Suomenlinna Tours - Tykkisluuppi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-40Yleisöpurjehdus alk. 25€/hlö

Suomenlinna Tours - Tykkisluuppi

Koe merellisiä maisemia ja elävää historiaa 1700-luvun tyyliin tykkisluuppi Dianan purjehduksella!

Amiraali Fredrik Henrik af Chapman ja kapteeni Carl Fredrik Arnkihl valmistelevat saaristolaivaston Viaporin eskaaderin lähtöä merille ja tarvitsevat apuvoimia miehistöön. Oletko valmis lähtemään matkaan?

Suomenlinnan vesillä nautitaan historiallisen purjealuksen ainutlaatuisesta tunnelmasta ja Suomenlahden lempeistä tuulista elämyksellisellä tavalla.

Tykkisluuppi Dianaa varten on veistetty suuret puiset airot, joten alusta voidaan soutaa kuten sen esikuvia valistusajalla. Lisäksi alus liikkuu sekä purjehtien että moottorilla. Matkantekoa elävöittää ja opastaa kokenut 1700-luvun miehistö, mutta olisiko sinusta soutamaan 8,5 metrisellä airolla, joka painaa kaksikymmentä kiloa?

Tykkisluupilla purjehditaan erilaisten teemojen aalloilla.

Valistusajan meriseikkailu tarjoaa hauskan ja tervantuoksuisen kahden tunnin mittaisen retken 1700-luvun loppupuolen merisotaan Suomenlahdella. Ruotsinsalmen vuoden 1790 meritaistelu muistetaan puolestaan Ruotsin ja etenkin sen saaristolaivaston suurena menestyksenä.

Teemaristeily saaristolaivaston tykkisluuppien piirustusten pohjalta rakennetulla Dianalla tarjoaa tykkien pauketta ja sankkaa ruudinsavua sotahistorian ystäville ja muille aikamatkaajille!

Tykkisluuppi Dianan voi varata myös ryhmälle!

Sluupin soutuharjoittelu Suomenlinnan lähivesillä tarjoaa jännittävän seikkailun ryhmälle, joka haluaa puhaltaa yhteen hiileen ja saada aluksen lihasvoimin liikkeelle. Tarjolla on erilaisia purjehduksia, joiden yhteyteen voi varata mielenkiintoisia opaspalveluita, maittava ruokailu tai kiehtova kokoustila Suomenlinnasta.

Yhteystiedot

Suomenlinna B 40, 00190 Helsinki

Suomenlinna Tours myyntipalvelu

09 684 1850
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yleisöpurjehdus alk. 25€/hlö

Liput

  • Aikuinen alk. 25 €
  • Lapset alle 16 v. alk. 15 €
  • Lapset 0-2 v. alk. 7 €

Yleisöpurjehduksia järjestetään kesäkaudella kesä-elokuussa. Ryhmäpurjehduksia järjestetään touko-syyskuussa.

Lisäpalvelut

Suomenlinnaan tutustuminen onnistuu parhaiten, kun takeena ovat hyvin hoidetut järjestelyt. Ehrensvärd-seuralta saat koulutetut oppaat, ateriat, vesibussikuljetukset (kesäkaudella) ja muuta ohjelmaa. Räätälöimme ryhmällenne toiveidenne mukaan ohjelmaa Suomenlinnassa. Kysy lisää tarjouspyynnössä mm. seuraavista:

  • Rakkaudella Viaporista -kierros
  • Viaporin tykit ja tunnelit -kierros
  • Suomenlinna-paketti ryhmille
HenkilökuntaUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Mitähän sitä tekisi perillä Suomenlinnassa?

Tapahtumat

Suomenlinna Tours

Suomenlinna on yksi maailman suurimmista merilinnoituksista. Tämä Unescon maailmanperintökohde sijaitsee Helsingin edustalla ja on täynnä yllättäviä paikkoja sekä mukaansatempaavia seikkailuja. Suomenlinna Tours on tarjonnut monenlaisia elämyksiä perinteikkäässä, kauniissa ympäristössä jo lähes 60 vuoden ajan.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme