Bodomin Kartano - Keltainen Sali - järjestä juhlat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-70Tilavuokra alk. --,--€

Bodomin Kartano - Keltainen Sali

Valoisa miljöö luo tilaisuuteenne kauniin tunnelman.

Järven rannalla, viheriöiden keskellä, järjestät onnistuneet yksityistilaisuudet intiimeistä perhejuhlista romanttisiin hääjuhliin ja raikuviin rapujuhliin. Perinteitä kunnioittaen remontoitu Keltainen Sali on moneen muuntuva tapahtumatila. Salin katseenvangitsijana toimii historialliset kristallikruunut!

Haaveena toimiva yritystilaisuus? Meillä toteutat myös mieleenpainuvat asiakastilaisuudet ja tärkeät henkilöstötapahtumat! Keltainen Sali soveltuu loistavasti rauhallisiin kokouksiin ja seminaareihin.

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Kesäkaudella (toukokuu-lokakuu) Kartano on auki päivittäin ja muina vuodenaikoina tilauksesta. Tilaan on saatavilla videotykki, valkokangas sekä muut tarvittavat kokoustarvikkeet.

  • Istuvat tilaisuudet 36 henkilölle
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 70 henkilölle

Makuelämyksiä kartanotunnelmaan mukautuen!

Meillä ruoka- ja juomatarjoiluista ei tarvitse kantaa huolta – tilaisuutenne tarjoilut ovat ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä. Uniikki makumaailmamme on saanut inspiraatiota ympäröivästä luonnosta ja pihapiirin rakennusten sielua hellivästä tunnelmasta. Kotimaisuus on yksi tärkeistä arvoistamme ja hyödynnämmekin tarjoiluissamme paikallisia toimijoita.

Yhteystiedot

Bodominkuja 7, 02940 Espoo

Bodomin Kartano myyntipalvelu

044 444 4460
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€

Myyntitakuu (pe-la)

  • –,– €

Myyntitakuu (su-to)

  • –,– €

Keltaisessa Salissa yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka täyttyessä erillistä tilavuokraa ei veloiteta. Myyntitakuuseen lasketaan kaikki etukäteen ja paikan päältä tilatut ruoka- ja juomatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Kaipaako juhlasi jotain extraa? Myyntipalvelumme auttaa sinua kaikessa juhlien suunnitteluun liittyvässä! Sopivan tilan löydyttyä mietitään aktiviteetteja ja aloitetaan räätälöidyn menun suunnittelu. Tai aloitetaan prosessi vaikka suoraan elämyspalveluista! Varaamme teille rauhallisen joogatunnin tai suositun golf-kurssin. Joka tapauksessa tilaisuus päättyy esiintyjän merkeissä, eikö?

  • Ohjelmapalvelut
  • Esiintyjät
  • Aktiviteetit
KartanoA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSisälläWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Tarjoilut tilaisuuteesi:

Bodomin Kartano

Bodomin Kartanon vaiherikas ja kiehtova tarina alkaa satojen vuosien takaa. Bodomin Kartano ja sen ympäristö ovat alun perin toimineet karjatilana, mutta 1900-luvun puolivälissä Bodom siirtyi eri viljojen tuotantoon. Nyt kuvankauniissa miljöössä vietetään toinen toistaan upeampia yksityistilaisuuksia!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme