Juhlatilat parhaaseen hintaan - Juhlapaikat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat

Haluaisitko järjestää täydelliset juhlat? Kaikki alkaa juhlatilasta, joka senkin pitää olla tietenkin täydellinen. Parhaat juhlatilat ja juhlapaikat löydät Happensin kautta juuri sinulle tärkeillä kriteereillä, tarkoitti se sitten 10-300 henkilöä tai lokaationa Helsinkiä tai Espoota. Lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt juhlatiloista ja aloita matkasi täydellisiin juhliin!
Happens vuokratilat fiskars puimala juhlatila

Juhlapaikkoja jokaiseen tarpeeseen ja makuun

Juhlat tulossa, mutta sopiva juhlapaikka uupuu vielä? Juhlatila on luonnollisesti yksi tärkeimmistä asioista kun järjestää juhlia. Juhlatilan pitää mukailla juhlan teemaa ja palvella juhlien tarpeita. Oli kyseessä sitten häät, pikkujoulut, firman juhlat tai mitkä tahansa, niin tilan on hoidettava oma osuutensa täydellisesti – sopisiko vaikka Liedon Vanhalinna juhlapaikaksi tai joku Sokotelin upeista saleista? Kenties Backbyn kartanon upea Vaunuvaja tai jokin Villa Vuosannan tiloista? Muuan potentiaalinen vaihtoehto löytyy myös Hotel Sveitsistä, loistelias SALI. Happens auttaa sinua löytämään juuri sinun pirskeille oikean juhlatilan – ja juhlatiloja vasta löytyykin! Onko kyseessä 20 henkilön intiimi illanvietto vai 200 henkilön yritystapahtuma? Syötä kriteerisi, valitse parhaat vaihtoehdot juhlapaikoiksi ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt!

Juhlatiloja kaikenlaisiin juhliin – valitse juhlapaikka, joka sopii teille

Juhlien järjestäminen vaatii aina jonkin verran aikaa ja budjettia, mutta onnistuneet juhlat voivat syntyä yllättävän vähäisellä vaivannäöllä. Vinkkimme unohtumattomien juhlien järjestämiseen? Ainutlaatuisen upea juhlatila! Jo astuessaan koristeltuun ja tilaisuuteen sopivaan tilaan nousee vieraiden juhlafiilis muutaman asteen korkeammalle. Näyttävä juhlapaikka kruunaa tapahtuman! Katso muutamia juhlatiloja alta:

Juhlatilan vuokraajalle vinkit

Onko tarkoituksena järjestää suuret synttärit pyöreiden vuosien kunniaksi? Oman yrityksen kutkuttava lanseeraustilaisuus? Elegantti itsenäisyyspäivän gaala? Tai kenties railakkaat polttarit? Meiltä löydät täydellisen tilan kaikenlaisiin tarpeisiin! Ennen sopivan tilan valitsemista kannattaa hahmotella muun muassa seuraavia asioita:

  • Budjetin päättäminen. Onko kyseessä pienet bileet vai ison budjetin juhlat? Illanistujaiset vai firman juhlat? On hyvä tietää budjetti etukäteen, jotta tietää minkä hintaluokan juhlatilat sopivat juhlia varten. Eli rajaa etsinnät tiettyyn vuokrahaarukkaan, jotta löydät juuri teidän juhlille sopivan tilan. Firman hulppeisiin juhliin suosittelemme esimerkiksi seuraavia juhlatiloja: Surf House Helsinkiä, Epicenterin Lounge-tilaa tai The PALM juhlatilaa.
  • Vieraslistan luominen. Vieraslista ajaa tärkeää roolia juhlatilan koon päättämisessä. Tuleeko juhliin vain läheiset kaverit vai kavereiden kaverit ja heidän puolitutut? Vai onko firman juhliin tarkoitus tuoka avec? Lyökää vieraslista lukkoon, niin oikean juhlatilan löytäminen on huomattavasti helpompaa. Pienet juhlatilat voivat olla myös saunatiloja!
  • Millä teemalla mennään? Teeman päättäminen on tärkeää, sillä se määrittää sen miltä juhlatila tulee näyttämään. Halloween juhlat kaipaavat pääkalloja ja hämähäkkejä joka koloseen, mutta häät ei niinkään – häitä koristelee kauniit kukat ja puhtaus. Pikkujoulut on aika selkeä, sillä tonttulakkeja, lahjoja ja kuusi hoitavat tunnelman kuntoon.
  • Olisiko upeaa tarjota vieraille jotain ohjelmaa? Cocktailkurssi innokkaimmille baarimestareille ja lautapelejä juhlien nuorimmille? Aktiviteetit tekevät juhlapäivästä mielenkiintoisen kokonaisuuden ja ylläpitää positiivista tunnelmaa. Ota tämä myös huomioon valittaessa tilaa, sillä kaikki paikat eivät taivu esimerkiksi esiintyjille.
  • Kutsu luo halutun tunnelman. Jos haluat mennä helpolla, niin Facebook-kutsu tekee tehtävänsä. Jos pystyt ajallisesti panostamaan kutsuun, niin vanhanaikainen paperikutsu vie tunnelman heti haluttuun teemaan.
Vuokraa juhlatila ajoissa

On hyvä olla ajoissa liikenteessä, sillä nopeat syövät hitaat juhlatilan vuokrauksessa! Juhlien järjestäminen on niin iso panostus, että kaikki haluavat varmuuden täydellisen juhlapaikan saannin kanssa hyvissä ajoin. Hoida juhlatilan vuokraus siis hyvissä ajoin, niin sinulle tulee turva juhlien onnistumisesta.

Edellinen kuva
Seuraava kuva
Creativeco Tampere - Juhlatila - Kokoustila - Happens