Markkinointikanava tapahtuma-alan yrityksille - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Ole esillä aina kun tapahtuu!

Tarjoatko palveluja yksityistilaisuuksiin tai yritystapahtumiin? Kauttamme tavoitat tapahtumajärjestäjät, juuri kun juhlien, kokousten ja aktiviteettien järjestäminen on heille ajankohtaista. Varmistetaan, että sivustomme käyttäjät tavoittavat myös teidän tarjontanne! Klikkaa alta ja varaa aika 15 minuutin palaverille!
Happens palveluntarjoajille

Miksi mukaan Happensiin?

Vaivaton
Me hoidamme! Copywriterimme luo Happensiin myyvät profiilit palveluistasi, pitäen mielessä tavoiteltavat asiakasryhmänne. Palvelumme ei vaadi uusien järjestelmien opettelua, vaan kauttamme saadut asiakkaiden tarjouspyynnöt välittyvät suoraan toivomaanne sähköpostiin. Ja raportoinnin hoidamme me, et sinä.
Läpinäkyvä ja reilu
Hinnoittelumme sekä näkyvyys sivuillamme on tasa-arvoinen. Meillä ei ole aina samat kohteet hakutulosten kärjessä. Päivittäin satunnaistetun järjestyksen myötä myös sinun palvelusi tulevat näkymään hakutulosten kärjessä! Hinnoittelummekin on reilu ja läpinäkyvä.
Keskity oleelliseen, me teemme saman
Me panostamme markkinointiin, jotta sinun ei tarvitse. Olet saattanut törmätä mainoksiimme radiossa, suoratoistopalveluissa, somessa tai muissa media-kanavissa. Luomme jatkuvasti uusia, palveluntarjoajiemme toimintaa tukevia yhteistyökumppanuuksia, sekä kehitämme alustaa kuuntelemalla juuri teidän tarpeitanne.

Liity mukaan Happensiin!

Täytä lyhyt lomake, niin tiedämme palveluistanne enemmän ja osaamme ehdottaa teille sopivia ratkaisuja!

Täytä lomake

Hinnat

Valitse juuri teille sopiva Happens-paketti. Vaihtoehdot sisältävät alkaen 1-2 toimipistekohtaista profiilia Happens.fi sivustolle. Aloitusmaksut alkaen 99€ - Ammattilaisemme tekee yrityksellesi myyvät profiilisivut Happens.fi alustalle.
Suosituin
Aina sama hinta

KIINTEÄ

alk. 39€/kk
alk. 468€/vuosi
Kuukausiperusteinen, kiinteä veloitus
Ei raportointia tai myyntidatan seurantaa
Lisäprofiilit 10€/kk
Avausmaksu 99€
Riskitön

KOMISSO

10%
Omasta myynnistä
1-2 palvelua tai kohdetta Happens.fi-sivustolle
Kevyt toteutumien raportointi
Laskutusväli sopimuksen mukaan
Avausmaksu alk. 99€
Mietityttääkö?

Kysy lisää!

0€
Se on ilmaista
Kysy lisää ja kehitetään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu
miika@happens.fi

Helppo tie asiakkaiden luo

Happens on alustapalvelu, jossa pitää olla mukana, jos haluaa menestyä omassa kilpailukentässään. Alusta mahdollistaa kattavamman näkyvyyden ja tuo loppukäyttäjät helposti suoraan palveluntarjoajan luokse. Myös uudenlaisten kokonaisuuksien tarjoaminen sekä yhteistyö palveluntarjoajien välillä helpottuu, kun erilaisia tarjoamia yhdistellään paketeiksi.
sushi kokkikurssi kokkikoulu

Mukaan Happens.fi palveluntarjoajaksi!

Klikkaa alta ja kerro meille lisää palveluistasi! Voit myös pirauttaa meille tai pyytää yhteydenottoa täyttämällä tietosi alle niin katsotaan tarkemmin, kuinka voimme tukea liiketoimintaasi!

Liity mukaan!

Soita meille tai täytä yhteydenottolomake

Happens Miika Laaksonen

Miika Laaksonen
Myyntipäällikkö
miika@happens.fi
+358 50 552 2838

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme