Villa Stenberg - Yritystapahtumat - Happens

Villa Stenberg - Yritystapahtumat

Suoniementaival 164, 08350 Lohja

1-50Yritystapahtumat ja tilat alk. 600€

Villa Stenberg - Yritystapahtumat

Inspiroidu, voimaannu ja rakenna tiimihenkeä. Kaipaatko hauskaa ohjelmaa, metsän rauhaa tai innostavaa esiintyjää?

Villa Stenberg on paikka ainutlaatuisille yritystapahtumille, virkistyspäiville ja kokoustilaisuuksille. Mielenkiintoinen esiintyjä tuo uusia ajatuksia ja monimuotoinen luonto luo huikeat puitteet erilaisille ulkoaktiviteeteille. Lohjanjärven rannalla kaikki onnistuu kuin vettä vain!

Laitetaanko toimistossa istuva henkilökuntasi hikoilemaan metsäreitille vai kilpailemaan jousiammunnan parissa? Paitsi, että näyttävä huvilamme on hulppea juhla- ja tapahtumatila erilaisille yksityistilaisuuksille ja kokouksille, voit järjestää meillä myös unohtumattoman tapahtuman pidempää kaavaa seuraten.

Järjestämme muun muassa erilaisia ohjattuja luontoretkiä yhteistyökumppanimme kanssa. Karnaistenkorven aarniometsään pääsee huvilalta kävellen viidessä minuutissa. Viiden kilometrin hyvin hoidettu ulkoilureitti on kokonaisuudessaan upea elämys. Kahden lammen ja laavun kautta kulkevalla retkellä pääset ihailemaan ikiaikaisia jylhiä kallioita ja viettämään unohtumattomia hetkiä kollegoidesi kanssa! Miltä kuulostaisi jousiammunnan lisäksi makuelämykset erätulilla tai perhokalastus? Lisää jännitystä kaipaavat voivat kokeilla ”ForestCamp Escape”-seikkailua.

Villa Stenberg sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta tai Vantaan lentokentältä. Huvilaltamme löytyy videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä kaksi televisiota, joten kokoustilaisuuden ja virkistyspäivän yhdistäminen onnistuu käden käänteessä. Entä jos kokkaisitte ruoatkin yhdessä täysin varustellussa keittiössämme? Jotkut vieraamme ovat jopa tilanneet kokin pitämään kokkauskurssin virkistyspäivän lomaan!

Päivän päätteeksi on mukavaa rentoutua huvilan tilavassa saunassa tai istua kollegojen kanssa paljussa tähtitaivaan alla maailmaa parantamassa. Kesäaikaan pääsette myös nauttimaan huvilan hiekkarannasta ja Lohjanjärven vilvoittavista aalloista.

Yhteystiedot

Suoniementaival 164, 08350 Lohja

Villa Stenberg myyntipalvelu

040 844 5792
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yritystapahtumat ja tilat alk. 600€

Tapahtumakokonaisuudet hinnoitellaan palveluiden mukaan. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Herkullinen ruoka kruunaa onnistuneen tapahtumapäivän! Catering-palvelu huvilalle onnistuu kätevästi yhteistyökumppaniemme kautta. Ei hätää, me hoidamme kaiken valmiiksi! Herkullisesta Villa -menusta löytyy vaihtoehtoja vaativaankin makuun.

ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Villa Stenberg

Tämä hulppea huvila sijaitsee upeissa maisemissa Lohjanjärven rannalla, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Tilat soveltuvat erinomaisesti majoittumiseen, yritysten virkistys- tai kokouskäyttöön sekä häiden ja erilaisten juhlien järjestämiseen.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousYritystapahtumat ja tilat alk. 600€
Katso tarjoustiedot