Saunakellari

Kuka teistä on sanaselityksen mestari? Kuka fanaattisin penkkiurheilija? Entä kenen snooker-keppi on lähellä katketa, kun pallot eivät vain uppoa pussiin?

Kisakatsomot, peli-illat, karaokeillat, kokoukset… kaikenlaiset juhlat ja yksityistilaisuudet – etkot, jatkot tai jotain virallisempaa viihtyisän kotoisassa Saunakellarissa!

Saunakellari on monipuolinen 150 m2 sauna- ja juhlatila Helsingin Malmilla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Saunakellari soveltuu mainiosti erilaisiin illanviettoihin ja kokouksiin jopa 40 henkilölle.

Oleskelu- ja ruokailutilassa sekä erillisessä pelihuoneessa käytössänne on mm. 2 televisiota, joista isommalla on mahdollista katsoa yleisimpiä urheilukanavia ja Netflixiä. Chromecastilla liität kätevästi oman laitteesi televisioon. Lisäksi tilastamme löytyy PS4 sekä karaoke jatkuvasti päivittyvällä biisivalikoimalla. Peli-illan kruunaa Snooker-pöytä, pöytäcurling, pokerisalkku pelimerkkeineen, alustoineen ja kortteineen sekä lautapelit (mm. Alias ja Rappakalja). Eikä tässä suinkaan kaikki! Viihdykkeistä saunaillan ikimuistoisuus ei ainakaan jää kiinni.

Saunakellarin ruokapöydän ääreen mahtuu enimmillään 12 ruokailijaa. Omien juomien ja ruokien tuonti on sallittu ja hyvin varustellusta avokeittiöstä löytyykin kaikki tarvittava jääkaapista kiertoilmauuniin ja kahvinkeittimestä tarjoilupöytään. Erillinen baaritiski luo tunnelmaa ja kauttamme voit vuokrata myös hauskan hotdog-vitriinin, joka pitää nakit ja sämpylät lämpimänä juhliesi ajan. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Ensiluokkainen saunaosasto on Saunakellarin sydän. Tiloistamme löytyy sauna, jonne mahtuu kerrallaan 10 saunojaa, sähkökiuas, kaksi erillistä suihkutilaa ja poreamme. Mukavuudesta ei tingitä ja täydellisen spa-kokemuksen viimeisteleekin kaksi erillistä pukuhuonetta, pyyhkeet ja laudeliinat sekä peseytymisvälineet ja kosmetiikkatuotteet.

Tervetuloa Saunakellariin!

Yhteystiedot

Saunakellari myyntipalvelu p. 044 236 5156
Kirkonkyläntie 37 A, 00700 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Päivävuoro alk. 249€

  • Iltavuoro pe-la klo 16-04 699€
  • Iltavuoro su-to klo 16-04 399€
  • Päivävuorot klo 09-15 249€

Pyyhkeet kuuluuvat hintaan.

Lisäpalvelut

Älä turhaan käytä tarjoiluiden miettimiseen aikaa. Voit tilata kauttamme herkullisen cateringin tilaisuuteesi! Edullisista ja monipuolisista vaihtoehdoistamme on helppo valita juuri ryhmällesi sopiva kokonaisuus kevyemmistä salaateista ja pikkupurtavista tuhdimpiin menuihin. Valitse esimerkiksi jokaisen makuun sopiva tortillabuffet! Minimitilaus  menuille on 10 henkilöä. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Saunakellari

Saunakellari Malmi on paljon enemmän kuin tilaussauna. Monipuolisessa tilakokonaisuudessa pelihuoneineen ja baaritiskeineen järjestät kaikenlaiset viihteelliset ja intiimit yksityistilaisuudet.

Tutustu tilaan
UKK

Soveltuuko Saunakellari myös erilaisiin perhejuhliin?

Saunakellarin tiloissa on 18 vuoden ikäraja, joten suosittelemme järjestettävän vain ikärajaan sopivia tilaisuuksia.

Kuuluvatko pyyhkeet saunatilan hintaan?

tarjousPäivävuoro alk. 249€
Katso tarjoustiedot