
  • Lime-Valkosuklaajuustokakku

 

Lisäpalvelut

Älä anna täydellisen yksityistilaisuuden lässähtää ajanpuutteeseen tai laiskuuteen!

Kunnolla suunniteltu on kunnolla tehty. Me Mistelillä autamme catering palveluiden lisäksi asiakkaitamme myös juhlatilan valitsemisessa ja järjestelyissä juhlapaikalla. Vuosien varrella olemme keränneet yrityksemme verkostoon alan parhaat ammattilaiset, joiden avustuksella hoidamme täsmällisesti isommatkin juhlat!

AstiastoBuffetCatering

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Pitopalvelu Misteli

Pitopalvelu Misteli on asiakaslähtöinen ja lämminhenkinen toimija, jonka kanssa juhlat takuulla onnistuvat. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voi huoletta keskittyä nauttimaan juhlista meidän hoitaessamme työt varmasti, sujuvasti ja tahdikkaasti.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme