Kahvila Otava - Bistro - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-120Tilavuokra alk. 300€

Kahvila Otava - Bistro

Upeat puitteet yksityistilaisuuksia varten Turun keskustassa

Etsitkö viihtyisää tilaa juhlille, kokoukselle, yritystapahtumalle tai muulle ruokailutilaisuudelle? Tervetuloa Bistroomme – tilamme sopii täydellisesti vapaamuotoiseen seurusteluun, istuviin tilaisuuksiin tai yhdistelmään molempia!

Rentoon ravintolaamme on tervetulleita niin yksityis- kuin yritysasiakkaatkin. Halutessasi järjestämme livemusiikkia tilaisuuteesi. Siis bistro livemusalla! Joko alkaa kuulostaa juuri sinun tilaisuuteesi sopivalta paikalta?

Tarjoilut juomineen hoituvat kauttamme

Meillä myös sinä olet vieraana omissa juhlissasi. Tilaisuudet sujuvat vaivattomasti, kun me vastaamme ruoka- ja juomatarjoiluista! Tarjoukset tilaisuuksia varten räätälöidään aina tapahtumakohtaisesti osallistujamäärä ja tarjoilut huomioiden.

Tilan kapasiteetti

  • Tilaisuudet max. 120 henkilölle (istuen ja seisten)
  • Terassilla istumapaikat noin 30 henkilölle
  • Tilassa A-oikeudet

Yhteystiedot

Brahenkatu 20, 20100 Turku

Kahvila Otava myyntipalvelu

040 143 1038
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 300€

Lisäpalvelut

Tarvitsetko maistuvat tarjoilut tilaisuuteesi jossakin muualla? Yrityksemme Otava catering tarjoaa pitopalvelua Turussa ja lähiseuduilla. Loihdimme toiveidesi mukaiset, maistuvat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin kastejuhlista syntymäpäiviin ja yritystilaisuuksiin. Kiinnostuitko? Kysy lisää!

RavintolaA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoHenkilökuntaSomistus

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Turku
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Kahvila Otava

Turussa toimivat Otava kahvilamme on osa usean ravintola- ja kahvila-alan yrityksen muodostamaa kokonaisuutta. Meitä yhdistää alusta asti itse tehdyt, herkulliset ruuat ja kahvilatuotteet! Maistuvien tuotteiden lisäksi meillä on useita juhla- ja kokoustiloja sekä ystävällinen ja avulias henkilökunta, joka palvelee niin yksityistilaisuuksissa kuin ihan sinä tavallisimpanakin kahvilapäivänä.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme