Reissujuna - tilausjuna aktiviteetti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
100-600Junaelämys alk. --/ryhmä

Reissujuna - Tilausjuna

Henkilökunnan virkistyspäivä tai muu yhteinen tilaisuus tiedossa?

Onko limusiinit ja laivat koettu? Tuntuuko tavallinen tila ja aktiviteetti tylsältä ja haluaisit tarjota osallistujille vähän jotain extremempää? Silloin tämä kysymys on sinulle: Haluatko tilata oman junan?

Kyllä: oma juna!

Koe asiakkaiden kanssa höyryveturin taika suomalaisessa järvimaisemassa tai karauta tyylillä henkilökunnan kesken vaikkapa laskettelemaan. Järjestä työntekijöille, sidosryhmille, asiakkaille tai ystäville ainutlaatuinen, räätälöity junareissu.

Miten ja minne?

Suunnittelemme kanssanne junamatkan sisällön, reitin, tarjoilun ja kokonaisuuden. Operoimme koko rataverkon alueella muu liikenne huomioiden. Matka voi alkaa ja päättyä samaan paikkaan tai juna voi toimia yhteytenä tapahtumaan tai muuhun kohteeseen.

Millä reissataan? No vaikka saunavaunulla!

Käytämme museokalustoa, joten vaunujen ikä on 20-80 vuotta. Näyttävyyttä ja fiilistä saadaan höyryveturilla, mutta edullisimmin matkaan pääsee dieselvedolla. Käytössä useita ravintolavaunuja, päivävaunuja, makuuvaunuja ja erikoisvaunuja, kuten saunavaunu.

Kiskojen laadukkain ruokalista

Mitä olisi junamatka ilman hyvää ruokaa ja juomaa? Paikallisuutta suosiva menu yhdistettynä oikein valittuihin viineihin täydellistää matkanautinnon. Ei mikä tahansa ravintolavaunu!

Riittääkö pienempi osa junaa?

Kokonaisten tilausjunien lisäksi vuokraamme yksittäisiä vaunuja pienemmille ryhmille. Vaunuun voi tilata tarjoilun ja ohjelmaa.

Yhteystiedot

Operoimme koko rataverkon alueella

Reissujuna myyntipalvelu

09 4241 4104
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Junaelämys alk. --/ryhmä

Lisäpalvelut

Suunnittelemme halutessanne ainutlaatuisen ohjelman matkan ajaksi. Kulttuuria, kisailua, tanssia… Mikä tekisi teidän reissustanne elämyksen? Valitse jokin seuraavista tai kerro ideasi meille:

  • Oopperaesitys
  • Tangoesitys
  • Disko
  • Livemusiikki
  • Sirkusesitys
  • Taikuri

 

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaKuljetusRavintolaSaunaTV / ValkokangasVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Reissujuna – Elämyksiä raiteilla

Reissujuna on junaharrastajien ja rautatieliikenteestä kiinnostuneiden ammattilaisten kunnianhimoinen projekti luoda elämyksellistä junamatkustamista Suomeen. Reissujuna haluaa tarjota miellyttävän tunnelman jokaiselle matkustajalle: oli kyseessä sitten työporukka, perhe tai ystävät.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme