Bodomin Kartano - Keltainen Sali - Happens.fi

Bodomin Kartano - Keltainen Sali

Bodominkuja 7, 02940 Espoo

30-70Tilavuokra alk. --,--€

Bodomin Kartano - Keltainen Sali

“Keltainen Sali, uu, mikset sä jo tuu?
On turha odotella enää pidempää…”

Ehkä hyräilit ylläolevan johonkin tiettyyn melodiaan? Kyseinen kappalehan voisi soida vaikkapa teidän juhlissanne – Keltaisessa Salissa tietenkin!

Valoisa miljöö luo tilaisuuteenne kauniin tunnelman.

Järven rannalla, viheriöiden keskellä, järjestät onnistuneet yksityistilaisuudet intiimeistä perhejuhlista romanttisiin hääjuhliin ja raikuviin rapujuhliin. Perinteitä kunnioittaen remontoitu Keltainen Sali on moneen muuntuva tapahtumatila. Salin katseenvangitsijana toimii historialliset kristallikruunut!

Haaveena toimiva yritystilaisuus? Meillä toteutat myös mieleenpainuvat asiakastilaisuudet ja tärkeät henkilöstötapahtumat! Keltainen Sali soveltuu loistavasti rauhallisiin kokouksiin ja seminaareihin.

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Kesäkaudella (toukokuu-lokakuu) Kartano on auki päivittäin ja muina vuodenaikoina tilauksesta. Tilaan on saatavilla videotykki, valkokangas sekä muut tarvittavat kokoustarvikkeet.

  • Istuvat tilaisuudet 36 henkilölle
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 70 henkilölle

Makuelämyksiä kartanotunnelmaan mukautuen!

Meillä ruoka- ja juomatarjoiluista ei tarvitse kantaa huolta – tilaisuutenne tarjoilut ovat ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä. Uniikki makumaailmamme on saanut inspiraatiota ympäröivästä luonnosta ja pihapiirin rakennusten sielua hellivästä tunnelmasta. Kotimaisuus on yksi tärkeistä arvoistamme ja hyödynnämmekin tarjoiluissamme paikallisia toimijoita.

Yhteystiedot

Bodominkuja 7, 02940 Espoo

Bodomin Kartano myyntipalvelu

044 444 4460
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Myyntitakuu (pe-la)

  • –,– €

Myyntitakuu (su-to)

  • –,– €

Keltaisessa Salissa yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka täyttyessä erillistä tilavuokraa ei veloiteta. Myyntitakuuseen lasketaan kaikki etukäteen ja paikan päältä tilatut ruoka- ja juomatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Kaipaako juhlasi jotain extraa? Myyntipalvelumme auttaa sinua kaikessa juhlien suunnitteluun liittyvässä! Sopivan tilan löydyttyä mietitään aktiviteetteja ja aloitetaan räätälöidyn menun suunnittelu. Tai aloitetaan prosessi vaikka suoraan elämyspalveluista! Varaamme teille rauhallisen joogatunnin tai suositun golf-kurssin. Joka tapauksessa tilaisuus päättyy esiintyjän merkeissä, eikö?

  • Ohjelmapalvelut
  • Esiintyjät
  • Aktiviteetit
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarjoilut tilaisuuteesi:

Tapahtumat

Bodomin Kartano

Bodomin Kartanon vaiherikas ja kiehtova tarina alkaa satojen vuosien takaa. Bodomin Kartano ja sen ympäristö ovat alun perin toimineet karjatilana, mutta 1900-luvun puolivälissä Bodom siirtyi eri viljojen tuotantoon. Nyt kuvankauniissa miljöössä vietetään toinen toistaan upeampia yksityistilaisuuksia!

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. --,--€
Katso tarjoustiedot