Rush Helsinki - Trampoliinielämys - Happens.fi
Happens virkistyspäivä rush helsinki
Happens virkistyspäivä rush helsinki

Rush Helsinki - Trampoliinielämys

Valimotie 25, 00380 Helsinki

6-30Ohjattu trampoliinitunti alk. 21€/hlö

Rush Helsinki - Trampoliinielämys

Joku voisi luulla, että trampoliinit ovat vain lapsille…

Ei todellakaan – trampoliinilla pomppiminen on suurta hupia iästä riippumatta! Rush trampoliinipuisto tarjoaa mahdollisuuden lennokkaaseen liikuntatuokioon kaikenlaisille ryhmille. Rushissa on kymmenittäin erikokoisia ja pituisia trampoliineja – siis jokaiselle jotakin! Kynnys liikuntaan on tehty erittäin alhaiseksi ja siksi trampoliinipuistossamme onkin helppoa viettää erilaisia tiimipäiviä ja tapahtumia.

Trampoliini tuo tehoa tiimiisi!

Puuduttaako palaverit? Onko toimistossa tunkkaista? Ei hätää, Rushin trampoliineilla työhyvinvointi harppoo uusiin korkeuksiin! Rushin liikunnallisessa temppuilu- ja tramppaopetuksessa tiimihenki tiivistyy, nauru raikuu ja meininki on takuulla erilaista!

Valitse sopiva teema

Rushin osaavan tramppaohjaajan opastuksella puiston aktiviteeteista saa parhaiten kaiken irti.  Kuka on porukkanne temppukuningas? Mikä osasto voittaa dodgeball -mestarin tittelin? Valitse sopiva paketti ja valmistaudu pomppimaan!

Rush Tour

Tutustumista Rushin monipuolisiin aktiviteetteihin osaavan ohjaajan opastuksella. Tällä paketilla saat kaiken ilon irti puistosta ja jokainen oppii varmasti jotain uutta!

Olympialaiset

Kisailua, pelailua ja leikkimielistä taistelua, jolla nostat tiimihengen uusiin sfääreihin. Mikä joukkue kerää eniten pisteitä? Helppoa, hauskaa ja tehokasta!

Sporttinen aloitus polttareille tai synttäreille!

Trampoliinipuistoomme ovat tervetulleita kaikenlaiset ryhmät! Haluatko järjestää polttari- tai synttärisankarille ikimuistoisen aloituksen polttaripäivään Rush Helsingissä? Haasta sankari hyppäämään viiden metrin korkeudesta pehmeälle ilmapatjalle! Tai pelatkaa vauhdikas dodgeball -turnaus, jossa hiki lentää taatusti!

Yhteystiedot

Valimotie 25, 00380 Helsinki

Rush Helsinki myyntipalvelu

040 049 8800
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Ohjattu trampoliinitunti alk. 21€/hlö

Ohjattu trampoliinitunti 26 €/hlö sis.

  • 1 h hyppylipun
  • Rush trampoliinisukat
  • Trampoliiniohjaajan
  • Vesipullon

Lisämaksusta 30 min vapaata hyppelyä (5 €/hlö)

Ohjattu polttaripaketti 21 €/hlö sis.

  • 1 h hyppylipun
  • Trampoliiniohjaajan
  • Polttarisankarille Rush sukat veloituksetta

Lisämaksusta 30 min vapaata hyppelyä (5 €/hlö)

Lisäpalvelut

Palaveri ennen hupia tai palauttelu pomppujen jälkeen? Rushista voit varata myös yksityistilat ja tarjoilut esimerkiksi kokousta tai muuta yhteistä tilaisuutta varten! Erikokoisia huoneita on useita – kysy lisää!

CateringHiki pintaanOmat juomatOmat ruoatSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Rush Helsinki

Rush Helsinki avattiin huhtikuussa 2016 pohjoismaiden ensimmäisenä trampoliinipuistona. Puistosta löydät monipuolisia aktiviteettipisteitä ajanviettoon, huvitteluun sekä tavoitteelliseen harjoitteluun. Puisto koostuu lähes sadasta trampoliinista, mukaan lukien hurja vapaapudotushyppy viidestä metristä alas pehmeälle laskeutumispatjalle!

Tutustu yritykseen
tarjousOhjattu trampoliinitunti alk. 21€/hlö
Katso tarjoustiedot