Botta Events - Manalan kellari - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-60Myyntitakuu alk. 750€/ 3 tuntia

Botta Events - Manalan kellari

Tie Manalaan käy Töölön kautta.

Onneksi tällä kertaa puhumme kuitenkin helpommin saavutettavasta ja tunnelmaltaan rennomasta paikasta kuin itse tuonpuoleisesta. Miltä kuulostaisivat yöhön asti jatkuvat juhlat, rennot illanistujaiset, tanssibileet tai kaveriporukalla järjestetyt karaokekilpailut? Manalassa kaikki on mahdollista. 

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Manalan Kellari on viihtyisä ja rento tapahtumatila, joka soveltuu maksimissaan 60 henkilön tilaisuuksiin. Tila on loistava valinta, kun kaipaat rentoa meininkiä. Kellarissa järjestät niin ikimuistoiset synttärit, polttarit, virkistyspäivät, pikkujoulut, juhlien jatkot kuin vaikkapa kirpputorinkin.  

Tilassa on oma baari sekä valo- ja äänentoistolaitteet, tanssilattiaa unohtamatta. Voit itse vastata tilaisuuden soittolistasta tai antaa Bottan ammattilaisten nostaa tunnelman kattoon. Manalan Kellarissa on anniskeluoikeudet kello 04.00 asti ja mahdollisuus tilata ruokaa catering-palvelustamme. 

Ikimuistoinen tapahtuma viimeistä yksityiskohtaa myöten!

Yksityistilaisuutesi tai tapahtumasi suunnittelu, toteutus ja räätälöinti ovat alan parhaiden osaajien käsissä. Bottan ruokatarjoiluista vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

Yhteystiedot

Museokatu 10, 00100 Helsinki

Botta Events myyntipalvelu

09 580 770
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Myyntitakuu alk. 750€/ 3 tuntia

Yksityistilaisuuksien hinnoittelussa käytetään myyntitakuuta:

  • Myyntitakuu 750 €/ 3 tuntia (lisätunnit 200 €/h)

Myyntitakuuseen huomioidaan kaikki etukäteen ja paikan päällä tilatut tarjoilut. Mikäli myyntitakuu ei täyty, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoCateringTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Botta Events

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Botta on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa on järjestetty mitä erilaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia jo vuodesta 1912. Nykyinen osakuntien omistama ravintolayhtiö täytti vuonna 2020 50 vuotta.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme