Juhlapaikat - Löydä täydelliset juhlapaikat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlapaikat

Kotona on kiva juhlia paitsi, jos ei halua juhlia kotona tai juhlat ovat liian suuret kotona pidettäväksi. Silloin on aika aloittaa täydellisen juhlapaikan metsästys. Parhaat juhlapaikat löydät Happensin kautta juuri sinulle tärkeillä kriteereillä niin sijainnin, koon kuin tyylinkin puolesta. Lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt juhlapaikoista ja ota ensimmäinen askel kohti upeaa tilaisuutta!
Messukeskus juhlatila Valo - Happens

Kaikki Happensin juhlapaikat löydät yllä olevasta hausta. Alla muutamia nostoja kaupungeittain!

Happensilta löydät sopivan juhlapaikan tilaisuudesta riippumatta

Juhlapaikka on yksi ensimmäisistä, ellei ensimmäinen asia, jota juhlia suunnitellessa tulee mietittyä. Etenkin suurten tai tärkeiden juhlien kohdalla juhlapaikan etsiminen saattaa aiheuttaa tunteita laidasta laitaan. On oltava sopiva tunnelma, valaistus ja tekniikka. Sitten halutaan vielä tietyt lisäpalvelut ja loistava sijainti Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Turussa sekä osaava ja luotettava pitopalvelu. Vaihtoehtoja riittää ja pää menee helposti sekaisin. Viimeistään silloin, kun tuntuu, että heräät öisinkin juhlapaikkaa miettimään, on hyvä ottaa haltuun Happens.fi:n palvelu.

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhdelle tai vaikka kaikille juhlapaikoille yhdellä kerralla. Tilantarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä.

Tiedossa teemajuhlat?

Teemajuhlissa tietty teema toimii itsessään jo yhtenä ohjelmanumerona ja valitun teeman ympärille on helppo luoda persoonallinen maailma juhlapaikkaan. Teemajuhlissa parasta on se, että ne voivat olla ihan mitkä tahansa juhlat. Firman pikkujoulut, kaveriporukan reunion-bileet, henkilöstöjuhlat, yhteissynttärit, kihlajaisjuhlat, mitä ikinä! Juhlapaikan valinnassa kannattaa jo ottaa huomioon, onko tarkoitus järjestää juhlat jollain tietyllä teemalla.
Tutustu teemajuhliin
Kokoustila, tapahtumatila BowlCircus Sello - Happens

Järjestä juhlat merellä!

Myös merellä järjestettävät juhlat luovat automaattisesti juhliin ripauksen jotain spesiaalia. Laivat, jahdit ja risteilyt toimivat täydellisinä juhlapaikkoina ja käytännössä mitkä tahansa juhlat voi viettää merellä. Jos merenkäynti huolettaa, löytyy sellaisiakin vaihtoehtoja, joissa voi juhlia turvallisesti laiturin nokkaan parkkeerattuna.
Tutustu juhliin merellä
SunLines M/s Emma - yksityinen risteily - Happens

Löydä sopiva juhlapaikka. Muista nämä etsintöjä tehdessä:

Alta voit lukea muutamia vinkkejä, joiden avulla täydellisen juhlapaikan metsästäminen on asteen helpompaa. Itsestään selvät yksityiskohdat on helppo unohtaa, kun juhlien järjestämisestä tulee hektistä ja haluat, että kaikki onnistuu täydellisesti. Me autamme, tästä parhaat pointit, joilla suuri osa juhlapaikoista rajautuu toiveidesi mukaan:

  • Osallistujamäärä: minkä kokoinen juhlapaikan tulee olla? Halutaanko, että kaikki mahtuu yhteen tilaan vai sopiiko tilaisuuteen paremmin useampi eri huone?
  • Budjetti: oletko valmis käyttämään ison summan pelkkään tilavuokraan vai onko parempi miettiä budjetti, johon kuuluu kaikki juhliin liittyvä tarjoiluista ohjelmaan ja somistuksiin?
  • Sijainti: tuleeko kaikki vieraat suunnilleen samoilta kulmilta vai onko tärkeämpää löytää täydellinen juhlapaikka kaupungista riippumatta? Sijainti vaikuttaa oleellisesti juhlapaikan hintaan ja esimerkiksi siihen, tarvitseeko kuljetuksia tai majoitusta.
  • Juhlapaikan pohjaratkaisu: tarvitaanko tilaa ohjelmalle? Minkälainen tarjoilupöytä katetaan? Onko tiedossa cocktailtilaisuus vai jatkojen tyyppiset rennommat bileet?
  • Arvokkuuden taso: etsitkö fiiniä luksuslokaatiota vai sopisiko juhliisi Sing and Pore karaoken tyylinen rento, yksityinen bilepaikka?

Juhlapaikasta kaikki ilo irti

Vaikka juhlapaikka tuntuu maailman tärkeimmältä asialta juhlia järjestettäessä, on hyvä muistaa, että ennen kaikkea juhlista jää mieleen tunnelma, vieraat, juhlahumu ja se kaikki ilo ja onni, joka tilaisuuteen liittyy. Myös tarjoilut ovat iso osa juhlaa ja erilaisia pitopalveluita löydät esimerkiksi näiltä sivuilta: Pitopalvelu Helsinki, Pitopalvelu Espoo, Pitopalvelu Vantaa, Pitopalvelu Turku.

Alkaako juhlat jo tuntua hieman todellisimmilta? Toivottavasti ainakin juhlapaikan suhteen. Toivotamme sinulle nautinnollisia järjestely- ja juhlimishetkiä!

Somistukset, kutsut, pukukoodi, ohjelmanumerot, aktiviteetit ja muut pienet detaljit. Katso ideoita alla olevista artikkeleista erilaisiin juhliin ja muihin tapahtumiin.

BabyshowerKolmekymppiset │ HäämenuNaisten polttaritMiesten polttaritKuljetuspalvelutAktiviteetitCatering │ Esiintyjät

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme