Vuokratilat - Löydä tila juhlaan tai tapahtumaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vuokratilat

Hyppää ulos boksista ja järjestä jotain hauskaa, jossain siistissä mestassa! Kokoustila firman tarpeisiin vai vuokratila juhlia varten? Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva tila. Useampi huone ja baaritiski vai pitkä neuvottelupöytä ja iso screen? Ei muuta kuin vuokratilaa etsimään!
Happens - Bastion Bistro Darmar-sali juhlatila

Täydellisiä vuokratiloja on yhtä monta kuin vuokrattavan tilan etsijöitäkin

Haluatko viettää hillittömiä pippaloita paikassa, jossa saat olla vieraidesi kanssa täysin rauhassa? Vai olisiko sittenkin tärkeämpää löytää harmoninen kokoustila henkilökunnan suunnittelupalaveria varten – hyvillä kulkuyhteyksillä tietenkin! Tilaisuuden tärkein elementti on itse tila. Kodista löytyy bileväelle aina jotain hajotettavaa ja tutun toimiston seiniä saa arkisin tuijotella aivan tarpeeksi. Joskus on suosiolla hyvä kääntyä vuokratilan puoleen! Alta löydät esimerkkejä erilaisista mahdollisuuksista tilan vuokraukseen, mutta jos mikään niistä ei nappaa, suosittelemme käyttämään yllä olevaa hakupalkkia omilla kriteereilläsi!

Vuokrattavat tilat kokouksiin

Tässä muutama esimerkki kokouksiin sopivista tiloista, joita Happensilta löytyy. Jos tästä listauksesta ei mikään ole etsimäsi, niin kokeile sivun ylälaidassa olevaa hakupalkkia omilla kriteereillä!

Villa tai kartano?

Oli kyseessä iso tai pieni tapahtuma, yrityksen virkistyspäivä tai häät, niin meiltä löytyy myös paljon villoja ja kartanoita, joissa juhlia! Osassa tilavuokra on mahdollista myös viikonlopun yli.