Juhlatilat - Löydä täydelliset paikat - Happens.fi

Juhlatilat

Haluaisitko järjestää täydelliset juhlat? Kaikki alkaa juhlatilasta, joka senkin pitää olla tietenkin täydellinen. Parhaat juhlatilat ja juhlapaikat löydät Happensin kautta juuri sinulle tärkeillä kriteereillä, tarkoitti se sitten 10-300 henkilöä tai lokaationa Helsinkiä tai Espoota. Lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt juhlatiloista ja aloita matkasi täydellisiin juhliin!
Happens vuokratilat fiskars puimala juhlatila

Juhlatila on yksi tärkeimmistä asioista kun järjestää juhlia. Juhlatilan pitää mukailla juhlan teemaa ja palvella juhlien tarpeita. Oli kyseessä sitten häät, pikkujoulut, firman juhlat tai mitkä tahansa, niin tilan on hoidettava oma osuutensa täydellisesti. Happens auttaa sinua löytämään juuri sinun pirskeille oikean juhlatilan. Onko kyseessä 20 henkilön intiimi illanvietto vai 200 henkilön yritystapahtuma? Syötä kriteerisi, valitse parhaat vaihtoehdot ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt!

Täydelliset juhlatilat kaikenlaisiin juhliin

Juhlien järjestäminen vaatii aina jonkin verran aikaa ja budjettia, mutta onnistuneet juhlat voivat syntyä yllättävän vähäisellä vaivannäöllä. Vinkkimme unohtumattomien juhlien järjestämiseen? Ainutlaatuisen upea juhlatila! Jo astuessaan koristeltuun ja tilaisuuteen sopivaan tilaan nousee vieraiden juhlafiilis muutaman asteen korkeammalle. Näyttävä tila kruunaa tapahtuman!

Juhlatilan vuokraajalle vinkit

Onko tarkoituksena järjestää suuret synttärit pyöreiden vuosien kunniaksi? Oman yrityksen kutkuttava lanseeraustilaisuus? Elegantti itsenäisyyspäivän gaala? Tai kenties railakkaat polttarit? Meiltä löydät täydellisen tilan kaikenlaisiin tarpeisiin! Ennen sopivan tilan valitsemista kannattaa hahmotella muun muassa seuraavia asioita:

  • Budjetin päättäminen. Onko kyseessä pienet bileet vai ison budjetin juhlat? Illanistujaiset vai firman juhlat? On hyvä tietää budjetti etukäteen, jotta tietää minkä hintaluokan juhlatilat sopivat juhlia varten. Eli rajaa etsinnät tiettyyn hintahaarukkaan, jotta löydät juuri teidän juhlille sopivan tilan.
  • Vieraslistan luominen. Vieraslista ajaa tärkeää roolia juhlatilan koon päättämisessä. Tuleeko juhliin vain läheiset kaverit vai kavereiden kaverit ja heidän puolitutut? Vai onko firman juhliin tarkoitus tuoka avec? Lyökää vieraslista lukkoon, niin oikean juhlatilan löytäminen on huomattavasti helpompaa.
  • Millä teemalla mennään? Teeman päättäminen on tärkeää, sillä se määrittää sen miltä juhlatila tulee näyttämään. Halloween juhlat kaipaavat pääkalloja ja hämähäkkejä joka koloseen, mutta häät ei niinkään – häitä koristelee kauniit kukat ja puhtaus. Pikkujoulut on aika selkeä, sillä tonttulakkeja, lahjoja ja kuusi hoitavat tunnelman kuntoon.
  • Olisiko upeaa tarjota vieraille jotain ohjelmaa? Cocktailkurssi innokkaimmille baarimestareille ja lautapelejä juhlien nuorimmille? Aktiviteetit pitävät juhlat mielenkiintoisina ja ylläpitää positiivista tunnelmaa. Ota tämä myös huomioon valittaessa tilaa, sillä kaikki paikat eivät taivu esimerkiksi yksityiselle burleskiesitykselle.
  • Kutsu luo halutun tunnelman. Jos haluat mennä helpolla, niin Facebook-kutsu tekee tehtävänsä. Jos pystyt ajallisesti panostamaan kutsuun, niin vanhanaikainen paperikutsu vie tunnelman heti haluttuun teemaan.
Vuokraa tila ajoissa

On hyvä olla ajoissa liikenteessä, sillä nopeat syövät hitaat juhlatilojen vuokraamisessa! Juhlien järjestäminen on niin iso panostus, että kaikki haluavat varmuuden täydellisen tilan saannin kanssa hyvissä ajoin. Vuokraa siis tila hyvissä ajoin, niin sinulle tulee turva juhlien onnistumisesta.

Mitä on tarjolla?

Mieti minkälaista on juhlia tyhjällä vatsalla. Eihän siitä kukaan nauttisi! Tarjoilut pitää olla kunnossa, sillä välittäminen ja rakkaus kulkee usein vatsan kautta. Hoida siis tarjoilut kuntoon joko itse tai ulkoistamalla ammattilaisille - Happensin kautta nimittäin löydät myös pitopalvelut hoitamaan tarjoilun puolestasi.
Happens catering fiskars pitopalvelu

Ohjelmanumeroita juhliin

Kannattaa miettiä aktiviteetteja ja ohjelmaa juhliin hyvän tunnelman varmistamiseksi. Voit tilata yksityisen cocktailkurssin juhliin, jotta vieraat pääsevät tekemään omia drinkkejä. Myös kokkauskoulu on hauska ohjelmanumero kaikenikäisille!
Happens cocktailkurssi juhliin

Juhli kuin viimeistä päivää!

Nyt olet saanut kattavan tietopaketin siitä, mitä pitää ottaa huomioon juhlatilaa valittaessa ja juhlia järjestäessä! Muista kuitenkin se, että loppupeleissä ihmiset viihtyvät jos juhlat sijoittuu kivaan juhlatilaan ja he saavat murua rinnan alle. Kaikki muu on plussaa, joten mene oma ajankäyttö ja budjetti edellä! Nautinnollisia juhlien järjestämishetkiä!