Juhlatilat - Löydä täydelliset paikat - Happens

Juhlatilat

Laita tapahtumaan ja keskity juhlimaan. Viiskymppiset vai rippijuhlat? Kaupungin keskellä vai yksityisesti siellä missä saa juhlia oman porukan kesken? You make it HAPPEN. Tutustu vaihtoehtoihin ja järjestä onnistuneet juhlat.
WE MAKE IT HAPPEN

Onko suunnitelmissa pitää pienet pirskeet tai elämäsi isoimmat kemut? Hurraa, aika inspiroitua juhlien järjestämisestä! Juhlatunnelman ytimessä on tietenkin itse juhlittavan ja vieraiden lisäksi tapahtuma- tai juhlatilat. Jos oma koti käy liian pieneksi juhlaseurueelle tai haussa on tällä kertaa jotain spesiaalimpaa, on hyvä kääntyä tilavuokrauksen puoleen!

Ohjenuora juhlatilan vuokraajalle

Onko tarkoituksena järjestää suuret synttärit pyöreiden vuosien kunniaksi? Oman yrityksen kutkuttava lanseeraustilaisuus? Elegantti itsenäisyyspäivän gaala? Tai kenties railakkaat polttarit? Meiltä löydät täydellisen tilan kaikenlaisiin tarpeisiin! Ennen sopivan tilan valitsemista kannattaa hahmotella muun muassa seuraavia asioita:

  • Päätä budjetti. Mieti etukäteen, paljonko haluat käyttää tilavuokraan. Viihtyisiä juhlatiloja löytyy budjettiin kuin budjettiin! Pienet kestit pikkurahalla vai vuosisadan pirskeet suuremmalla summalla? Rajaamalla etsintöihin heti omaan hintahaarukkaan sopivat tilat saadaan hyvä käsitys siitä, millaista valikoimaa on tarjolla juuri sinun juhliisi.
  • Laadi alustava vieraslista. Onko tarkoituksena järjestää tiivis tapahtuma läheisten kesken vai kutsutaanko hauskoja juhlia viettämään kaikki tutut ja tuttujen tutut? Laskemalla vieraiden lukumäärä saadaan kuva siitä, lähdetäänkö tällä kertaa juhlistamaan tiiviiseen saunatilaan vai valtavaan messuhalliin.
  • Pohdi teemaa ja ohjelmaa. Haluatko järjestää villin hauskat teemabileet? Vai onko juhlan aiheena vappu, rippijuhla tai kihlajaiset? Mieti erityisiä tarpeita juhlan suhteen ja tarvittaessa tee lista siitä, mitä tilassa on pakko olla. Haluatko palkata yllätysesiintyjän tai pitää puheen vieraille? Tässä tapauksessa esiintymislava voi olla paikallaan. Entäpä viihtyisä sauna tai säihkyvä tanssilattia? Videotykki tai täysin varusteltu keittiö? Kesän juhliin loistava lisä voi myös olla terassi tai muu ulkotila, jossa vieraat voivat nautiskella lämpimästä säästä. Tarkempien kriteerien avulla voit karsia vaihtoehtoja pienempään joukkoon.
  • Käy katsastamassa parhaat vaihtoehdot. Kuvamateriaalista saa hyvän käsityksen juhlatilasta, mutta usein tila herää todella henkiin vasta paikan päällä. Saunailtoja varten tilaa ei välttämättä aina ole tarvetta käydä tarkastamassa etukäteen, mutta varsinkin isojen merkkipäivien kohdalla tila on hyödyllistä nähdä ennen varausta. Tämä auttaa myös itse juhlien ja koristeiden suunnittelussa.

Täyden palvelun pirskeet –

Jokainen juhlatila on omanlaisensa kokonaisuus, jota tutkiessa kannattaa ottaa muutamia asioita huomioon. Yksi tärkeimmistä liittyy juhlien tarjoilupuoleen – saako tilaan tuoda omat ruoat ja juomat vai järjestetäänkö catering tilan kautta? Jos olet innokas kokki (tai onnekkaasti tunnet sellaisen), ja haluat tuoda omat tarjoilut tapahtumaan, rajautuvat vaihtoehdot jonkin verran. Usein tilaan kuin tilaan järjestyy valmiit tarjoilut, jos haluat keskittyä viettämään juhlaa supliikisti seurustellen tai tyylikkäästi tanssahdellen.
näyttää kuva 1

vai omat juomat ja jatkot?

Jos tarkoituksena on juhlia pidemmän kaavan kautta, on tärkeää ottaa huomioon myös vuokrausaika ja tilasta poistuminen. Saako tilassa juhlia railakkaasti yötä myöden vai täytyykö seurueen siirtyä yökerhojen puolelle jo hyvissä ajoin? Kuuluuko täysi siivous tilavuokraan vai täytyykö kestien keskellä muistaa laittaa myös paikat kuntoon?
näyttää kuva

Nauti juhlista täysin rinnoin!

Näillä eväillä olet nyt valmis löytämään mahtavan juhlatilan elämäsi tapahtumiin. Ah, onko mitään hauskempaa kuin juhlat? Mieti sitä kutkuttavaa tunnetta, jonka saat vieraita odotellessa. Järjestelyt ovat valmiita ja juhlat ovat pian alkamassa. Kaikki tuntuu täydelliseltä ja kaikki hauskuus on vielä edessä! Sen tunteen saat varmasti näistä tiloista. Nyt on aika juhlia!