Botta Events - Tinaklubi - Happens

Botta Events - Tinaklubi

Museokatu 10, 00100 Helsinki

20-80Yksityistilat alk. 200€/tunti

Botta Events - Tinaklubi

Tinaa valamalla ennustetaan tulevaa vuotta, mutta mepäs ennustamme, että Tinaklubilla järjestät suurenmoiset juhlat!

Oli jalassa korkkarit, tinakengät tai tennarit, täällä juhlitaan, nautitaan ja tunnelmoidaan niin pienellä kuin suuremmallakin porukalla.

Tinaklubi soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja klubille mahtuukin jopa 80 henkilöä. Tilan erinomainen, ammattitason vaatimukset täyttävä ääni- ja valotekniikka mahdollistaa kaikenlaiset esitykset orkestereista näytelmiin. Tinaklubi toimiikin usein mm. stand-up –esityksien ja yksityisten discoiltojen isäntänä. Tila sopii kuitenkin hyvin myös erilaisiin päivätilaisuuksiin, kokouksiin, syntymäpäiviin ja perhejuhliin – mihin vain ikinä keksitkään!

Varustelu kunnossa vaativampaakin tarpeeseen!

Tinaklubilta löydät langattoman ClickShare -videotykin, valkokankaan, laadukkaan äänentoiston sekä mikrofonit ja tietenkin tanssilattian. Jos omat musiikit kyllästyttävät, tilaa paikalle Bottan oma DJ-palvelu! Biisitoiveita voi aina esittää ja klubin omasta baarista voit hakea juomia, mikäli tarve sitä vaatii.

Yksityistilaisuutesi tai tapahtumasi suunnittelu, toteutus ja räätälöinti ovat alan parhaiden osaajien käsissä. Ruokatarjoiluistamme vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

Tervetuloa meille viettämään ikimuistoisia tapahtumia! 

Yhteystiedot

Museokatu 10, 00100 Helsinki

Botta Events myyntipalvelu

09 580 770
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. 200€/tunti

Yksityistilaisuuksien hinnoittelussa käytetään myyntitakuuta:

  • perjantai-lauantai 650€, 3 tuntia (lisätunnit 150 €/h)

Myyntitakuuseen huomioidaan kaikki etukäteen ja paikan päällä tilatut tarjoilut. Mikäli myyntitakuu ei täyty, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

Tinaklubilta löydät langattoman ClickShare -videotykin, valkokankaan, laadukkaan äänentoiston sekä mikrofonit ja tietenkin tanssilattian. Jos omat musiikit kyllästyttävät, tilaa paikalle Bottan oma DJ-palvelu

Ruokatarjoiluistamme vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

ÄänentoistoCateringTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Botta Events

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Botta on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa on järjestetty mitä erilaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia jo vuodesta 1912. Nykyinen osakuntien omistama ravintolayhtiö täytti vuonna 2020 50 vuotta.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousYksityistilat alk. 200€/tunti
Katso tarjoustiedot