Palveluntarjoajille - Happens.fi

Ole mukana aina kun tapahtuu

Pienessäkin tapahtumassa on järjestäjälle lukuisia liikkuvia osia. On muistettavaa tarjoiluista majoitukseen, aktiviteetista booliaineksiin, tapahtumatilasta sen koristeluun. Kaiken lisäksi nämä osaset ovat usein levällään muistilapuilla, sähköpostissa ja järjestäjän päässä. Happens.fi kokoaa kaiken yhteen, jotta tapahtuman järjestäminen pysyy hauskana ja yksinkertaisena. Liity osaksi tapahtumatuotannon uutta suuntaa.
Ota yhteyttä
WE MAKE IT HAPPEN

Tapahtuman järjestämisen helpottui

Me päätimme tehdä tapahtumien järjestämisestä helppoa ja hauskaa. Yhdistimme kaiken tapahtumaan tarvittavan samaan palveluun, jotta tapahtumien järjestäminen sujuisi yhdestä paikkaa sulavammin. Happens on ainoa työkalu, jota tapahtumien järjestämiseen enää koskaan tarvitaan.
Monipuolinen
Happens on alusta, jolla toisiaan tukevat tapahtuma-alan palveluntarjoajat kuten juhla- ja kokoustilat, elämykset ja aktiviteetit sekä catering-palvelut kohtaavat näkyvästi.
Tehokas
Yhdellä alustalla markkinoinnin toteuttaminen ja kohdentaminen on tehokasta. Vaikka kauppaa ei juuri nyt syntyisi, on uusi kontakti arvokas tulevaisuudessa.
Reilu
Happens on edullinen ja läpinäkyvästi hinnoiteltu alusta kaiken kokoisille palveluntarjoajille, isoille ja pienille. Helppokäyttöinen ja selkeä alusta tuo omat palvelusi näkyvästi esiin eikä vaadi uuden opettelua.

Hinnat

Valitse juuri sinulle sopiva Happens-paketti. Kaikki vaihtoehdot sisältävät 1-3 toimipistekohtaista profiilia Happens.fi sivustolle. Aloitusmaksu 99-199 € - Ammattilaisemme tekee yrityksellesi myyvät profiilisivut Happens.fi alustalle.
Jatkuva

99,00€/KK

Säästä 0%
Laskutetaan kuukausittain
Ei irtisanomisaikaa
Toistaiseksi voimassa oleva
Aloitusmaksu 199€
Määräaikainen

69,00€/KK

Säästä 30 %
Laskutus kuukausittain
12 kuukauden sopimuskausi
Aloitusmaksu 149€
Suosituin
Vuosi

59,00€/KK

Säästä 40 %
Laskutetaan vuosittain
Suosituin ja kannattavin vaihtoehtomme
Aloitusmaksu 99€

Happens on nyt lanseerattu

Kun tilanne on alkanut kirkastumaan syksyä kohden, olemme vahvasti mukana ja näkyvillä tuomassa asiakaskuntaa takaisin tapahtuma- ja elämyspalveluiden äärelle sekä tiloja tarjoaville tahoille. Tapahtumien järjestäminen ei ole enää koskaan entisellään – muutos on jo alkanut. Tartu tilaisuuteen ja liity osaksi Happensin helppoa ja hauskaa elämysten kirjoa!

Tutustu muuhun tarjontaan!

Helppo tie asiakkaiden luo

Happens on alustapalvelu, jossa pitää olla mukana, jos haluaa menestyä omassa kilpailukentässään. Alusta mahdollistaa kattavamman näkyvyyden ja tuo loppukäyttäjät helposti suoraan palveluntarjoajan luokse. Myös uudenlaisten kokonaisuuksien tarjoaminen sekä yhteistyö palveluntarjoajien välillä helpottuu, kun erilaisia tarjoamia yhdistellään paketeiksi.

Paras tapahtumatyökalu

Muut palvelut
Happens
Tarjouspyynnöt sivuston kautta
Asiakkaiden arvostelut
Hakukoneoptimointi
Ostoskorin tekeminen
Tarjontaa jokaiseen tapahtumatyyppiin, koko maassa
Suunnittelemista helpottava työkalu
Kaikki palvelut kerralla samasta paikasta
Tarjous monelta toimijalta yhdellä toiminnolla ja koottu hallintanäkymä
Ei vaadi raportointia eikä uusien järjestelmien opettelua

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

 

Joni Liikanen
Toimitusjohtaja
+358 40 715 5084
joni@happens.fi

Tayberk Daltaban
Myyntijohtaja
+358 50 388 6333
tayberk@happens.fi