Uudenmaan Martat / Juhlasali & keittiöt

Lapinlahdenkatu 3 A, 2. krs, 00180 Helsinki

10-25Yksityistilat alk. 75€/tunti

Uudenmaan Martat / Juhlasali & keittiöt

Valmista keittiössä bravuuritarjoilusi ja siirry herkuttelemaan juhlasaliin vieraidesi kanssa. Tai vielä parempi: kutsu vieraasi osallistumaan ruoanlaittoon ja loihtikaa juhlaherkut yhdessä!

Uudenmaan Martoilla on käytössään kaksi opetuskeittiötä ja kaunis juhlasali. Tiloja voi vuokrata niin opetus-, kurssi- kuin juhlakäyttöönkin. Juhlasalin valloittava kattokruunu ja näyttävä kakluuni luovat arvokasta, perinteikästä tunnelmaa.

Tiloihin voi tuoda omat ruoat ja juomat tai valmistaa ruoat paikan päällä. Juhlasaliin mahtuu ruokailemaan 15 henkilöä. Saat käyttöösi myös ison keittiön. Pieneen keittiöön mahtuu 10 henkilöä kokkailemaan ja ruokailemaan. Tilat sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa ja vuokraamme tiloja sekä yrityksille että yksityiskäyttöön.

Voit myös varata käyttöösi koko tilan, jolloin kokkailemaan ja ruokailemaan mahtuu yhteensä noin 25 henkilöä. Tilaan mahtuu noin 50 henkilöä samanaikaisesti, mutta ruokapöydät ovat eri huoneissa.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A, 2. krs, 00180 Helsinki

Uudenmaan Martat myyntipalvelu

050 511 8002
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. 75€/tunti

Juhlasali ja keittiö
  • Ensimmäiset 6 tuntia 100 €/h. Sitä ylittävät tunnit 50 €/h.
Pienempi keittiö
  • Ensimmäiset 6 tuntia 75 €/h. Sitä ylittävät tunnit 50 €/h.
Kaksi keittiötä ja juhlasali
  • Ensimmäiset 6 tuntia 150 €/h. Sitä ylittävät tunnit 75 €/h.

Minimivuokrausaika neljä tuntia. Tiloja voi vuokrata ma-su klo 9.00-23.00 välillä.

Lisäpalvelut

Parhaat makuelämykset syntyvät, kun mukana on pientä kilpailua! Kokkisota on leikkimielinen kokkauskurssi, jossa ryhmät pääsevät testaamaan luovuuttaan ja haastamaan taitojaan. Onnistuminen vaatii yhteistyötä ja hyvää tiimihenkeä. Kuka teistä on todellinen MasterChef?

Yhteistyön voimasta on hyötyä myös perinteisillä ruokakursseillamme, joilla opitaan yhdessä tietoja ja taitoja sekä arjen että juhlan ruokarumbaan. Lisäksi mukaan tarttuu kasa uusia herkullisia reseptejä sekä tietysti hyvää mieltä!

  • Kokkisota
  • Perinteiset ruokakurssit

Palaako keittiössä päreet? Entä, jos lähtisitte yhdessä sieni- ja villivihannesretkelle? Tutkimusmatka lähiluontoon villiyrttien ja sienien kiehtovaan maailmaan rentouttaa ja virkistää. Kurssit järjestään asiakkaan toivomassa paikassa Uudenmaan Marttojen koulutettujen sieni- ja villivihannesneuvojien johdolla. Uusia kokemuksia tarttuu takuulla matkaan kuin sieniä sateella!

  • Sieni- ja villivihannesretki
Esteettömyys

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Entä, jos vieraasi osallistuisivat tarjoiluiden valmistamiseen?

Tapahtumat

Uudenmaan Martat ry

Martoissa toimitaan sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Marttojen kotitalousneuvontaa tarjotaan kursseilla, luennoilla ja erilaissa tapahtumissa eri puolella Suomea. Kotitalousneuvontamme helpottaa arjen sujumista ja antaa käytännön kotitaloustaitoja.

Tutustu yritykseen
tarjousYksityistilat alk. 75€/tunti
Katso tarjoustiedot