Eventgarden - Tapahtumatuontato ja -palvelut - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Eventgarden

Eventgarden tuottaa monipuolisia tapahtumapalveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkisille toimijoille. Luovat ja innostavat yksityistilaisuudet järjestetään aina asiakaslähtöisesti – Eventgardenin palvelut kattaa kaikki tapahtumatuotannon osa-alueet. Pyydä apukäsiä tarvitsemiisi tehtäviin tai varaa tapahtuma kokonaan Avaimet käteen -periaatteella!
Eventgarden - Tapahtumatuotanto - Happens

Ota yhteyttä Eventgardeniin

Tarvitsetko apua tapahtuman järjestämiseen? Ota yhteyttä, Eventgarden tarjoaa ilmaisen tapahtumakonsultaation!

Ota yhteyttä »

Kun rustaat tapahtuman järjestämisen muistilistaa, saatat jo muutaman hoidettavan asian jälkeen alkaa miettimään, että apukäsiä tarvitaan. Ja viimeistään silloin kuin tapahtumapäivä lähestyy ja tajuat, että kutsut jäivät lähettämättä, heität hanskat tiskiin todeten ”ei tästä tule yhtään mitään!” Eventgarden hoitaa kaikki tapahtumasi järjestelyt tai vain ne vaiheet, joihin tarvitset apua – täysin räätälöidysti, aina tapahtumakohtaisesti. Oli tiedossa sitten vuosijuhlat, webinaari tai virtuaalitapahtuma, Eventgarden auttaa suunnittelussa, toteutuksessa ja tuotannossa.

Kaikki langat poissa käsistäsi

Mihin aikaan catering? Täytyykö vieraiden saapumista aikatauluttaa? Kuka hoitaa, että puhujan mikrofoni on päällä ja puhujalla kädessä, kun sitä tarvitaan?” Eventgarden huolehtii, että kaikki tapahtuman yksityiskohdat on järjestyksessä ja sinä voit nauttia tapahtumasta ilman stressiä ja ympäri tapahtumatilaa sykkimistä. Eventgardenilta saat ammattitaitoisen projektijohtajan ja tarvittavan tapahtumahenkilökunnan esimerkiksi tekniikan ylläpitoon.

Eventgarden on toteuttanut tuhansia tapahtumia erikokoisille osallistujamäärille

Eventgardenin kokeneen tapahtumatiimin ansioluetteloon kuuluu kaikenlaisia tilaisuuksia aina pienen ryhmän tiimipäivistä kymmenien tuhansien vieraiden tapahtumiin. Eventgarden on järjestänyt esimerkiksi lukuisia asiakastapahtumia, cocktailtilaisuuksia, henkilöstötapahtumia, tuotelanseerauksia, messuja, keikkoja, bileitä, seminaareja, virkistyspäiviä, koulutuksia, elämystapahtumia ja hyvinvointitapahtumia.

Eventgardenilta saat ammattilaisten avun tapahtuman järjestämiseen:
 • Kokemus ja asiantuntijuus
 • Virtuaalitapahtumastudio
 • Ääni-, valo- ja videotekniikka
 • Tapahtumarakenteet ja -kalusteet
 • Tuottajat, tuotantokäsikirjoitukset ja tapahtumatyöntekijät
 • Alihankkijayhteydet ja sopimukset
 • Turvallisuussuunnitelmat
 • Joustava asiakaspalvelu
 • Tapahtumatilat, somisteet ja rekvisiitta
 • Catering, kutsuprosessi ja ohjelma
 • Graafikot, valokuvaajat ja videokuvaajat

Eventgarden Studio

Eventgardenin omalla studiolla Lauttasaaressa luonnistuu myös modernit virtuaali- ja hybriditapahtumat. Studio on varustettu uusimmalla teknologialla ja soveltuu siten vaativampiinkin virtuaalitoteutuksiin. Virtuaalitapahtuman julkaisualustana voidaan käyttää joko sinulle räätälöityä tapahtumasivua tai muita kanavia, kuten YouTubea tai Microsoft Teamsia. Myös visuaalinen viimeistely ja erityistoiminnot hoidetaan huippulaadukkaasti aina brändäyksestä kysely- ja äänestystoimintoihin!
Tutustu Eventgardenin palveluihin »
Eventgarden - Tapahtumatuotanto - Happens

Valmiit teemakonseptit

Tulossa henkilöstöjuhlat, pikkujoulut, vuosijuhlat, gaala tai jokin muu viihteellinen tilaisuus? Voit valita myös jonkin Eventgardenin valmiista teemakonsepteista tapahtumaasi. Valitse Oktoberfest, Love Boat, kasari, Hollywwod, After Ski tai muu teema yli 10 valmiista vaihtoehdoista! Party like never before!
Lue Eventgardenin referenssejä »
Eventgarden - Tapahtumatuotanto - Happens

Ei muuta kuin tapahtumaan!

Yksittäisten tapahtumien lisäksi Eventgarden solmii myös pidempiä tapahtumatuotannon sopimuksia. Pitkäjänteisen yhteistyön kautta asiakasyritykset tulevat tutuksi ja tapahtumapalveluiden räätälöiminen tulevaisuudessa on entistä helpompaa.

Mikäli kiinnostuit, voit ottaa suoraan yhteyttä tai vierailla Eventgardenin sivuilla tutustumassa lisää.

Tapahtumatuotannon palveluista voit kysellä lisää Eventgardenin Arnelta:

Arne Landtman
040 573 9373
arne@eventgarden.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme