Uudenmaan Martat - Ruokakurssi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Ruokakurssi --,--€/hlö

Uudenmaan Martat - Ruokakurssi

Älä tule paha kakku, tule… Uudenmaan Marttojen ruokakurssille!

Kaikille suunnatut Uudenmaan Marttojen kokkikurssit tarjoavat osallistujille uusien taitojen ja tietojen oppimista. Ruoanlaitto on hauskaa yhdessäoloa ja palkitsevaa tekemistä. Meidän kokkauskursseille ovat kaikki tervetulleita!

Kokkauskurssilla oppii aina uutta.

Haluatko oppia valmistamaan herkullista ruokaa ympäristöä kunnioittaen? Entä herkutella runsaan tapas-pöydän ääressä? Tai kokea, miksi georgialaiset sanovat elävänsä vain syödäkseen?

Vai oletko valmis hyökkäämään aasialaisen keittiön haasteiden kimppuun? Japanilainen ateria on kuin taideteos, jossa yhdistyvät hienostunut estetiikka makujen harmonia ja tuoreet raaka-aineet. Tutuksi tulee myös korealainen maailman terveellisimmäksi ruoaksi mainostettu kimchi.

Kerää porukka kasaan ja tilaa ruoanlaittokurssi työporukalle, kavereille tai vaikka koko suvulle!

Illanvietto kokkaillen myös tiivistää ryhmän yhteishenkeä. Kurssin teeman voit valita kurssitarjottimelta ja lisäksi voit varata käyttöösi myös yksityistiloja.

Opetuskeittiössämme Helsingin Kampissa järjestettävillä kursseilla työskennellään pienryhmissä. Järjestämme myös verkkoruokakursseja, jossa osallistuja pääsee kokkailemaan omasta kotikeittiöstä käsin, mutta kuitenkin muiden kanssa yhdessä tehden.

Kurssista riippuen on mahdollista oppia niin kalan käsittelyä, juurileivän valmistusta, kakkutekniikoita tai lähteä vaikka makumatkalle eri ruokakulttuureihin. Ruokaohjeet saat itsellesi, jotta ruokia voi valmistaa myös myöhemmin kotona. Ruokakurssi kestää teemasta riippuen 3,5 – 4 tuntia, jonka aikana valmistetaan ja nautitaan monipuolinen ateria.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A, 2. krs, 00180 Helsinki

Uudenmaan Martat myyntipalvelu

050 511 8002
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Ruokakurssi --,--€/hlö

Lisäpalvelut

Varaa hauskaa lisäohjelmaa! 

Palaako keittiössä päreet? Entä, jos lähtisitte yhdessä sieni- ja villivihannesretkelle? Tutkimusmatka lähiluontoon villiyrttien ja sienien kiehtovaan maailmaan rentouttaa ja virkistää. Kurssit järjestään asiakkaan toivomassa paikassa Uudenmaan Marttojen koulutettujen sieni- ja villivihannesneuvojien johdolla. Uusia kokemuksia tarttuu takuulla matkaan kuin sieniä sateella! 

Yksityistilat

Uudenmaan Marttojen tiloissa aistit ovat herkillä! Itseleivottu syntymäpäiväkakku, porukalla tehdyt pikkujoulupurtavat tai kokouspäivän omatekoiset kahvitarjoilut – kun tekee itse, saa juuri sellaista kuin haluaa. Uudenmaan Martoilla on käytössään kaksi opetuskeittiötä ja kaunis juhlasali.

  • Tilavuokraus yrityksille ja muihin yksityistilaisuuksiin

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Haluatko nauttia valmistamasi aterian yksityisessä juhlasalissa?

Tapahtumat

Uudenmaan Martat ry

Martoissa toimitaan sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Marttojen kotitalousneuvontaa tarjotaan kursseilla, luennoilla ja erilaissa tapahtumissa eri puolella Suomea. Kotitalousneuvontamme helpottaa arjen sujumista ja antaa käytännön kotitaloustaitoja.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme