Nyyrikki - Vuokraa ravintolan juhlasali Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
15-80Tilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Ravintola Nyyrikki - Pääsali

Ravintoa vatsalle, mielelle ja vieraille!

Avara ja valoisa Ravintola Nyyrikki on lämminhenkinen perheyritys, jonka ystävällinen henkilökunta on päivittäin valmiina palvelemaan juuri sinua. Keittiössä valmistuvat mehukkaat pihvit ja hienoimmat suomalaiset kalat vankalla ammattitaidolla ja todellisella ”rakkaudesta lajiin” -meningillä.

Keskellä Helsinkiä, aivan Puu-Käpylän ytimessä sijaitseva ravintolamaailmamme palvelee asiakkaitaan jo yli 40-vuoden kokemuksella. Nyyrikkisääntömme onkin, että vaikka juhlat jatkuisivat aamusta yöhön, hyvistä ruoista ja juomista ei tingitä ja asiakkaasta huolehditaan tilaisuuden alusta loppuun asti!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Ravintola Nyyrikin pääsali on mitä sopivin paikka erilaisten perhe- ja yritysjuhlien viettoon. Meillä järjestyvät synttärit ja häät sekä pikkujoulut ja seminaarit. Valkoisin pöytäliinoin somistettuna näyttävä pääsali on paikka arvokkaammillekin tilaisuuksille!

  • Istuvat tilaisuudet 15-80 henkilölle
  • Laadukkaat av-laitteet

Yhteystiedot

Pohjolankatu 2, 00610 Helsinki

Ravintola Nyyrikki myyntipalvelu

09 757 2299
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilat ja tarjoilut alk. 20€/hlö

Hinnoittelumme tapahtuu tarjousten perusteella alkaen 20€/hlö.
Tarjoustemme keskihinta on noin 35-40€/hlö.

Lisäpalvelut

Oletko järjestämässä henkilökunnan pikkujouluja tai muuta viihteellisempää tapahtumaa? Mahtavaa, me järjestämme tilaisuuteesi esiintyjän! Muusikot, näyttelijät, koomikot… Esitä toiveesi tarjouspyynnössä!

Kauttamme järjestyvät myös Ravintola Nyyrikin tiloissa tai sen lähistöllä tapahtuvat aktiviteetit, jotka täydentävät loistavasti esimerkiksi virkistyspäivien ohjelman. Teemme yhteistyötä elämyksiä tuottavan yrityksen kanssa, joten pääsette varmasti ammattimaisiin käsiin.

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Ravintola Nyyrikki

Keskellä Helsinkiä, aivan Puu-Käpylän ytimessä sijaitseva yksityinen ravintolamaailma palvelee asiakkaitaan jo yli 40 vuoden kokemuksella. Kodikas perheyritys on valmiina toteuttamaan asikkaidensa toiveet hyvien ruokien ja juomien äärellä, esittävää taidetta ja musiikkia unohtamatta.

Tutustu yritykseen
UKK

Onko kaikki tilanne mahdollista varata yksityiskäyttöön?

Kyllä, kaikki 4 Ravintola Nyyrikin ravintolaa voidaan varata yksityiskäyttöön. Myös Ravintola Nyyrikin Iltatähdessä toimiva yökerhomme, Nyyrikki Music Club, on mahdollista varata yksityistilaisuuksille.

Voiko yksityistilaisuuden järjestää minä ajankohtana tahansa?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme