Trap Factory Pakohuone - Espoo Otaniemi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Trap Factory - Pakohuonepelit

“Matkustajien iloinen puheensorina on hiljentynyt ja kaikki ovat vetäytyneet vaunuihinsa. Vauhti kiihtyy, vaikka junaradan päätepysäkki häämöttää. Tehtävänne on pysäyttää juna ennen väistämätöntä tuhoa. Mutta riittääkö 60 minuuttia?”

Innovatiivisissa pakohuonepeleissä pääset ratkaisemaan erilaisia pulmia ja ennen kaikkea viettämään todellista laatuaikaa oman porukkasi kanssa – arvaamattomassa pakohuoneessa yhteishenki on korvaamaton voimavara!

Sopiva pakopeli kaikenikäisille ja -tasoisille!

Poliisi vai rosvo? Aivot vai tunnelman kohottaja? Perheen pienin vailla hauskaa kokemusta ryhmätyöstä? Tässä seikkailuelämyksessä kaikkia tarvitaan ja Trap Factorysta löydät sopivan pakopelin kaikenikäisille ja -tasoisille!

Trap Factoryssa on yhdeksän laadukasta pakohuonetta sekä ulkoilma- ja etäpakopelejä viidellä eri vaikeusasteella. Kaikki pelimme on suunniteltu ja rakennettu itse. Pelinohjaaja johtaa peliä ammattitaitoisesti ja heittäytyy teemaan mukaan antaen tarvittaessa pieniä tai suurempia vihjeitä.

Lähde arkeologin ja aarteenmetsästäjän kanssa seikkailulle etsimään kauan kadoksissa ollut artefaktia tai avustamaan Neiti Harplelia ratkaisemaan avokätisyydestään tunnetun arvovaltaisen rouvan murhaa. Kokeneemmat seikkailijat voivat kokeilla onneaan kauhupelissämme, jossa pelaajat heräävät vieraassa paikassa kahlittuna ja heille selviää, että sairaaseen peliin osallistuminen on ainoa keino päästä ulos.

Ratko mysteerejä isommallakin porukalla!

Isompikin ryhmä mahtuu Trap Factoryn pakohuoneisiin yhtä aikaa. Pelejä löytyy yhteensä yhdeksän, joten jopa 60 henkilön ryhmä voi pelata samanaikaisesti (huom. yksi huoneista on kauhu-teemoitettu).

Tiloissamme on myös muita aktiviteetteja kuten taitopelejä, joissa osallistujat pääsevät kisaamaan keskenään mm. tarkkuutta, ketteryyttä ja nopeutta vaativien hauskojen pelien parissa!

Yhteystiedot

Metallimiehenkuja 6 D, 02150 Espoo

Trap Factory myyntipalvelu

045 163 2206
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Pelit alk. 28 €/hlö

Esimerkkihinnat 4 hlö/peli:

  • 112 € (28 €/pelaaja) verkossa etukäteen maksettuna
  • 120 € (30 €/pelaaja) paikan päällä maksettuna

Yhden pelin todellinen hinta muodostuu osallistujamäärän mukaan. Pelin voi maksaa paikan päällä tai edullisempaan hintaan verkossa varauksen yhteydessä. Suosituspelaajamäärä 4-6 hlö/peli ja enimmäismäärä yhteen peliin 8 henkilöä.

Lisäpalvelut

Polttarit, synttärit tai pikkujoulut? Koko Trap Factoryn Juhlasaleineen voi varata myös yksityiskäyttöön. Tiloissamme toteutat tapahtuman jopa 350 henkilölle, istumatilaisuuksien kapasiteetti on 120 henkilöä. Myös pienemmät ryhmät ovat tervetulleita!

Pelin merkeissä tulee takuulla nälkä! Järjestämme tilojen, aktiviteettien ja ohjelman lisäksi myös tarjoilut, joten teidän ei tarvitse murehtia muusta kuin löytää paikalle.

  • Catering
  • Panimokierrokset sekä olut-tastingit
  • Yksityistilat
ÄänentoistoAikuisten keskenAktiviteetitCateringEsteetönEsteettömyysHenkilökuntaKaikenikäisilleOmat juomatOmat ruoatPakettiratkaisutStriimaus ja kokoustekniikkaTarjoilutTiimityöTV / ValkokangasVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Trap Factory

Pakohuonepelissä sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen, josta teidän tulee päästä ulos viimeistään 60 minuutissa, ratkaisemalla erilaisia arvoituksia ja tehtäviä. Pakohuonepeleissä yhdistyy hauskuus, ongelmanratkaisutaito ja kekseliäisyys.

Tutustu yritykseen
UKK

Kuinka kauan pakopeli kestää?

Peli kestää 60 minuuttia. Paikalle tulee saapua noin 10 minuuttia ennen varauksen alkua.

Voiko pelin pelata englanniksi?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme