Vuokratilat - Löydä sopiva tila - Happens.fi

Vuokratilat

Hyppää ulos boksista ja järjestä jotain hauskaa, jossain siistissä mestassa! Kokoustila firman tarpeisiin vai vuokratila juhlia varten? Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva tila. Useampi huone ja baaritiski vai pitkä neuvottelupöytä ja iso screen? Ei muuta, kun etsimään!
Happens vuokratilat fiskars puimala juhlatila

Haluatko viettää hillittömiä pippaloita paikassa, jossa saat olla vieraidesi kanssa täysin rauhassa? Vai olisiko sittenkin tärkeämpää löytää harmoninen kokoustila henkilökunnan suunnittelupalaveria varten – hyvillä kulkuyhteyksillä tietenkin! Tilaisuuden tärkein elementti on itse tila. Kodista löytyy bileväelle aina jotain hajotettavaa ja tutun toimiston seiniä saa arkisin tuijotella aivan tarpeeksi. Joskus on suosiolla hyvä kääntyä vuokratilan puoleen!

Vuokraa tila joka tarpeeseen!

No nyt olet oikeassa paikassa löytääksesi oikean paikan! Haluatko juhlia kuin Manhattanin eliitti vai tarvitsetko työskentelytilan maailmanvalloituksen suunnitteluun? Miten vain, mutta täydellisen tilan löytymisestä lähdetään liikkeelle. Pelkistetympään saliin on hauska luoda persoonallisuutta omilla koristeluilla, mutta vaihtoehtoisesti voi astua sisään johonkin valmiiksi erikoisempaan tilakokonaisuuteen! Saunalla vai ilman, terassi vai erillinen keittiö? Kaikkea löytyy!

Näillä vinkeillä teet vuokratilan valitsemisesta helpompaa!

Hyvää huomenta, hyvää päivää, hyvää iltaa, hyvää – mitä ikinä! Aamiaistilaisuus kokouksen merkeissä, juhlava vastaanotto hääpäivän kunniaksi vai polttarit lapsuuden ystävälle? Kaikki vieraat samassa tilassa samaan aikaan vai kaipaatko joustavampaa ratkaisua? Meiltä löydät täydellisen tilan kaikenlaisiin tarpeisiin! Ennen sopivan tilan valitsemista kannattaa hahmotella muun muassa seuraavia asioita:

  • Päätä budjetti. Mieti etukäteen, paljonko haluat käyttää tilavuokraan. Vuokratiloja löytyy kaikenlaisiin budjetteihin sopivaksi! Haluatko maksaa sijainnista ja näköalasta vai onko tilan koko tärkeämpää? Pienemmällä porukalle riittää luonnollisesti pienempikin tila, mutta suuremmalle vierasmäärälle on hyvä kartoittaa valikoimaa huolellisesti – muista rajata hintahaarukka tarkkaan ajan säästämiseksi!
  • Hahmottele vieraslista. Kaverit, työtiimi, sukulaiset vai kaikki tutut vuosien takaa? Puolison lähipiiristä puhumattakaan. Kun vieraiden alustava lukumäärä laaditaan hyvissä ajoin, on vuokratilan etsiminen huomattavasti helpompaa!
  • Pohdi teemaa ja ohjelmaa. Kotoisa peli-ilta tai kisakatsomo, useamman huoneen vaativa workshop vai ison tehdashallin täyttävät teemabileet? Tuleeko esiintyjää? Tarvitaanko paikkaa buffetpöydälle? Ehkä esiinnyt ja kokkaat itse, jolloin joku hillitympikin saattaa riittää… Vuokratilaa etsiessä on hyvä pohtia erityisiä tarpeita tilan ominaisuuksien suhteen. Päättyykö ilta saunan lauteille vai tanssilattialle?
  • Katsasta parhaat tilavaihtoehdot livenä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta tilan todellisen tunnelman aistii täysin vasta paikan päällä! Vierailu tilassa on tärkeää etenkin, jos tarvitset tilaisuuteesi vaikkapa normaalista poikkeavia teknisiä ratkaisua tai haluat suunnitella esimerkiksi koristeita tai paikkaa kahvipöydälle.
Ajoissa liikkeelle!

Mieluummin aivan liian ajoissa kuin vähänkään liian myöhässä – pätee muuten niin Hullareille jonottamiseen kuin mieluisan vuokratilan varaamiseenkin! Heti, kun mieleesi juolahtaa järjestää tilaisuus vuokratilassa, on aika priorisoida itse tilan varaaminen. Jos tietty päivämäärä on äärimmäisen tärkeä, ajoissa varaamista ei voi korostaa liikaa. Et halua päätyä tilanteeseen, jossa täydellinen tila löytyy, mutta päivämäärästä joudut joustamaan!

Kaikki tarjoiluista koristeisiin –

Onko tarkoitus isännöidä juhlava brunssi, viettää etkoja vai kenties pelkästään jatkoja? Myös erilaisiin firman tilaisuuksiin on tärkeä miettiä virvokkeita ja purtavia. Kun valitset tilaa, muista huomioida, onko omien juomien ja ruokien tuominen sallittua vai järjestyykö catering tilan kautta. Jos hääräät mielelläsi hellan ääressä, valitse tila, jossa voit itse kokkailla, mutta jos haluat, että joku muu hoitaa täytettä lautaselle ja juomalasiin, valitse tila, jossa on valmiina cateringpalvelu ja A-oikeudet. Simple as that!
Happens catering fiskars pitopalvelu

vai omat juomat ja jatkot?

...jolloin tilaisuus saattaa venyä yön pikkutunneille saakka. Tällöin on hyvä huomioida, mihin asti tila on varattavissa ja minkälainen politiikka tilassa on siivoamisen suhteen. Kuinkas railakkaasti sitä kannattaa vetää, jos vielä samana iltana pitää siivotakin? Onko tilan läheisyydessä asuntoja tai muita melua rajoittavia tekijöitä? Kaikki tämä on hyvä selvittää etukäteen, niin voit olla pääpäivänä vapautunein mielin!
Happens cocktailkurssi juhliin

Tila kuin tilaisuus!

Eiköhän näillä spekseillä ala sopiva tila löytymään! Aina ei tarvitse edes olla mitään sen suurempaa syytä vaihtaa maisemaa. Edullisia tilavaihtoehtoja löytyy niin tiimin työpäivään, kaveriporukan Halloween-juhliin kuin ihan vain pienimuotoiseen sukukokoukseenkin. Pienempää tai suurempaa, arkisempaa tai spesiaalimpaa – vuokratila taipuu moneen!