Tilaa täydellinen Catering tapahtumaan tai juhlaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Catering

Keskity tarjoiluista nauttimiseen, älä tarjoiluiden valmistamiseen! Pöytiintarjoiltu gourmet-menu, kevyempi kokouslounas vai kaiken kattava juhlabuffet? Kaikki on hyvin, kunhan joku muu keittää kahvia, kaataa lasiin viiniä ja huolehtii, että lautasen tyhjentyessä lisää on tarjolla!
Ravintola Piha - Juhlatila ja catering - Tampere

Onnistuneen tapahtuman kruunaa laadukas cateringpalvelu. Ja kysehän ei ole vain siitä, mitä vieraat laittavat suuhunsa. Catering-yritykset pitävät huolen siitä, että puhtaita astioita on riittävästi valmiina, pannussa poreilee tuoretta kahvia ja tilat pysyvät siistinä. Paikalle tuodaan tietysti kaikki kylmäastioista kalusteisiin ja mikä parasta – tiskirumba ei pilaa tunnelmaasi onnistuneen tapahtuman päätteeksi!

Eväät firman tulevaisuuden suunnitteluun vai pöydän täydeltä herkkuja merkkipäivän kunniaksi? Olit sitten juhlien järjestäjä tai itse juhlakalu, ansaitset työskennellä rauhassa muiden osallistujien kanssa ja nauttia vapautuneesti vieraidesi seurasta. Kotiruokaa, kahvipullat vai korea kolmen ruokalajin kokonaisuus? Kunhan joku toteuttaa, tarjoilee ja tiskaa – eikö?

Ainutlaatuiset juomat hyvän ruoan kylkeen

Tilaa tapahtumaan myös ainutlaatuisen trendikäs juomacaterin - Nitrojuomakärry! Stadin Nitro on nitrojuomien pioneeri, joka tarjoaa vieraillesi mieleenpainuvan juomaelämyksen, oli kyseessä sitten yritystilaisuus tai juhlat. Nitrokärry tarjoilee brekutilaisuuden aamukahvit, seminaaripäivän virvokkeet ja juhlien cocktailbaarin!
Stadin Nitro - Nitrojuomakärry

Suunnittelu on raaka-aineista tärkein

Tarjoiluita valittaessa tiedät varmasti jo tapahtumasi teeman ja siitä lähdetäänkin liikkeelle. Onko ruokailu tilaisuuden keskiössä vai riittääkö juhlan kylkeen pienemmät purtavat? Harvemmin jälkimmäinen, mutta kunnon cateringpalvelu toteuttaa tietenkin kaikenlaiset toiveet!

Vuosijuhlat, häät, grillibileet vai pikkujoulut? Sinä kerrot teeman ja ammattilainen luo ehdotuksen tarjoilukokonaisuudesta. Kun olet ajoissa liikkeellä, ehdit muuttamaan mieltäsi vielä monta kertaa. Tarjoillaanko pikkujouluissa sittenkin quesadilloja uunilohen sijaan?

Missään vaiheessa ei ole syytä vetää herneitä nenään! Tärkeään päivään valmistautuminen on parhaillaan yhtä antoisaa ja innostavaa, kun itse kauan odotettu tilaisuus. Ammattilaiset auttavat niin alkuruoan, pääruoan, juomapuolen kuin jälkiruoankin valinnassa. Crumblea, moussea tai jotain ihan muuta – pääasia on, että tilaisuus saa makean päätöksen!

Ainut, mitä sinun tulee tarjota vieraillesi, on läsnäolo!

Lataa kaikki panoksesi vieraidesi viihdyttämiseen – sinun takiahan he ovat paikalle tulleet. Ei sitä varten, että hääräät koko tilaisuuden ajan keittiössä ja ainut, milloin he sinut näkevät on, kun noudat pöydästä likaiset lautaset. Eiköhän läheisesi muutenkin ole saaneet nauttia vuodesta toiseen samoista bravuureitasi jo tarpeeksi? Vaikka kuinka herkullisia kuuluisa voileipäkakkusi ja toscapiirakkasi ovatkin, ehkä nyt on aika tutkistella muutakin tarjontaa.

Son of a Punch - Juomacatering

Olisiko pätevää, että juhlissa olisi ammattilaiset loihtimassa drinkkejä juhlavieraille? Tutustu Son of a Punchin juomacateringiin ja tilaa maistuvat nimikkococktailit, boolit, häädrinkit ja muut juomat juhliisi!
Son of a Punch - Juomacatering
Happens - son of a punch - catering - juomacatering

Sokerina pohjalla vai sokeria kaikkialla?

No, ainakin jälkiruokapöydässä. Ja sitähän ei sovi unohtaa! Mietitäänpä näin, jos pääruoka on itse tilaisuus ja jälkiruoka jatkot, niin eikös silloin jälkiruoan skippaaminen jätä illan jokseenkin vaisuksi? Jälkiruokiin pätee samat säännöt kuin tilaisuuden muihinkin purtaviin. Sinä herkuttelet, cateringpalvelu toteuttaa ja tarjoilee. Kakkubuffet, Pannacotta, Crème brûlée vai Banoffee? Jälkkärille on aina paikka, niin sydämessä kuin vatsassakin!
Happens Catering jälkiruoka

Lautasilla juhlat ja laseissa kuplat!

Tilaisuus kuin tilaisuus, on puhe usein suuri osa päivän tai illan kulkua. Se voi olla vieraiden kanssa käytävää small talkia, esitelmän pitämistä tai sitten itse päivänsankarille omistettu juhlapuhe. Yhdistävä tekijä on se, että kuivalla kurkulla tehtävä on mahdoton. Vaikka haluaisit vain hörpyn vettä, onhan se nyt kiva, että juot sen lasista, jonka joku muu on tuonut juhlapaikalle, ja koristanut jäillä ja sitruunalla. Muista virvokkeista puhumattakaan!
Happens kuohuva juoma catering

Täydellinen cateringpalvelu laittaa tapahtumaan!

Ammattitaitoisen cateringpalvelun avulla tilaisuudestasi tulee taianomainen ja vieraasi muistelevat onnistunutta kokonaisuutta lämmöllä vielä pitkään. Kokeneet cateringtiimit ovat valmiina kaikkeen – oli probleemana sitten rikkoutunut juomalasi tai pöydästä puuttuvat aterimet. Ilman laadukasta palvelua ja herkullisia elämyksiä eivät vieraasi jää!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme