Järjestä täydellinen yritystapahtuma - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Yritystapahtumat

Firman juhlat, kokous, tyky- tai virkistyspäivä tiedossa? Happens kokoaa yritystapahtumia varten kaikki tilat, pitopalvelut ja aktiviteetit samaan paikkaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja järjestä onnistunut yritystapahtuma.
Happens yritystapahtumat story vanha kauppahalli

Järjestä mieleenpainuva yritystapahtuma Happensin avulla

Kuka sanoi, että yritystapahtuman täytyy olla kuivakka seminaari kulahtaneessa kokoushuoneessa? Ei todellakaan, nyt ideoidaan mielettömiä yritystapahtumia moneen makuun! Yritystapahtuma ei ole pelkästään yhteinen seminaari tai ajanvietto, vaan parhaassa tapauksessa rakentaa yrityksesi brändiä työnantajamielikuvaa ja tarjoaa lähtemättömän vaikutuksen työntekijöihin, asiakkaisiin sekä muihin sidosryhmiin. Yritystapahtumat ovatkin mainio mahdollisuus rakentaa ja vahvistaa suhteita, verkostoitua ja edistää liiketoiminnallisia tavoitteita. Selaa kategorioittain suosituimmat vaihtoehdot ja löydä etsimäsi, vaikka esiintyjä tai bilebändi firman juhliin tai tila kauden kickoffiin!

Tila firman juhliin sekä tyky- ja virkistyspäivään

Valitse miljöö haluamaasi henkeen sopivaksi. Yritystapahtuman voi järjestää lähes missä vain – luonnon helmassa, teatterisalissa, glamour-henkisessä hotellissa, yökerhossa tai vaikka purjeveneessä! Selaamalla alla olevia vaihtoehtoja saatat löytää suoraan sen mitä etsit tai saatat saada inspiraatiota.

Siirry ilmaiseen Tapahtuma-Apuun

Yritys, tässä oikoreitti tapahtumasi starttaamiseen! Säästä aikaa ja vaivaa antamalla meidän startata tapahtumasi kontaktoimalla sinulle sopivat vaihtoehdot - ilmaiseksi!
Kokeile Tapahtuma-Apua »
Tapahtuma järjestäminen - Happens Tapahtuma-Apu
Hieman omaperäisempi paikka yritystapahtumalle

Klassinen juhlatila toimii vallan mainiosti, mutta jos haluat yllättää ja hämmästyttää, valitse joku näistä! Monet eivät edes tajua näiden soveltuvan yritystapahtumiin, mutta näissä paikoissa juhlatunnelma on katossa. Selaa, inspiroidu ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!

Aktiviteetit yritystapahtumiin

Pitäähän sitä hieman tekemistäkin keksiä yrityksen juhlaan. Firman juhlien aktiviteetin täytyy olla yhteishenkeä nostattava ja kaikille mieluisa ohjelmanumero, joten mieti tarkasti mitä yleisö haluaa.