Trap Factory / Kokoustilat

Trap Factory / Kokoustilat

Saisiko olla upeat puitteet tuloksekkaalle kokoukselle, mahdollisuus tiimihengen kehittämiseen pakopelien parissa ja päälle tynnyrillinen huurteisen kylmää paikallisen pienpanimon olutta palkinnoksi menestyksekkäästä päivästä?

Trap Factoryn kiehtovissa tiloissa vietät työntäyteistä kokouspäivää rauhallisissa merkeissä tai järjestät kokonaisvaltaisen elämyksen jopa sadan henkilön tiimillesi.

Tiloissamme on järjestetty monenlaisia tapahtumia, kuten vuosijuhlia, kokous- ja koulutuspäiviä sekä erilaisia virkistyspäiviä ja pikkujouluja. Suuri kokous- ja juhlatilamme on rakennettu entiseen pajatilaan ja se on kooltaan 300m2. Lisäksi tilasta löytyy kaksi parvea eli yhteensä tilaa löytyy 400m2.

Trap Factoryn tiloissa toteutat yritystapahtuman jopa 350 henkilölle. Istumatilaisuuksiemme maksimikapasiteetti on 120 henkilöä. Tilamme soveltuvat myös pienempiin messuihin ja konferensseihin. Pienimpiä tilaisuuksia varten voit varata käyttöösi erillisen kokoustilan, joka soveltuu enintään 25 henkilön tilaisuuksiin. Kokoustilasta on kulku kokous- ja juhlasaliin, joten sitä voidaan käyttää myös isompien tilaisuuksien yhteydessä.

Kokenut henkilökuntamme räätälöi mielellään juuri teille sopivan kokouspaketin. Täydennä päivän ohjelmaa laadukkailla pakohuonepeleillä tai leikkimielisellä taitopelikisailulla, jossa osallistujat pääsevät kisaamaan keskenään mm. tarkkuutta ja näppäryyttä vaativien hauskojen pelien parissa. Pakopelit ovat erinomainen valinta työyhteisön tiimihengen kehittämiseen: seikkailua, joukkuepelaamista ja hauskuutta yhdistettynä ongelmanratkaisutaitoihin. Valittavissanne on yhdeksän laadukasta pakohuonetta, joista löytyy sopiva huone niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Pelit eivät vaadi fyysisyyttä ja on pelattavissa suomeksi tai englanniksi. 60 minuuttia taattua hauskanpitoa!

Kysy rohkeasti lisää tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Trap Factory myyntipalvelu p. 050 468 0699
Metallimiehenkuja 6 D, 02150 Espoo

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 1400€

  • Koko tapahtumatila alk. 1400 €
  • Neuvotteluhuone alk. 300 €

Tilavuokra vaihtelee tapahtuman tyypistä ja lisäpalveluista riippuen.

Lisäpalvelut

Suunnitteletko tiimillesi aktiivista toimintaa aamupäivälle tai hauskaa yhdessä tekemistä illallisen parissa? Varaa Trap Factorylta ohjelmaa vaikka koko päiväksi! Voit huoletta jättää koko tapahtumasi suunnittelun vastuullemme aina aktiviteettien toteutuksesta ruokatarjoiluihin.

Tilojen, aktiviteettien ja ohjelman lisäksi saat meiltä myös tarjoilut, joten teidän ei tarvitse murehtia muusta kuin löytää paikalle. Järjestämme myös panimokierroksia sekä olut-tastingeja yhteistyössä paikallisen Olarin pienpanimon kanssa.

Ettekö ehdi pistäytymään Otaniemeen? Ei hätää, me tulemme luoksenne! Tilaa siirrettävä pakopeli tapahtumaasi tai toimistoonne. Laadukas, itse rakennettu siirrettävä pakopeli sopii hyvin messuille, yritysten virkistyspäiviin, team building -aktiviteetiksi ja yksityistilaisuuksiin. Siirrettävä pakopeli voidaan pystyttää haluamiisi sisä- tai ulkotiloihin, joko soveltuvaan huoneeseen tai teltan sisään. Pelin kestoa ja vaikeusastetta voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Siirrettävään palveluumme kuuluu aina kuljetus, kasaus, purku ja tietenkin elämyksellinen pelinohjaus.

Kerro tilaisuudestasi tarjouspyynnössäsi ja valmistelemme kanssanne teille sopivan kokonaisuuden!

ÄänentoistoBuffetCateringHenkilökuntaOmat juomatOmat ruoatTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Trap Factory

Industrial-henkiset tilamme sijaitsevat rauhallisella alueella mahdollistaen irtaantumisen kaupungin ja työpaikan kiireestä - kuitenkin vain alle 10 minuutin matkan päässä Helsingistä.

Katso tilan 3D-esittely
UKK

Voiko Trap Factoryn tiloihin tulla tutustumiskäynnille?

Kyllä voi. Sovithan tapaamisen etukäteen myyntipalvelun kanssa.

Voiko pelin pelata englanniksi?

tarjousTilavuokra alk. 1400€
Katso tarjoustiedot