Esiintyjät - Varaa esiintyjä juhliin tai tapahtumaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Esiintyjät

Varaa esiintyjä tapahtumaasi Happensin kautta! Oli tiedossa sitten häät, firman bileet, pikkujoulut tai muu suurempi tapahtuma, meiltä löydät täydellisen esiintyjän tilaisuuteesi. Bilebändi, trubaduuri vai tanssiesitys? Tutustu esiintyjiin alta ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä.
Varaa bilebändi tai esiintyjä juhlaan tai tapahtumaan

Taikuri Kristian Backman

Tee tapahtumastasi taianomainen kokemus – kirjaimellisesti. Taikuri & Mentalisti Kristian Backman on esiintynyt yli 20 vuoden ajan erilaisissa tilaisuuksissa aina pienistä syntymäpäivistä suuriin yritystilaisuuksiin. Kristian ei esitä niitä kuivimpia perustemppuja, vaan tuo lavalle modernia ja ällistyttävää taikuutta sekä mieliä vääntävää mentalismia yhdistettynä tyylikkääseen komediaan.
Tutustu Kristianin tarjontaan »
Taikuri Kristian Backman - Happens - Tilaa esiintyjä
Bilebändit

Tyhjä tanssilattia? Ei tule kuuloonkaan! Unohda tylsät Spotify-listat ja tilaa paikalle bilebändi!

Happens.fi:n kautta esiintyjän varaaminen on helppoa ja vaivatonta

Happensilta varaat esiintyjän tapahtumaasi samalla kerralla, kun juhlatilan ja pitopalvelunkin. Järjestit meidän kautta sitten koko tilaisuuden tai tilaat vain esiintyjän, sujuu prosessi näppärästi alusta loppuun. Ensin etsit yhden tai useamman suosikkisi Happensin valikoimasta, sitten lähetät ilmaiset tarjouspyynnöt kerralla kaikille tarjouskoriin lisäämillesi esiintyjille. Tämän jälkeen esiintyjien omat yhteyshenkilöt ovat suoraan yhteydessä sinuun ja pääsette hieromaan spektaakkelin yksityiskohdat kuntoon. Miten kätevää voikaan olla! Itse asiassa niin helppoa, että tuleeko koskaan enää tapahtumia ilman esiintyjiä?

Valikoimasta löytyy esiintyjä jokaiseen tilaisuuteen

On taitavia laulukilpailuista tuttuja muusikoita sekä Suomen kärkiartistien kanssa lavoja kiertäneitä bilebändejä. On karismaattisia taiteilijoita, jotka hurmaavat yleisön fantastisella lauluäänellään sekä tulisia showmaailman sieluja, jotka saavat pitkästä virallisesta osuudesta tylsistyneen juhlakansan uuteen nousuun. Hyvä esiintyjä on ison tapahtuman kimaltavin kruunu – ja miksei pienemmänkin tilaisuuden!

Onko tila jo valittu?

Mikäli olet vasta tapahtuman järjestämisen alkuvaiheissa, saattaa juhlatilojen selaamisesta olla hyötyä. Tutustu palvelustamme löytyviin tiloihin ja löydä sopiva paikka, johon varata huippuluokan esiintyjä. Muista, että tilan sijainti ja tekniset ominaisuudet vaikuttavat esiintyjän hintaan. Happensilta selaat helposti juhla- ja tapahtumatiloja esiintyjille sopivilla kriteereillä.
Katso juhlapaikkoja tästä
Juhlapaikka - Happens

Ruokapuoli kuntoon samalla

Muista, että kun vieraat viihtyvät, vieraille maistuu myös ruoka ja juoma. Happensilta saat tapahtumaasi myös pitopalvelun. Löydät meiltä mahtavia vaihtoehtoja aina perinteisistä pitopalveluista hieman eksoottisempiakin makuja tarjoaviin cateringyrityksiin. Ja hei, onhan se kiva, että esiintyjällekin on tarjota ammattilaisen tekemää ruokaa kovan setin jälkeen!
Varaa catering täältä
Aino Areena tarjoilut

Vinkit esiintyjän varaamiseen

Esiintyjän varaamisessa kannattaa heti tarjouspyyntöä lähettäessä ottaa huomioon muutamia tärkeitä yksityiskohtia aina tilan koosta ja tekniikasta juhlapaikan sijaintiin. Myös tapahtuman ajankohdalla on suuri merkitys. Nämä kaikki vaikuttavat oleellisesti yksityiskeikan hintaan, joten haluat varmasti saada realistisen tarjouksen heti alkumetreillä. Tästä parhaat vinkit haltuun:

  • Tapahtumatilan tekniikka: löytyykö lava ja äänentoisto valmiiksi?
  • Bändin kokoonpano: onko tarkoitus varata trubaduuri vai useita soittimia mukanaan tuova bilebändi? Myös tämä vaikuttaa valikoituneessa juhlatilassa tarvittavaan varustukseen. Tanssiesitys luonnollisesti vaatii paljon tilaa.
  • Budjetti: pienemmällä budjetilla saa loistavan sooloartistin, kun taas ison budjetin upottaa mielellään säkenöivään show’hun. Ole realistinen esiintyjää varatessa niin sekä sinä että esiintyjän tiimi vältytte turhalta viestittelyltä.
  • Musiikkityyli: mieti sopivaa esiintyjää myös tapahtuman tyypin perusteella. Häät, messut, asiakastilaisuus vai henkilökunnan pikkujoulut? Joihinkin sopii räväkämpi esitys, toisiin rauhallisempi.
  • Settilista: jos sinulla on valmis visio siitä, minkälaista musiikkia haluat esimerkiksi kuulla, kerro ihmeessä toivebiisisi jo tarjouspyynnössä. Mitä enemmän yksityiskohtia osaat sanoa valmiiksi, sitä helpommin kaikki sujuu eteenpäin. Ei kuitenkaan huolta, biisejä voit varmasti toivoa myöhemminkin!

Aika nauttia!

Pian pääsette jammailemaan juhlaväen kanssa. Tapahtumasta on takuulla tulossa unohtumaton elämys paitsi sinulle ja vieraillesi, myös itse esiintyjälle. Onhan se vaan parasta, kun kaikki saa tehdä sitä, mistä tykkää. Nyt vain tanssiliikkeitä harjoittelemaan ja kehoa lämmittelemään juhlakuntoon. Kohta mennään!

Missäs se esiintyjä sitten esiintyy? Ehkä tarvitset myös vuokratilan tai haluat tutustua  muuhun Happens.fi -tarjontaan:

Elämykset | Pitopalvelu | Juhlatilat | Aktiviteetit | Kokoustilat | Saunatilat | Teemajuhlat | Virkistyspäivä | Häät | Pikkujoulut

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme