Suomenlinna Tours - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-35Opastettu kierros alk. 11€/hlö

Suomenlinna Tours

Moni voi varmasti allekirjoittaa käyvänsä opastetuilla nähtävyyskierroksilla vain ulkomailla suurissa ja kuuluisissa kaupungeissa vieraillessaan.

Kyllä, juuri sinä, nyt on aika kääntää kelkkaa ja perehtyä Suomen upeaan historiaan!

Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva Suomenlinna on ainutlaatuinen kohde, jonka menneisyyteen ja upeasti säilyneisiin rakennuksiin jokaisen kannattaa tutustua!

Vuonna 1748 käynnistyivät rakennustyöt, joista alkoi Viaporin linnoituksen historia. Tähän jo 270 vuotta jatkuneeseen tarinaan tutustuu parhaiten opastetulla kierroksella. Linnoitusalueella toteutettavan kävelykierroksen aikana kuullaan linnoituksen vaiherikkaasta historiasta ja nykypäivästä. Kierroksella tutustutaan päänähtävyyksiin kuten Susisaaren suureen linnanpihaan ja aikoinaan maailman suurimpaan kuivatelakkaan.

Suomenlinnasta löytyy paljon mielenkiintoista katsottavaa ja koettavaa.

Et ehkä osaa odottaa, mutta Suomenlinnan yllättävien elämyksien parissa viettää helposti vaikka koko päivän! Kuninkaanportin ja Suuren Linnanpihan ulkoasu on paitsi äärettömän kaunis ja vaikuttava, mutta myös täysin autenttinen. Suomenlinnan massiiviset tykit ja arvaamattomat tunnelit sodanaikaisine tarinoineen saavat puolestaan aikaan kylmät väreet.

Lisäksi Suomenlinnasta löytyy lukuisiaerilaisia kahviloita ja ravintoloita. Kaikilla on takana oma ainutlaatuinen tarinansa sekä omanlainen miljöönsä. Aina löytyy paikka, jossa voi nauttia kupillisen lämmintä teetä, lasillisen virkistävää juomaa tai syödä maukkaan aterian!

Oletko liikkeellä isomman ryhmän kanssa?

Ehrensvärd-seuralta saat koulutetut oppaat, ateriat, vesibussikuljetukset ja muuta ohjelmaa. Suomenlinnan upeiden nähtävyyksien lisäksi voit esimerkiksi valita opastetun kierroksen Vallisaaressa ja Lonnassa.

Yhteystiedot

Suomenlinna C 74, 00190 Helsinki

Suomenlinna Tours myyntipalvelu

09 684 1850
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Opastettu kierros alk. 11€/hlö

Liput

  • Aikuinen alk. 11 €
  • Lapset alk. 4 €

Opastettuja kierroksia järjestetään kesäkaudella kesä-elokuussa. Opastus sisältää myös ilmaisen sisäänpääsyn Ehrensvärd-museoon museon aukioloaikana.

Lisäpalvelut

Suomenlinnassa järjestetään paljon monipuolista ohjelmaa ja erilaisia tapahtumia. Tekemistä ja teemakierroksia löytyy kaiken kokoisille ryhmille iästä riippumatta! Kysy lisää tarjouspyynnössä mm. seuraavista:

  • Ruudin katkua ja puuterin tuoksua -kierros
  • Olutesittely ravintola Suomenlinnan Panimolla
  • Kuningas Kustaa III:n aarre -seikkailukierros

HenkilökuntaSisälläUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Suomenlinna Tours

Suomenlinna on yksi maailman suurimmista merilinnoituksista. Tämä Unescon maailmanperintökohde sijaitsee Helsingin edustalla ja on täynnä yllättäviä paikkoja sekä mukaansatempaavia seikkailuja. Suomenlinna Tours on tarjonnut monenlaisia elämyksiä perinteikkäässä, kauniissa ympäristössä jo lähes 60 vuoden ajan.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme