Botta Events - Tinaklubi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
20-80Myyntitakuu alk. 750€/ 3 tuntia

Botta Events - Tinaklubi

Tinaa valamalla ennustetaan tulevaa vuotta, mutta mepäs ennustamme, että Tinaklubilla järjestät suurenmoiset juhlat!

Oli jalassa korkkarit, tinakengät tai tennarit, täällä juhlitaan, nautitaan ja tunnelmoidaan niin pienellä kuin suuremmallakin porukalla.

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Tinaklubi soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja klubille mahtuukin jopa 80 henkilöä. Tilan erinomainen, ammattitason vaatimukset täyttävä ääni- ja valotekniikka mahdollistaa kaikenlaiset esitykset orkestereista näytelmiin. Tinaklubi toimiikin usein mm. stand-up -esityksien ja yksityisten discoiltojen isäntänä. Tila sopii kuitenkin hyvin myös erilaisiin päivätilaisuuksiin, kokouksiin, syntymäpäiviin ja perhejuhliin – mihin vain ikinä keksitkään!

Varustelu kunnossa vaativampaakin tarpeeseen!

Tinaklubin varusteluun kuuluu mm.

  • Langaton ClickShare -videotykki
  • Valkokangas
  • Äänentoisto
  • Mikrofonit
  • Tanssilattia

Psst! Jos omat musiikit kyllästyttävät, tilaa paikalle Bottan oma DJ-palvelu! Biisitoiveita voi aina esittää ja klubin omasta baarista voit hakea juomia, mikäli tarve sitä vaatii.

Ikimuistoinen tapahtuma viimeistä yksityiskohtaa myöten!

Yksityistilaisuutesi tai tapahtumasi suunnittelu, toteutus ja räätälöinti ovat alan parhaiden osaajien käsissä. Ruokatarjoiluistamme vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen.

Yhteystiedot

Museokatu 10, 00100 Helsinki

Botta Events myyntipalvelu

09 580 770
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Myyntitakuu alk. 750€/ 3 tuntia

Yksityistilaisuuksien hinnoittelussa käytetään myyntitakuuta:

  • Myyntitakuu 750 €/3 tuntia (lisätunnit 200 €/h)

Myyntitakuuseen huomioidaan kaikki etukäteen ja paikan päällä tilatut tarjoilut. Mikäli myyntitakuu ei täyty, veloitetaan erotus tilavuokrana.

Lisäpalvelut

Tinaklubilta löydät langattoman ClickShare -videotykin, valkokankaan, laadukkaan äänentoiston sekä mikrofonit ja tietenkin tanssilattian. Jos omat musiikit kyllästyttävät, tilaa paikalle Bottan oma DJ-palvelu

Ruokatarjoiluistamme vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

A-oikeudetÄänentoistoCateringCocktailTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Botta Events

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Botta on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa on järjestetty mitä erilaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia jo vuodesta 1912. Nykyinen osakuntien omistama ravintolayhtiö täytti vuonna 2020 50 vuotta.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme