Vuokratilat - Löydä sopiva tila - Happens.fi

Vuokratilat

Hyppää ulos boksista ja järjestä jotain hauskaa, jossain siistissä mestassa! Kokoustila firman tarpeisiin vai vuokratila juhlia varten? Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva tila. Useampi huone ja baaritiski vai pitkä neuvottelupöytä ja iso screen? Ei muuta, kun etsimään!
Happens - Bastion Bistro Darmar-sali juhlatila

Haluatko viettää hillittömiä pippaloita paikassa, jossa saat olla vieraidesi kanssa täysin rauhassa? Vai olisiko sittenkin tärkeämpää löytää harmoninen kokoustila henkilökunnan suunnittelupalaveria varten – hyvillä kulkuyhteyksillä tietenkin! Tilaisuuden tärkein elementti on itse tila. Kodista löytyy bileväelle aina jotain hajotettavaa ja tutun toimiston seiniä saa arkisin tuijotella aivan tarpeeksi. Joskus on suosiolla hyvä kääntyä vuokratilan puoleen! Alta löydät esimerkkejä kustakin vuokratilatyypistä, mutta jos mikään niistä ei nappaa, suosittelemme käyttämään yllä olevaa hakupalkkia omilla kriteereilläsi!

Juhlatilaa etsimässä?

Jos kyseessä on juhlat, niin kannattaa vuokrata juhlan tunnelmalle sopiva juhlatila. Tässä muutamia esimerkkejä saatavilla olevista vuokratiloista, joissa voi järjestää ikimuistoiset juhlat.

Kokoustiloja löytyy moneen lähtöön

Tässä muutama esimerkki kokoustiloista, joita Happensilta löytyy. Jos tästä listauksesta ei mikään ole etsimäsi, niin kokeile sivun ylälaidassa olevaa hakupalkkia omilla kriteereillä!

Vai jokin suurempi tapahtumatila?

Isot tapahtumat vaativat isot tilat. Näistä esimerkeistä löydät varteenotettavia vuokratiloja, jos kyseessä on vaikkapa isot firman juhlat. Jos haluat enemmän vaihtoehtoja, niin etsi sivun ylälaidan hakupalkilla omien kriteerien kera.

Näillä vinkeillä teet vuokratilan valitsemisesta helpompaa!

Hyvää huomenta, hyvää päivää, hyvää iltaa, hyvää – mitä ikinä! Aamiaistilaisuus kokouksen merkeissä, juhlava vastaanotto hääpäivän kunniaksi vai polttarit lapsuuden ystävälle? Kaikki vieraat samassa tilassa samaan aikaan vai kaipaatko joustavampaa ratkaisua? Meiltä löydät täydellisen tilan kaikenlaisiin tarpeisiin! Ennen sopivan tilan valitsemista kannattaa hahmotella muun muassa seuraavia asioita:

  • Päätä budjetti. Mieti etukäteen, paljonko haluat käyttää tilavuokraan. Vuokratiloja löytyy kaikenlaisiin budjetteihin sopivaksi! Haluatko maksaa sijainnista ja näköalasta vai onko tilan koko tärkeämpää? Pienemmällä porukalle riittää luonnollisesti pienempikin tila, mutta suuremmalle vierasmäärälle on hyvä kartoittaa valikoimaa huolellisesti – muista rajata hintahaarukka tarkkaan ajan säästämiseksi!
  • Hahmottele vieraslista. Kaverit, työtiimi, sukulaiset vai kaikki tutut vuosien takaa? Puolison lähipiiristä puhumattakaan. Kun vieraiden alustava lukumäärä laaditaan hyvissä ajoin, on vuokratilan etsiminen huomattavasti helpompaa!
  • Pohdi teemaa ja ohjelmaa. Kotoisa peli-ilta tai kisakatsomo, useamman huoneen vaativa workshop vai ison tehdashallin täyttävät teemabileet? Tuleeko tarjoiluja? Tarvitaanko paikkaa buffetpöydälle? Ehkä esiinnyt ja kokkaat itse, jolloin joku hillitympikin saattaa riittää… Vuokratilaa etsiessä on hyvä pohtia erityisiä tarpeita tilan ominaisuuksien suhteen. Päättyykö ilta saunan lauteille vai tanssilattialle?
  • Katsasta parhaat tilavaihtoehdot livenä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta tilan todellisen tunnelman aistii täysin vasta paikan päällä! Vierailu tilassa on tärkeää etenkin, jos tarvitset tilaisuuteesi vaikkapa normaalista poikkeavia teknisiä ratkaisua tai haluat suunnitella esimerkiksi koristeita tai paikkaa kahvipöydälle.
Vuokraa tila joka tarpeeseen!

No nyt olet oikeassa paikassa löytääksesi oikean paikan! Haluatko juhlia kuin Manhattanin eliitti vai tarvitsetko työskentelytilan maailmanvalloituksen suunnitteluun? Miten vain, mutta täydellisen tilan löytymisestä lähdetään liikkeelle. Pelkistetympään saliin on hauska luoda persoonallisuutta omilla koristeluilla, mutta vaihtoehtoisesti voi astua sisään johonkin valmiiksi erikoisempaan tilakokonaisuuteen! Saunalla vai ilman, terassi vai erillinen keittiö? Kaikkea löytyy!

Edellinen kuva
Seuraava kuva