Kuljetuspalvelut - Varaa kuljetuspalvelu Happensilta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kuljetuspalvelut

Tilausajolla varmistat, että vieraasi pääsevät paikalle tapahtumaasi helposti ja mukavasti. Olipa kyseessä yritystapahtuma, häät, syntymäpäiväjuhlat tai mikä tahansa muu tilaisuus, yhteisellä tilausajolla madallat kynnystä osallistua juhliin ja luot vieraillesi upean kokemuksen.
Ventoniemi Buses - Kuljetuspalvelut ympäri Suomen - Happens

Happens tarjoaa helpon reitin tilausajon luokse

Järjestäessäsi unohtumatonta juhlaa tai tapahtumaa, on tärkeää huolehtia kaikista yksityiskohdista, jotta vieraasi voivat nauttia täysin siemauksin. On löydettävä sopiva tila, herkkutarjoilut, kenties jotain tekemistä sekä tietysti kuljetus paikalle! Mikä kätevintä, tässäkin Happens astuu kuvaan tarjoamalla korkealaatuiset kuljetuspalvelut maassa, merellä ja ilmassa.

Ilmaiset tarjouspyynnöt

Happensin kautta voit lähettää tarjouspyynnön kerralla kaikille kuljetuspalvelun tarjoajille. Tarjouspyyntöjä voi lähettää rajattoman määrän, ja se on täysin ilmaista. Valitse siis tarpeisiisi sopivat palvelut ja laita ihmeessä tarjouspyyntöä menemään myös muutamalle villille kortille! Kuljetuspalveluyritys on sinuun suoraan yhteydessä ja näin pääsette sopimaan yksityiskohdista omissa kanavissanne ilman välikäsiä.

Ventoniemi tilausajot

Ventoniemi tarjoaa ylpeästi laadukkaita ja luotettavia kuljetuspalveluita pitkällä kokemuksella. Ventoniemeltä löytyy monen kokoisia busseja, minibusseja ja muita ajoneuvoja, jotka mahdollistavat sujuvan matkakokemuksen - oli kyseessä sitten pieni ryhmäretki tai suurempi tapahtuma. Ventoniemen tilausajot löydät Happensilta kaiken kokoisiin tarpeisiin ympäri Suomen.
Tutustu ja varaa Ventoniemen tilausajot »
Ventoniemi Buses - Kuljetuspalvelut ympäri Suomen - Happens

Kuljetuspalvelut helikopterilla

Entä, jos hurauttaisit paikalle lentäen? Tai tarjoaisit vaikkapa kansainvälisille vieraillesi kyydin suoraan lentokentältä tapahtumapaikan pihalle? Helsinki Citycopterin kuljetuspalveluilla matkustat lähes minne tahansa nopeasti ja mukavasti. Voit varata helikopterikuljetuksen haluamaasi paikkaan joko yhteen tai molempiin suuntiin. Tilauslento on ainutlaatuinen kokemus, joka sopii arkisempaankin tapahtumaan!
Helsinki Citycopter kuljetuspalvelut »
Happens - kuljetuspalvelut

Miksi tilausajo?

Yhteinen kuljetus viimeistelee tapahtumasi, tekee vaikutuksen vieraisiisi, tai mahdollistaa vierailun juhlissa tai tilaisuudessa ylipäätään. Alla muutama loistava syy, miksi kannattaa tilata tilausbussi kyyditsemään osallistujia:

Vieraiden mukavuus: Tarjoamalla vieraillesi kuljetusmahdollisuuden voit varmistaa, että kaikki pääsevät paikalle ilman stressiä liikenteestä, parkkipaikkojen etsimisestä tai julkisen liikenteen aikatauluista.

Rennosti juhlatuulella: Kukapa nyt omalla autolla haluaisi tulla esim. juhliin! Kun kyydit hoitaa tilausbussi, ei vieraiden tarvitse huolehtia ajamisesta kotiin, vaan he voivat huoletta nauttia virvokkeista ja juhlista täysillä.

Yhteisöllisyys: Yhteinen kuljetus antaa mahdollisuuden vieraiden tutustumiselle ja tunnelman nostattamiselle jo matkalla juhlapaikalle. Usein itse matkasta tulee jopa osa juhlakokemusta!

Sijainnin valinta: Voit valita juhlapaikan vapaammin, kun et ole riippuvainen vieraiden keinoista päästä paikalle. Kuljetuspalvelu avaa mahdollisuuden järjestää juhlat vaikka hieman kauempana kaupungin keskustasta, vaikkapa upeassa Harjattulan kartanossa Turun ulkopuolella.

Kuljetusteema: Voit tehdä kuljetuksesta osan juhlien teemaa. Esimerkiksi vanhan ajan tyylinen bussi tai luksusjahti voi luoda erityisen juhlatunnelman heti matkan alusta lähtien.

Vaikutelma: Tarjoamalla kuljetuspalvelun näytät välittäväsi vieraistasi. Koostui osallistujalista sitten tärkeistä yritysvieraista tai parhaista ystävistä ja läheisistä sukulaisista, tilausajo tekee takuulla hyvän vaikutuksen.

Logistiikka: Kun kuljetusjärjestelyt on ulkoistettu ammattilaisille, voit keskittyä itse juhlien suunnitteluun ja toteutukseen. Kuljetuspalvelut tarjoavat logistista apua suuren vierasmäärän liikuttamiselle, ja voit unohtaa puhelimeen kilahtelevat viestit tapahtumapaikan osoitteesta, parkkipaikoista ja myöhästymisistä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme