Juhlatilat parhaaseen hintaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat

Haluaisitko järjestää täydelliset juhlat? Kaikki alkaa juhlatilasta, joka senkin pitää olla tietenkin täydellinen. Parhaat juhlatilat ja juhlapaikat löydät Happensin kautta juuri sinulle tärkeillä kriteereillä, tarkoitti se sitten 10-300 henkilöä tai lokaationa Helsinkiä tai Espoota. Lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt juhlatiloista ja aloita matkasi täydellisiin juhliin!
Happens vuokratilat fiskars puimala juhlatila

Juhlatila on yksi tärkeimmistä asioista kun järjestää juhlia. Juhlatilan pitää mukailla juhlan teemaa ja palvella juhlien tarpeita. Oli kyseessä sitten häät, pikkujoulut, firman juhlat tai mitkä tahansa, niin tilan on hoidettava oma osuutensa täydellisesti – sopisiko vaikka Liedon Vanhalinna juhlapaikaksi tai joku Sokotelin upeista saleista? Kenties Backbyn kartanon upea Vaunuvaja tai jokin Villa Vuosannan tiloista? Muuan potentiaalinen vaihtoehto löytyy myös Hotel Sveitsistä, loistelias SALI. Happens auttaa sinua löytämään juuri sinun pirskeille oikean juhlatilan – ja juhlatiloja vasta löytyykin! Onko kyseessä 20 henkilön intiimi illanvietto vai 200 henkilön yritystapahtuma? Syötä kriteerisi, valitse parhaat vaihtoehdot ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt!

Juhlatiloja kaikenlaisiin juhliin

Juhlien järjestäminen vaatii aina jonkin verran aikaa ja budjettia, mutta onnistuneet juhlat voivat syntyä yllättävän vähäisellä vaivannäöllä. Vinkkimme unohtumattomien juhlien järjestämiseen? Ainutlaatuisen upea juhlatila! Jo astuessaan koristeltuun ja tilaisuuteen sopivaan tilaan nousee vieraiden juhlafiilis muutaman asteen korkeammalle. Näyttävä tila kruunaa tapahtuman! Katso muutamia juhlatiloja alta: