Delicatessen - Catering - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-3000Juhlamenut alk. --,--€/hlö

Delicatessen - Catering

Oletko koskaan kokenut ruokarakkautta?

Sitä iloa, kun joku on tehnyt juuri sinua varten jotain hyvin, hyvin herkullista. Tiennyt tismalleen, mistä pidät ja silti onnistunut yllättämään sinut täysin.

Sitä varmuutta, kun voit luottaa sinulle tärkeän päivän liki ventovieraan käsiin, tuntematta lainkaan epäröintiä. Ja sitä tunnetta, kun lastenpöydässä huomaat, että kokki on kaivertanut retiiseihin hiirenkorvat, jotta pienetkin vieraat pääsisivät pinkin palleron intensiiviseen makuun.

Ruokarakkautta kaikki. Ruokarakkaus on välittämisen ketju, joka alkaa sinun sanoistasi ja meidän korvistamme – siitä, että me todella kuuntelemme ja olemme mukana toteuttamassa onnistunutta juhlapäivää.

Valitse valmiista tai räätälöi oma juhlamenu.

Millainen on sinun juhlamenusi? Mitä haluaisit syödä häissäsi, pikkujouluhuumassa tai esimerkiksi yrityksen kesäjuhlissa? Tarjoamme ruoat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna.

Valmiista menuistamme löydät mm. kotimaisia herkkuja ja tuulahduksia Välimeren keittiöstä; cocktail-paloja, vegaaniruokia ja lautasmenuja erilaisin twistein. Valitse valmista tai suunnittele juuri omanlainen kokonaisuus – me autamme!

Yhteystiedot

Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava

Delicatessen myyntipalvelu

020 798 3060
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Juhlamenut alk. --,--€/hlö

Lisäpalvelut

Puuttuko kokous- tai juhlatila? Meiltä saat paitsi pitopalvelun, myös tilaisuuden pitopaikan! Uniikeista tiloistamme löydät varmasti juuri sinun juhlallesi sopivan vaihtoehdon. Lisäksi kauttamme hoituu osaava ja ystävällinen henkilökunta sekä mm. astiat, lasit ja pöytäliinat.

  • Tilavuokraus
  • Henkilökunta
  • Astiat ja somistus
  • Kuljetus ja kalustus
CateringAstiastoBuffetFood TruckCocktailHenkilökuntaSomistus

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Delicatessen

Delicatessen järjestää ikimuistoiset ja huolettomat juhlat hyvällä maulla! Tarjoamme joustavaa ja mutkatonta juhlasuunnittelua, unohtumattoman palvelukokemuksen sekä maukkaan, näyttävän ja laadukkaan menun alkuruuista jälkiruokiin.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme