Botta Events - Juhlasali - Happens

Botta Events - Juhlasali

Museokatu 10, 00100 Helsinki

50-300Päivävuokra alk. 2350€

Botta Events - Juhlasali

Kun tilan tarve on suuri, löytyy apukin läheltä – Bottan Juhlasalista.

Mikäli etsinnässänne on monipuolinen, tunnelmallinen ja juhlava tila, toiveisiinne on vastattu. Hulppea Bottan Juhlasali tarjoaa loistavat puitteet ikimuistoisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen ympäri vuoden. Tässä tilassa vain mielikuvitus on rajana. 

Ostrobotnian historiallisen rakennuksen tiloissa on juhlittu ja vietetty erilaisia tilaisuuksia jo yli 100 vuoden ajan. Vuonna 1912 valmistuneen juhlasalin korkeus tuo tilaan juhlavuuden tuntua ja seiniltä tilaisuuksien kulkua seuraavat muotokuvina pohjalaiset merkkihenkilöt Chydeniuksesta, Snellmanista ja Topeliuksesta lähtien. 

Moderni Juhlasali on varustettu ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla äänentoistolaitteistolla ja tilasta löytyy myös DJ-laitteet ja mittava valotekniikka. Kun juhlahumu vie vieraat mennessään, käy suunta kohti tanssilattiaa ja nesteytyksestä huolehtii Juhlasalin oma, täysin varusteltu baari henkilökuntineen.

Juhlasalin ihanteellinen vierasmäärä on 80-100 henkilöä, mutta juhlasaliin on mahdollista yhdistää viereinen Chydenius-kabinetti, jolloin tilaa on jopa noin 200 henkilön istuviin tilaisuuksiin ja 300 henkilön cocktail-tilaisuuksiin. 

Monipuoliset juhlatilat mahdollistavat myös monimuotoiset hääjuhlat!

Bottan ainutlaatuisissa kaupunkihääjuhlissa luodaan uusia perinteitä juhlatunnelman siirtyessä salista kadulle: hääpari heittää kukkakimpun Ostrobotnian parvekkeelta romanttista rakkautta tavoitteleville sinkuille. Tarjoamme hääpareille täyden palvelun kaupunkihääjuhlapaketin, jossa saatavilla on myös räätälöityä ohjelmaa: mm. mentalisti Noora Karman taikashow, samppanjatasting hääkakkua nautittaessa sekä DJ Vesku Y:n palvelut. 

Yksityistilaisuutesi tai tapahtumasi suunnittelu, toteutus ja räätälöinti ovat alan parhaiden osaajien käsissä. Bottan ruokatarjoiluista vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

Tervetuloa meille viettämään ikimuistoisia tapahtumia! 

Yhteystiedot

Museokatu 10, 00100 Helsinki

Botta Events myyntipalvelu

09 580 770
Näytä numero

Hinnat

Päivävuokra alk. 2350€

Tilan myyntitakuu pe-la on 2350€/3h. Tilan yksityiskäytöstä ei peritä erillistä tilavuokraa, mikäli myyntitakuu täyttyy.

  • Lisätunnit 300€/h (pe) ja 400€/h (la).
  • Buffet-tarjoilut hintaan 29,50€ – 42,50€/hlö
  • Menut pöytiintarjoiluina 44€ – 56€/hlö

Mikäli kerroksessa on kaksi baaria auki, myyntitakuu on 3350€/3h. Tällöin lisätunnit 600€/h.

Kysy tarjouspyynnössä täyden palvelun hää- ja kokouspaketeista!

Lisäpalvelut

Bottan ruokatarjoiluista vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

Tarjoamme hääpareille täyden palvelun kaupunkihääjuhlapaketin, jossa saatavilla on myös räätälöityä ohjelmaa: mm. mentalisti Noora Karman taikashow, samppanjatasting hääkakkua nautittaessa sekä DJ Vesku Y:n palvelut. 

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko lisää tilaa? Yhdistä juhlasaliin Chydenius-kabinettimme.

Tapahtumat

Botta Events

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Botta on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa on järjestetty mitä erilaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia jo vuodesta 1912. Nykyinen osakuntien omistama ravintolayhtiö täytti vuonna 2020 50 vuotta.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousPäivävuokra alk. 2350€
Katso tarjoustiedot