Bodomin Kartano - varaa juhlia varten - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-120Tilavuokra alk. 4000€

Bodomin Kartano

Arvokas kartanotunnelma? Aina hyvä vaihtoehto yksityistilalle!

Bodomin Kartano on jo vuosia toiminut suosittuna kohteena erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiselle. Tule viettämään ikimuistoisia kartanohäitä tai ainutlaatuisia yritysjuhlia. Meillä toteutat myös mieleenpainuvat asiakastilaisuudet ja tärkeät henkilöstötapahtumat!

Toimivat tilat, onnistunut tapahtuma!

Kartanomme päärakennus koostuu erikokoisista juhla- ja kokoustiloista, ja kesäisin lisätilaa tarjoaa upean luonnon ympäröimä terassi. Kesäkaudella (toukokuu-lokakuu) Kartano on auki päivittäin ja muina vuodenaikoina tilauksesta.

  • Kaksi 10-12 henkilön kokouskabinettia
  • Kolme 10-36 henkilön salia
  • Kokonaisuudessaan tilaisuudet noin 120 henkilölle
  • Pihapiirissä erillinen Rantasauna ja Talli

Makuelämyksiä juhlaan kuin juhlaan!

Meillä ruoka- ja juomatarjoiluista ei tarvitse kantaa huolta – tilaisuutenne tarjoilut ovat ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä. Uniikki makumaailmamme on saanut inspiraatiota ympäröivästä luonnosta ja pihapiirin rakennusten sielua hellivästä tunnelmasta. Kotimaisuus on yksi tärkeistä arvoistamme ja hyödynnämmekin tarjoiluissamme paikallisia toimijoita.

Yhteystiedot

Bodominkuja 7, 02940 Espoo

Bodomin Kartano myyntipalvelu

044 444 4460
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 4000€

Myyntitakuu 4000 €

Bodomin Kartanossa yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka täyttyessä erillistä tilavuokraa ei veloiteta. Myyntitakuuseen lasketaan kaikki etukäteen ja paikan päältä tilatut ruoka- ja juomatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Kaipaako juhlasi jotain extraa? Myyntipalvelumme auttaa sinua kaikessa juhlien suunnitteluun liittyvässä! Sopivan tilan löydyttyä mietitään aktiviteetteja ja aloitetaan räätälöidyn menun suunnittelu. Tai aloitetaan prosessi vaikka suoraan elämyspalveluista! Varaamme teille rauhallisen joogatunnin tai suositun golf-kurssin. Joka tapauksessa tilaisuus päättyy esiintyjän merkeissä, eikö?

  • Ohjelmapalvelut
  • Esiintyjät
  • Aktiviteetit
KartanoA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSaunaSisälläUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Tarjoilut tapahtumaasi:

Bodomin Kartano

Bodomin Kartanon vaiherikas ja kiehtova tarina alkaa satojen vuosien takaa. Bodomin Kartano ja sen ympäristö ovat alun perin toimineet karjatilana, mutta 1900-luvun puolivälissä Bodom siirtyi eri viljojen tuotantoon. Nyt kuvankauniissa miljöössä vietetään toinen toistaan upeampia yksityistilaisuuksia!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme