Juhlapalvelut alk. 20€/hlö

Täffä AB

Haluatteko kokea opiskelijavuosien villit bileet uudelleen tai viettää all inclusive hääjuhlat? Me Täffa AB:lla olemme avoimia hulluillekin ideoille!
Täffa AB on Otaniemen kampuksen sydämessä sijaitseva tapahtumakeskus, jonka tilat sopivat hyvin erityyppisille yksityistilaisuuksille, kuten juhlille, yritystapahtumille, kokouksille, kursseille sekä konferensseille.

Täffa AB:n valtavaan tilakokonaisuuteen kuuluu avaran ja valoisan juhlasalin lisäksi yläkerran pienempi sali sekä kaksi terassia. Tiloihimme on mahdollista pystyttää jopa kolme erillistä baaria ja lukuisista catering-vaihtoehdoistamme löydät varmasti jokaiselle vieraalle maistuvan kokonaisuuden. Suuret terassit mahdollistavat ulkona oleskelun ja korkealuokkaiset puitteet 50-650 vieraalle. Lisäksi juhlatiloissamme on hyvin varusteltu baari, laadukas AV-järjestelmä, siirrettävä näyttämö sekä suuri keittiö.

Uskomme unelmointiin ja toteuttamalla asiakkaan visiot luomme ainutlaatuisia elämyksiä. Täffä AB tarjoaa joustavia aukioloaikoja iltaisin ja viikonloppuisin. Keskustelemme mielellämme tilaisuuden sisustuksesta ja autamme sekä ruoka- että juomavalinnoissa.

Etkot, jatkot, diskot, banketit, livekeikka tai häät – tällaista tilaa ei ole toista!

Yhteystiedot

Täffa AB myyntipalvelu p. 040 591 8961
Otakaari 22, 02150 Espoo

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Juhlapalvelut alk. 20€/hlö

Tarjoamme joustavan asiakas- ja tapahtumakohtaisen hinnoittelun. Tarkemmat hinnat riippuvat järjestelyiden laajuudesta, vieraiden määrästä sekä lisäpalveluista. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

  • Cateringpalvelut noin 20-50 €/hlö
  • Bilepaketti, sis. anniskelupalvelut ja turvallisuusjärjestelyt noin 3500 €/300 hlö

Lisäpalvelut

Juhlissa riittää mietittävää ja suunniteltavaa. Usein, kun odottaa jotain innolla, ei malttaisi millään hoitaa tiettyjä pakollisia valmisteluja. Nauti tilaisuudestasi jo ennen varsinaista juhlapäivää ja tilaa ruoat ja juomat kauttamme! Näin voit saapua paikalle täysin valmiiseen pöytään ja keskittyä ennen juhlia olennaiseen. Käytä valmisteluista vapautuvat tunnit vaikkapa asujen sovitteluun!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa myös järjestelyt tilaisuuden aikana. Meillä on kokemusta kaikenlaisten illallisten järjestämisessä, aina pienistä kokoontumisista suuriin yritysillallisiin.

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Täffä AB

Täffä AB on tapahtumaravintola, joka tarjoaa räätälöityjä baari- ja ravintolapalveluja. Tämä todellinen tapahtumien tila toimi muun muassa vuoden 2005 yleisurheilun maailmanmestaruuskisojen virallisena yökerhona.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousJuhlapalvelut alk. 20€/hlö
Katso tarjoustiedot