Rush Helsinki trampoliinipuisto - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
6-30Hyppyliput alk. 8€/hlö

Rush Helsinki - Trampoliinielämys

Joku voisi luulla, että trampoliinit ovat vain lapsille…

Ei todellakaan – trampoliinilla pomppiminen on suurta hupia iästä riippumatta! Rush trampoliinipuisto tarjoaa mahdollisuuden lennokkaaseen liikuntatuokioon kaikenlaisille ryhmille. Rushissa on kymmenittäin erikokoisia ja pituisia trampoliineja – siis jokaiselle jotakin! Kynnys liikuntaan on tehty erittäin alhaiseksi ja siksi trampoliinipuistossamme onkin helppoa viettää erilaisia tiimipäiviä ja tapahtumia.

Trampoliini tuo tehoa tiimiisi!

Puuduttaako palaverit? Onko toimistossa tunkkaista? Ei hätää, Rushin trampoliineilla työhyvinvointi harppoo uusiin korkeuksiin! Rushin liikunnallisessa temppuilu- ja tramppaopetuksessa tiimihenki tiivistyy, nauru raikuu ja meininki on takuulla erilaista!

Olympialaiset

Kisailua, pelailua ja leikkimielistä taistelua, jolla nostat tiimihengen uusiin sfääreihin. Mikä joukkue kerää eniten pisteitä? Helppoa, hauskaa ja tehokasta!

Sporttinen aloitus polttareille tai synttäreille!

Trampoliinipuistoomme ovat tervetulleita kaikenlaiset ryhmät! Haluatko järjestää polttari- tai synttärisankarille ikimuistoisen aloituksen polttaripäivään Rush Helsingissä? Haasta sankari hyppäämään viiden metrin korkeudesta pehmeälle ilmapatjalle! Tai pelatkaa vauhdikas dodgeball -turnaus, jossa hiki lentää taatusti!

Yhteystiedot

Valimotie 25, 00380 Helsinki

Rush Helsinki myyntipalvelu

040 049 8800
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Hyppyliput alk. 8€/hlö

Hyppyliput alkaen 8€/hlö

  • 30 min lippu 9€/hlö
  • 1 tunnin lippu 15€/hlö
  • 1,5 tunnin lippu 20€/hlö
  • 2 tunnin lippu 24€/hlö

TRAMPOLIINISUKAT 3,50 €/ PARI
Trampoliinisukat ovat välttämättömät turvallisuuden takia kaikilla hyppijöillä. Rush trampoliinisukat voit ostaa kassaltamme tullessasi ensimmäistä kertaa hyppimään, jos et omista trampoliinisukkia entuudestaan.

Ohjattu trampoliinielämys

  • Ohjaus 60€/tunti
  • Ammattitaitoinen ohjaaja
  • Ohjattu trampoliinielämys onnistuu jopa 16 henkilön ryhmille
  • Liput ja sukat yllä mainitun hinnaston mukaisesti

Lisäpalvelut

Palaveri ennen hupia tai palauttelu pomppujen jälkeen? Rushista voit varata myös yksityistilat ja tarjoilut esimerkiksi kokousta tai muuta yhteistä tilaisuutta varten! Erikokoisia huoneita on useita – kysy lisää!

CateringHiki pintaanOmat juomatOmat ruoatSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Rush Helsinki

Rush Helsinki avattiin huhtikuussa 2016 pohjoismaiden ensimmäisenä trampoliinipuistona. Puistosta löydät monipuolisia aktiviteettipisteitä ajanviettoon, huvitteluun sekä tavoitteelliseen harjoitteluun. Puisto koostuu lähes sadasta trampoliinista, mukaan lukien hurja vapaapudotushyppy viidestä metristä alas pehmeälle laskeutumispatjalle!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme