Markkinointikanava tapahtuma-alan yrityksille - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Ole palveluntarjoajana esillä aina kun tapahtuu!

Tarjoatko palveluja yksityistilaisuuksiin tai yritystapahtumiin? Kauttamme tavoitat tapahtumajärjestäjät, juuri kun juhlien, kokousten ja aktiviteettien järjestäminen on heille ajankohtaista. Varmistetaan, että sivustomme käyttäjät tavoittavat myös teidän tarjontanne!
Happens palveluntarjoajille

Liity mukaan Happensiin!

Täytä lyhyt lomake, niin tiedämme palveluistanne enemmän ja osaamme ehdottaa teille sopivia ratkaisuja!

Täytä lomake
Liidejä - Kauppaa – Näkyvyyttä

Miksi mukaan Happensiin?

Happensin kautta saat laadukkaita tarjouspyyntöjä ja tavoitat täysin uusia asiakkaita. Markkinoi palvelujasi kymmenille tuhansille kävijöille sivuillamme kuukaudessa. Tavoitat kauttamme myös yritysasiakkaat tehokkaasti. Noin puolet kauttamme välitetyistä tarjouspyynnöistä tulee yritysasiakkailta.
Vaivaton
Me hoidamme! Copywriterimme luo Happensiin myyvät profiilit palveluistasi, pitäen mielessä tavoiteltavat asiakasryhmänne. Palvelumme ei vaadi uusien järjestelmien opettelua, vaan kauttamme saadut asiakkaiden tarjouspyynnöt välittyvät suoraan toivomaanne sähköpostiin. Ja raportoinnin hoidamme me, et sinä.
Läpinäkyvä ja reilu
Hinnoittelumme sekä näkyvyys sivuillamme on tasa-arvoinen. Meillä ei ole aina samat kohteet hakutulosten kärjessä. Päivittäin satunnaistetun järjestyksen myötä myös sinun palvelusi tulevat näkymään hakutulosten kärjessä! Hinnoittelummekin on reilu ja läpinäkyvä.
Keskity oleelliseen, me teemme saman
Me panostamme markkinointiin, jotta sinun ei tarvitse. Olet saattanut törmätä mainoksiimme radiossa, suoratoistopalveluissa, somessa tai muissa media-kanavissa. Luomme jatkuvasti uusia, palveluntarjoajiemme toimintaa tukevia yhteistyökumppanuuksia, sekä kehitämme alustaa kuuntelemalla juuri teidän tarpeitanne.

Hinnat

Valitse juuri sinulle sopiva Happens-paketti. Kaikki vaihtoehdot sisältävät 1-2 toimipistekohtaista profiilia Happens.fi sivustolle. Aloitusmaksu 99-199 € - Ammattilaisemme tekee yrityksellesi myyvät profiilisivut Happens.fi alustalle.
Jatkuva

99,00€/KK

Säästä 0%
Laskutetaan kuukausittain
Ei irtisanomisaikaa
Toistaiseksi voimassa oleva
Aloitusmaksu 199€
Määräaikainen

69,00€/KK

Säästä 30 %
Laskutus kuukausittain
12 kuukauden sopimuskausi
Aloitusmaksu 149€
Suosituin
Vuosi

59,00€/KK

Säästä 40 %
Laskutetaan vuosittain
Suosituin ja kannattavin vaihtoehtomme
Aloitusmaksu 99€

Helppo tie asiakkaiden luo

Happens on alustapalvelu, jossa pitää olla mukana, jos haluaa menestyä omassa kilpailukentässään. Alusta mahdollistaa kattavamman näkyvyyden ja tuo loppukäyttäjät helposti suoraan palveluntarjoajan luokse. Myös uudenlaisten kokonaisuuksien tarjoaminen sekä yhteistyö palveluntarjoajien välillä helpottuu, kun erilaisia tarjoamia yhdistellään paketeiksi.
sushi kokkikurssi kokkikoulu

Mukaan Happens.fi palveluntarjoajaksi!

Klikkaa alta ja kerro meille lisää palveluistasi! Voit myös pirauttaa meille tai pyytää yhteydenottoa täyttämällä tietosi alle niin katsotaan tarkemmin, kuinka voimme tukea liiketoimintaasi!

Liity mukaan!

Soita meille tai täytä yhteydenottolomake

Happens Miika Laaksonen

Miika Laaksonen
Myyntipäällikkö
miika@happens.fi
+358 50 552 2838

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme