Kokouspaketit alk. 49€/hlö

Botta Events / Chydenius-kabinetti

Caiciko olla kabinetti juuri teidän tarpeiciinne?

Ei tarvitse tietää, mistä Chydenius-kabinetti on saanut nimensä voidakseen järjestää siellä onnistuneita kokouksia ja muita tilaisuuksia isommillekin ryhmille. Tämä viihtyisä, avara ja tunnelmallinen tila on varma valinta!

Legendaarinen Bottan Chydenius-kabinetti soveltuu mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin ja tilan monikäyttöisyyttä lisää kabinetin ulkopuolella oleva täysin varusteltu aulabaari. Chydeniuksen ilmettä hallitsee aito Nelimarkan pohjalaismaisema ja kaunis, käytännöllinen sisustus.  

Kabinettiin mahtuu 70-80 henkilöä, mikä mahdollistaa suurempienkin tilaisuuksien järjestämisen. Kabinetin voi ryhmitellä mielensä mukaan erilaisiin pöytämuodostelmiin. Tilan monipuolisuus ja joustavuus on siis taattu! Chydenius-kabinetti on myös mahdollista yhdistää viereiseen Juhlasaliin, jolloin kabinettia voi käyttää lisätilana. 

Tila on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja tilasta löytyy muun muassa langaton ClickShare -videotykki, valkokangas sekä laadukas äänentoisto ja mikrofonit. Myös tasokkaat tekniset ratkaisut Teams-kokouksen järjestämiseen hoituvat tarvittaessa Bottan henkilökunnan avustuksella. Tämän tilan suhteen ei tarvitse arvuutella sitä, onko tekniikka ja laitteisto riittävää!

Bottalla toteutettujen tapahtumien sujuvuuden varmistaa ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntijatiimi, joten yksilöllisen tilaisuuden suunnittelu, toteutus ja räätälöinti ovat alan parhaiden osaajien käsissä. Bottan ruokatarjoiluista vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

Tervetuloa meille viettämään ikimuistoisia tapahtumia! 

Yhteystiedot

Botta Events myyntipalvelu p. 09 580 770
Museokatu 10, 00100 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 49€/hlö

Puolipäiväpaketti alk. 49€/hlö sis.

  • Tilavuokra max. 5 tunniksi
  • Kahviaamiainen tai iltapäiväkahvit makean leivonnaisen kera
  • Kolmen ruokalajin lounas

Kokopäiväpaketti alk. 59€/hlö sis.

  • Tilavuokra max. 5 tunniksi
  • Kahviaamiainen
  • Kolmen ruokalajin lounas
  • Iltapäiväkahvit makean leivonnaisen kera

Ryhmäkoko min. 5 henkilöä.

Lisäpalvelut

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Botta Events

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Botta on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa on järjestetty mitä erilaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia jo vuodesta 1912. Nykyinen osakuntien omistama ravintolayhtiö täytti vuonna 2020 50 vuotta.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousKokouspaketit alk. 49€/hlö
Katso tarjoustiedot