OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kokoustilat alk. --,-- €/tunti

Ruusulan keilahalli / Yksityistilat

Kaikki, mitä tarvitset, on lähempänä kuin uskotkaan!

Suomen vanhimmassa keilahallissa on sen 80-vuotisen historian aikana järjestetty monenlaisia tapahtumia. Saman katon, tai ennemminkin samojen katujen alta löytyy elämyskeskus, jossa järjestät rennot ja viihteelliset kokoukset, juhlat ja seminaarit hauskanpitoa ja maittavia tarjoiluita unohtamatta.

Töölön sydämessä sijaitsevassa Ruusulan keilahallissa on kaksi laadukasta tilaussaunaa ja niiden yhteydessä olevat saunakabinetit soveltuvat hyvin esimerkiksi tiimipäivien viettoon ja rentoihin kokouksiin sekä pikkujouluihin ja saunailtoihin.

Ruusulan keilahallin kokouskabinetti, oleskelutila ja saunaosasto muodostavat yksityistilat, jotka sopivat maksimissaan 20 henkilön tilaisuuksiin. Kokouskabinetissa on 16 henkilön pöytä ja oleskelutiloista löydät ison television, johon voi liittää esimerkiksi oman tietokoneen. Käytössänne on myös Wifi-yhteys sekä äänentoistojärjestelmä.

Nauti maittavaa ruokaa ja yhdistä tilaisuuteesi hohtokeilausta ja biljardia, joko ennen saunomista tai sen jälkeen! Kauttamme voit tilata tarjoilut suoraan kabinetteihin. Tilat ovat anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen tilaan ei ole mahdollista. Oleskelutiloista löytyy juomakaappi, jonne toimitamme valmiiksi erilaisia virvoitusjuomia sekä olutta, siideriä ja lonkeroa.

Toteutamme toiveidenne mukaisen kokonaisuuden pitkällä kokemuksella. Lähetä tarjouspyyntö niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Yhteystiedot

Ruusulan keilahalli myyntipalvelu p. 044 700 4304
Ruusulankatu 3-5, 00260 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Kokoustilat alk. --,-- €/tunti

Saunakabinetti ja pyyhkeet sisältyvät tilavuokraan.

Lisäpalvelut

Keilailu on mitä mainion tapa viettää aikaa työyhteisön tai kaveriporukan kesken! Tämä vapaa-ajanvietteenä suosittu urheilulaji sopii kaikenikäisille, joten mikset haastaisi leikkimieliseen kisaan vaikkapa pomoasi? Ruusulan keilahallissa on 24 keilarataa, kaksi 9-jalkaista pool-pöytää sekä kaksi darts-taulua. Oli kyseessä sitten kokouspäivä, polttarit tai pikkujoulut, meille voit tulla viettämään elämystentäyteistä iltaa!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Talin ja Ruusulan keilahallit

Nämä monien mahdollisuuksien keilahallit sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisia palveluita ja elämyksiä kaikenkokoisille ryhmille sekä yrityksille. Keilailu on erinomaista tekemistä perheille, kaveriporukoille ja työyhteisöille!

Tutustu yritykseen
tarjousKokoustilat alk. --,-- €/tunti
Katso tarjoustiedot