Skillz Gym - Akrobatia- ja temppuilupaketit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-50Liikuntapaketit alk. --,--€

Skillz Gym - Akrobatia- ja temppuilupaketit

Oletko koskaan seissyt käsilläsi tai tehnyt temppuja trampoliinilla? Uskallatko tehdä kuperkeikan?

Tarjoamme Skillz Gymillä laajan valikoiman erilaisia ohjattuja akrobatia- ja temppuilupaketteja. Hypätkää kohti korkeuksia ja haastakaa itsenne oppimaan uusia taitoja – tai ottakaa arjen kiireiden keskellä hetki aikaa itsellenne kehoa huoltaen ja ajatuksia rauhoittaen! Meiltä löydätte sen, mitä kaipaatte. 

Juhlatilaisuudet ja virkistyspäivät 

Teemabileet vai tiimipäivä? Pikkujoulut vai syntymäpäivät? Vai oletteko vailla polttariohjelmaa? Juhlat kuin juhlat, meillä järjestät ne ikimuistoisesti kaikenkokoisille ryhmille iästä riippumatta. Kaiken kruunuksi seuraavana päivänä ei tarvitse potea kankkusta tai voivotella sitä, että puolet muistoista on kadonnut – seuranasi on korkeintaan muutama jomottava lihas! 

Näistä juhlista mukaan tarttuu uusia taitoja, uusia elämyksiä ja todellista ryhmähenkeä – kaikki se, mitä onnistunut tilaisuus voi sisältää!

Nauti liikunnan ilosta tasosta riippumatta! 

Onko sinulla jo SKILLZ:ssejä vai tuntuuko turvallisemmalta aloittaa perusteista? Valitkaa teille sopiva taso kolmesta vaihtoehdostamme, Easy, Basic tai Extreme, ja astelkaa kohti upeita liikunnallisia elämyksiä ammattitasoisten ohjaajiemme opastuksella.  

Basic -tason tunnilla tutustutaan akrobatian perusliikkeisiin turvallisesti. Osallistujat pääsevät tekemään perusliikuntataitoja ja käytössänne on paljon erilaisia välineitä, joiden avulla on helppoa kehittää kehonhallintaa ja -ymmärrystä. Skillz Gymillä on muun muassa trampoliini, ilmavolttirata ja paljon erilaisia patjoja ja alustoja. Tunnin sisältö voidaan rakentaa ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan. 

Kysy paketeista tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Energiakatu 3, 00180 Helsinki, Salmisaaren Liikuntakeskus 4. kerros

Skillz Gym myyntipalvelu

040 152 5955
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Liikuntapaketit alk. --,--€

Lisäpalvelut

Hiki pintaanHyvinvointiSisällä

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Skillz Gym

Skillz Gym tarjoaa monipuoliset sekä turvalliset olosuhteet taitolajien harjoitteluun Helsingin ydinkeskustan läheisyydessä! Tiloihimme voit tulla liikkumaan omatoimisesti, tai ohjatusti ammattitaitoisten valmentajiemme kanssa.

Tutustu yritykseen
UKK

Voiko Skillz-tunneille osallistua ilman akrobatiataustaa?

Tunneillemme osallistuessa ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta cheerleadingista tai akrobatiasta. Aloittelijoille sopivat hyvin tason 1 tunnit, sillä tunnille ei ole taitovaatimuksia.

Voiko yritykset, yhdistykset tai yksityishenkilöt varata tiloja yksityiskäyttöön Skillz Gymiltä?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme