Botta Events - Jääkärihuone - Happens

Botta Events - Jääkärihuone

Museokatu 10, 00100 Helsinki

10-22Kokouspaketit alk. 49€/hlö

Botta Events - Jääkärihuone

Aikamatka yli sadan vuoden takaiseen Itsenäistymisliikkeen järjestäytymiseen ei voi muuta kuin inspiroida kehittämään jotain uutta ja ihmeellistä! 

Jääkärihuone on Bottan historiallisesti merkittävin tila, sillä täällä pidettiin aikoinaan Jääkäriliikkeen perustamiskokous!

Kyllä, totta se on. Jääkärihuoneen seinillä olevat taulut, reliefit ja patsaat edustavat Jääkäriliikkeen eri vaiheita ja kiinteän, ovaalinmuotoisen pöydän ympärillä voit pitää kokouksia sekä juhlavampiakin tilaisuuksia.  

Jääkärihuone soveltuu mainiosti 10-22 henkilön yksityistilaisuuksiin ja historian havinasta huolimatta tila on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla. 

Monipuolisista menuvaihtoehdoistamme voit valita tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut, mutta suosittelemme ehdottomasti nauttimaan erityisen, tilaan suunnitellun seitsemän ruokalajin Jääkärimenun.  

Yksityistilaisuutesi tai tapahtumasi suunnittelu, toteutus ja räätälöinti ovat alan parhaiden osaajien käsissä. Ruokatarjoiluistamme vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

Tervetuloa meille viettämään ikimuistoisia tapahtumia! 

Yhteystiedot

Museokatu 10, 00100 Helsinki

Botta Events myyntipalvelu

09 580 770
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 49€/hlö

Puolipäiväpaketti alk. 49€/hlö sis.

  • Tilavuokra max. 5 tunniksi
  • Kahviaamiainen tai iltapäiväkahvit makean leivonnaisen kera
  • Kolmen ruokalajin lounas

Kokopäiväpaketti alk. 59€/hlö sis.

  • Tilavuokra max. 5 tunniksi
  • Kahviaamiainen
  • Kolmen ruokalajin lounas
  • Iltapäiväkahvit makean leivonnaisen kera

Ryhmäkoko min. 5 henkilöä.

Lisäpalvelut

Ruokatarjoiluistamme vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

ÄänentoistoCateringTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Botta Events

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Botta on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa on järjestetty mitä erilaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia jo vuodesta 1912. Nykyinen osakuntien omistama ravintolayhtiö täytti vuonna 2020 50 vuotta.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousKokouspaketit alk. 49€/hlö
Katso tarjoustiedot