Palveluntarjoajille - Happens

Ole mukana aina kun tapahtuu

Pienessäkin tapahtumassa on järjestäjälle lukuisia liikkuvia osia. On muistettavaa pöperöstä majoitukseen, bändistä booliaineksiin. Kaiken lisäksi nämä osaset ovat usein levällään muistilapuilla, sähköpostissa ja järjestäjän päässä. Silloin mukava tehtävä muuttaa helposti liian monimutkaiseksi.
Ota yhteyttä
WE MAKE IT HAPPEN

Tapahtuman järjestämisen ei tarvitse olla työlästä

Me päätimme poistaa tapahtumajärjestämisestä työläyden ja tuoda mukaan roppakaupalla enemmän iloa. Yhdistimme kaiken tapahtumaan tarvittavan samaan palveluun, jotta tapahtumien järjestäminen on helppoa ja nautinnollista. Jotta alkaisi tapahtua, tulee kaiken tapahtumaan tarvittavan ideoista ratkaisuun olla yhdessä ja samassa paikassa. Happens on ainoa työkalu, jota tapahtumien järjestämiseen enää koskaan tarvitaan.
Monipuolinen
Happens on alusta, jolla toisiaan tukevat tapahtuma-alan palveluntarjoajat kuten juhla- ja kokoustilat, elämykset ja aktiviteetit sekä catering-palvelut kohtaavat näkyvästi.
Tehokas
Yhdellä alustalla markkinoinnin toteuttaminen ja kohdentaminen on tehokasta. Vaikka kauppaa ei juuri nyt syntyisi, on uusi kontakti arvokas tulevaisuudessa.
Reilu
Happens on edullinen ja läpinäkyvästi hinnoiteltu alusta kaiken kokoisille palveluntarjoajille, isoille ja pienille. Helppokäyttöinen ja selkeä alusta tuo omat palvelusi näkyvästi esiin eikä vaadi uuden opettelua.

Tulossa syksyllä 2021!

Kun valloilla oleva tilanne alkaa kirkastumaan syksyä kohden, haluamme olla vahvasti mukana ja näkyvillä tuomassa asiakaskuntaa takaisin tapahtuma- ja elämyspalveluiden äärelle sekä tiloja tarjoaville tahoille. Tapahtumien järjestäminen ei ole enää koskaan entisellään – muutos on jo alkanut. Tartu tilaisuuteen ja liity osaksi Happensin helppoa ja hauskaa elämysten kirjoa!

Tutustu muuhun tarjontaan!

Helppo tie asiakkaiden luo

Happens on palvelualusta, jossa pitää olla mukana, jos haluaa menestyä omassa kilpailukentässään. Alusta mahdollistaa kattavamman näkyvyyden ja tuo loppukäyttäjät helposti suoraan palveluntarjoajan luokse. Myös uudenlaisten kokonaisuuksien tarjoaminen sekä yhteistyö palveluntarjoajien välillä helpottuu, kun erilaisia tarjoamia yhdistellään paketeiksi. Tulossa syksyllä 2021!

Paras tapahtumatyökalu

Muut palvelut
Happens
Tarjouspyynnöt sivuston kautta
Asiakkaiden arvostelut
Hakukoneoptimointi
Ostoskorin tekeminen
Tarjontaa jokaiseen tapahtumatyyppiin, koko maassa
Suunnittelemista helpottava työkalu
Kaikki palvelut kerralla samasta paikasta
Tarjous monelta toimijalta yhdellä toiminnolla ja koottu hallintanäkymä
Ei vaadi raportointia eikä uusien järjestelmien opettelua

Hinnat

Valitse juuri sinulle sopiva Happens-paketti. Kaikki vaihtoehdot sisältävät 1-3 toimipistekohtaista profiilia Happens.fi sivustolle. Aloitusmaksu 149,00€ - Ammattilaisemme tekee yrityksellesi myyvät profiilisivut Happens.fi alustalle.

3KK

89,00€/KK
3 kuukauden laskutusjakso

6KK

79,00€/KK
6 kuukauden laskutusjakso
Hyvä valinta esimerkiksi kausiluontoisille palveluille
Suosituin

12KK

59,00€/KK
12 kuukauden laskutusjakso
Suosituin ja kannattavin vaihtoehtomme
Sopii kaikille, jotka haluavat saada tarjouskyselyjä ympäri vuoden

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Tayberk Daltaban

+358 50 388 6333
tayberk@happens.fi

Joni Liikanen

+358 40 715 5084
joni@happens.fi