Villa Stenberg - Yksityistilaisuudet - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-50Tilavuokra alk. 600€

Villa Stenberg

Katso ajankohtainen varaustilanne tästä!

Tiedäthän sen tunteen, kun juhlien jälkeen tuntuu, että kaikki oli ohi hetkessä?

Se johtuu yleensä kahdesta syystä; ikimuistoisissa puitteissa aika kuluu kuin siivillä ja usein juhlatilasta täytyy poistua jo ennen kuin bileet ehtivät edes alkaa. Näistä vain ensimmäinen pätee Villa Stenbergiin, sillä tunnelmallisessa huvilassamme juhlit aamun pikkutunneille asti!

Monikäyttöinen huvilamme ja sen näyttävät ulkotilat mahdollistavat erilaiset juhlatilaisuudet sekä yritystapahtumat aina kokouksista kesäjuhliin. Tyylikäs saunaosasto poreammeineen tarjoaa upeat puitteet tunnelmalliseen illanviettoon. Ihaile kokouspäivän päätteeksi tähtitaivasta ja pulahda uimaan raikkaaseen Lohjanjärveen. Kaikki, mitä tarvitset – kuin vettä vain!

Onko mitään romanttisempaa kuin kesähäät luonnon helmassa, lähimpien ystävien ja sukulaisten kesken? Kauniisti sisustettu tunnelmallinen huvilamme huoliteltuine pihapiireineen ja upeine järvimaisemineen luovat edellytykset ikimuistoisille kesäjuhlille.

Huvilan kapasiteetti ja varustelu

Kesäkaudella tilava terassi ja kivetetty piha-alue mahdollistavat yksityistilaisuuden 30-60 vieraalle. Juhlapöytä katetaan näyttävästi huvilan ruokasaliin, mistä avautuu leveät pariovet suoraan terassille. Ei kesäjuhlia ilman juhlatelttaa ja sen pystytämme helposti suurelle pihallemme!

Villa Stenbergistä löydät mm.

  • Kokoustekniikan
  • Kalusteet
  • Keittiö asioineen
  • Saunaosaston ja poreammeen

Voit vapaasti valita haluamasi catering-palvelun ja tuoda tiloihimme omat juomat. Huvilan pihapiirin kauniit kukkaistutukset ja kalusteet eivät paljoa ehostusta kaipaa, mutta myös omien koristeiden ja kukkien tuominen on luonnollisesti sallittua!

Yhteystiedot

Suoniementaival 164, 08350 Lohja

Villa Stenberg Myyntipalvelu

040 844 5792
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 600€

Päivävuokra kesäkaudella (touko-, kesä-, heinä-, elo-, syyskuu)

  • su-to alk. 600 €
  • pe-la alk. 1700 €

Häät ja juhlat sekä joulu- ja loma-ajat hinnoitellaan erikseen. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Entistä parempi ja huolettomampi juhlatilaisuus? Varaa pitopalvelu meidän kauttamme! Erityisesti huvilallemme suunniteltu kokonaisuus, Villa Menu, on mahdollista tilata lähellä sijaitsevasta Kisakalliosta.

Kun juhlien jälkeen olet aivan poikki, majoitut tyylikkäästi ja kätevästi yläkertamme makuuhuoneissa. Tarpeen mukaan vuokrattavissa on myös uusi upea rantatalo, missä on lisämajoitustilaa sekä tunnelmallinen rantasauna. Kysy lisäpalveluista tarjouspyynnössä!

ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Villa Stenberg

Tämä hulppea huvila sijaitsee upeissa maisemissa Lohjanjärven rannalla, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Tilat soveltuvat erinomaisesti majoittumiseen, yritysten virkistys- tai kokouskäyttöön sekä häiden ja erilaisten juhlien järjestämiseen.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme