Botta Events - Koko tapahtumakerros - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-500Kokouspaketit alk. 55€/hlö

Botta Events - Koko tapahtumakerros

Valinnan vapaus vai valinnan vaikeus?

Ainakin näistä ensimmäinen ja mahdollisesti toinenkin, joten miksi et vain valitsisi kaikkea? 

Ostrobotnia, tunnetummin Botta, on häikäisevä, kattavasti varusteltu Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Meillä järjestät tapahtuman kuin tapahtuman – oli kyseessä sitten yritysseminaari tai ne kauan odotetut viiskymppiset! 

Bottan toisen kerroksen tapahtuma- ja kokoustila sopii jopa 500 henkilön yksityistilaisuuksille!

Bottan yksityistilakokonaisuuteen kuuluvat loistokas Juhlasali, neljä kabinettia sekä kolmannen kerroksen omalla baarilla varustetut monitoimitilat Tinaklubi ja Manalan Kellari. 

Kaikkiin tiloihimme on saatavilla laadukkaat AV-laitteet. Juhlasalissa, Tinaklubilla ja Manalan Kellarissa on käytettävissä ammattilaiskäyttöön tarkoitettu äänentoistolaitteisto, DJ-laitteet sekä mittava valotekniikka. Meillä voit järjestää vaikka omat festarit! 

Ikimuistoinen tapahtuma viimeistä yksityiskohtaa myöten!

Upeat puitteet, monivuotinen osaamisemme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneet tilaisuudet ja tapahtumat – ja sinulle mahdollisuuden nauttia täysin rinnoin. Yksityistilaisuutesi tai tapahtumasi suunnittelu, toteutus ja räätälöinti ovat alan parhaiden osaajien käsissä. Bottan ruokatarjoiluista vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen. Jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

Yhteystiedot

Museokatu 10, 00100 Helsinki

Botta Events myyntipalvelu

09 580 770
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 55€/hlö

Puolipäiväpaketti alk. 55€/hlö sis.

  • Tilavuokra max. 5 tunniksi
  • Kahviaamiainen tai iltapäiväkahvit makean leivonnaisen kera
  • Kolmen ruokalajin lounas

Kokopäiväpaketti alk. 65€/hlö sis.

  • Tilavuokra max. 8 tunniksi
  • Kahviaamiainen
  • Kolmen ruokalajin lounas
  • Iltapäiväkahvit makean leivonnaisen kera

Ryhmäkoko min. 5 henkilöä.

Lisäpalvelut

Kaikkiin tiloihimme on saatavilla laadukkaat AV-laitteet. Juhlasalissa, Tinaklubilla ja Manalan Kellarissa on käytettävissä ammattilaiskäyttöön tarkoitettu äänentoistolaitteisto, DJ-laitteet sekä mittava valotekniikka.

A-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänÄänentoistoEsteettömyysTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Botta Events

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Botta on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa on järjestetty mitä erilaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia jo vuodesta 1912. Nykyinen osakuntien omistama ravintolayhtiö täytti vuonna 2020 50 vuotta.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme