Päivävuokra alk. 600€

Soutupaviljonki

Täydellisen juhlatilan löytymisestä ei tarvitse enää stressata. Älä soutaa ja huopaa vaan suuntaa Soutupaviljonkiin. Meillä vietät kaikki elämäsi tärkeät hetket!

Historiallinen Soutupaviljonki muuntautuu moneen tarkoitukseen. Toisen kerroksen merelle avautuvassa juhlasalissa vietät ikimuistoiset häät, syntymäpäivät ja muut yksityistilaisuudet.

Soutupaviljongin juhlasalista löytyy istumapaikkoja 88 henkilölle ja cocktail-tilaisuudet onnistuvat jopa 120 henkilölle. Kesäisin tunnelman kruunaa viihtyisä 60-paikkainen terassi, jossa nautit raikkaasta merellisestä ilmasta.

Soutupaviljonki palvelee myös yritysasiakkaita. Tiloissamme onnistuvat niin kokoukset, tiimipäivät kuin pikkujoulutkin kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Kokoustilaisuuksissa käytössänne on laadukas tekniikka ja pöytien asettelu odottaa valmiina juuri niin kuin toivot.

Tervetuloa viettämään juhlapäivää merelliseen ympäristöön vain kiven heiton päähän Helsingin ydinkeskustasta. Jatkopaikkaa ei tarvitse etsiä erikseen, sillä pippalot voivat jatkua meillä aina klo 02.00 saakka! Soutupaviljongissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat ovat enemmän kuin sallittuja.

Sweet Pepper Catering ja Share Catering hoitavat tarjoilut tilaisuuteesi vankalla kokemuksella oli kyseessä sitten yritystilaisuus tai intiimi perhejuhla. Saat tilaisuuteesi aina tuoreista sesongin raaka-aineista valmistetun menun tarvitsemiesi lisäpalveluiden kera tiukallakin aikataululla.

Kerro toiveesi tarjouspyynnössä ja me täytämme ne!

Yhteystiedot

Soutupaviljonki myyntipalvelu p. 044 775 0500
Merikannontie 4, 00260 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 600€

Päivävuokra

  • 600 € (su-to)
  • 1200 € (pe-la)

Räätälöimme jokaisen tilaisuuden lisäpalvelut ja hinnat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tarkempi hinta riippuu tilaisuuden kestosta, luonteesta ja ajankohdasta.

Kokouspaketit

Soutupaviljonki tarjoaa toimivat puitteet kokouspäiväänne ja huolehtii maittavista kokoustarjoiluista!

Kokouspaketti alk. 58,00 €/hlö (min. 25 hlö) sis.

  • tilavuokra arkisin klo 8.00-16.00
  • kiinteä kokoustekniikka
  • aamukahvi, täytetty leipä ja smoothie
  • buffetlounas
  • iltapäiväkahvit: tummapaahtoinen kahvi / haudutettu tee ja pieni makea

Kysy lisää suositusta brunssikokouksestamme tai pyydä räätälöityä ehdotusta kokonaisuudesta tarjouspyynnössä.

 

Lisäpalvelut

Suunnitteletko virkistys- tai tykypäivää? Me Soutupaviljongissa autamme sinua toteuttamaan aktiviteetit elämykselliseen tilaisuuteen! Kesällä kisaillaan kirkkoveneillä ja tunnelmallisessa syysillassa maistellaan laadukkaita viinejä. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua myös menun, koristeluiden sekä kalustuksen toteuttamisessa. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Ethän jätä vieraitasi ilman nautinnollisia makuelämyksiä!

Tapahtumat

Soutupaviljonki

Soutustadion on Helsingin Taka-Töölössä sijaitseva, vuoden 1940 Helsingin olympiakisojen melonta- ja soututapahtumia varten rakennettu stadion. Soutupaviljonki valmistui Soutustadionin viereen vuonna 1939 ja sen tarkoitus oli toimia Olympialaisten soutukisojen lehdistö- ja kutsuvierastilana. Sodan vuoksi kisat peruttiin, mutta Soutupaviljonki jäi soutuseurojen ja juhlijoiden käyttöön.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousPäivävuokra alk. 600€
Katso tarjoustiedot